Jump to content

ziopan76

Members
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

About ziopan76

  • Birthday 03/31/1976

User Information

  • Gender
    Male

User Profile

  • Interests
    Ψυκτικος

Other Info

  • Car Type
    Golf MK 5

ziopan76's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. Γεια σας παιδια,μπορειτε να μου πειτε επειδη ειμαι εντελως ασχετος με το θεμα τι ακριβως κανει το vag.com και που θα το βρω για να το περασω στον υπολογιστη μου?Ευχαριστω εκ των προτερων!Χρειαζομαι και καποια φυσα απ'οτι καταλαβα?Που μπορω να την βρω?
  2. Σε ευχαριστω κωστα!
  3. Γεια σου κωστη και απο μενα!!!Ειμαι καινουργιο μελος και κατοχος του ιδιου αυτοκινητου με σενα υποθετω (golf V tsi)Σε παρακαλω μπορεις να μου στειλεις οτι υπαρχει για το μοντελο μου γιατι οι καιροι ειναι πολυ δυσκολοι και επειδη πιανουν τα χερια μου γιατι να το παω στο συνεργειο...Μπραβο που υπαρχουν ατομα σαν και εσενα που δειχνουν στον αλλο χωρις ανταλλαγμα!Αν κατι θες να με ρωτησεις απο ψυγεια a/c και οτι εχει να κανει με κλιματισμο η ψυξη γενικοτερα ειμαι στην διαθεση σου!!!Σε ευχαριστω εκ των προτερων!!!
  4. Σε ευχαριστω πολυ αλεξη!Ησουν απολυτα κατανοητος!!! Παυλαρα ευχαριστω και σε σενα!Αν κολησσω πουθενα θα σε παρω τηλ.
  5. Σε ευχαριστω αλεξη!Κανενα κολπακι για εξαερωση υπαρχει η τραβαω με δυναμη για να βγουν?
  6. Γεια σου VW_GOLF2,ειμαι καινουργιο μελος και μου φανηκαν ιδιαιτερα χρησιμα τα παραπανω που περιεγραψες!Εχω ενα golfaki tsi V και σκοπευω να κανω μονος μου τις αλλαγες λαδιων και φιλτρου βενζινης.Η ερωτηση που θελω να σου κανω ειναι η εξεις:οταν ξεκουμπωσω τα σωληνακια απο πανω απο το παλιο φιλτρο βενζινης θα φυγει οτι εχει μεσα στο φιλτρο η θα τρεχει βενζινη ανεξελεγχτα μεχρι να κουμπωσω και τις τρεις πλευρες του καινουργιου φιλτρου με τα σωληνακια?Επισης υπαρχει καποιος τροπος ωστε να κανουμε καποια εξαερωση για να μην πεταχτει με πιεση το καυσιμο???
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.