Jump to content

mx111

Members
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

About mx111

User Information

  • Gender
    Male

Other Info

  • Car Type
    Golf MK 1

Recent Profile Visitors

606 profile views

mx111's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. μηπως θα μπορουσατε να μου πειτε ποσο κοστιζουν οι ανω και κατω τρομπες συμπλεκτη κωδικος AKQ? η εστω αν μπορω να βρω μια αλλη μαρκα που να ειναι συμβατη?
  2. Αλλαξαμε και αντλια και θερμοστατη και βαλβιδα βιντιλατερ, κ παλι ειχε προβλημα υπερθερμανσης, σημερα το πρωι μου ειπε να ανοιξουμε την κεφαλη να δουμε αν ειναι καμενη η φλαντζα και τελικα δεν ειχε καποιο προβλημα , και μου λεει ο μαστορας πρεπει να πρεσσαρουμε το καπακι της κεφαλης να δουμε μηπως εχει ραγισμα . Υπαρχει περιπτωση να εχει ραγισμα στο Μπλοκ? Ποσο κοστιζει ενα καπακι κεφαλης αν οντως ειναι αυτο το προβλημα και ποσα παμε για καινουργιο μοτερ μεταχειρισμενο ? μηπως γνωριζεις?
  3. Συγνωμη πριν εγραψα ραγισμα στον κινητηρα, μπερδευτικα , μου ειπε ο μαστορας πρεπει να παει στην πρεσσα να δει αν εχει ραγισμα το καπακι.
  4. υποθετει..μου ειπε θα το παει αυριο στην πρεσσα για να δει τι και πως..!απο την αρχη υποθεσεις κανει..το κοιταει κι αφου βλεπει οτι δεν ειναι το ενα προχωραει στο αλλο!μου ειπε οτι αυτο το προβλημα δεν φαινεται απο την αρχη..βλεποντας και κανοντας λεει.. τρελενομαι στην ιδεα της τελικης τιμης που θ ακουσω..
  5. ειχα αλλαξει ψυγειο πριν 3 μηνες..τωρα αλλαξα αντλια νερου και βαλβιδα στο βεντιλατερ.Αλλα επειδη το προβλημα συνεχιζε να υπαρχει κοιταξε και τα υπολοιπα..και για να το κανει αυτο λογικα θα πληρωθει για αυτη τη δουλεια!μου ειπε πριν που πηγα οτι αν ειναι καπακι κεφαλης θελει 300 ευρω,ενω αν θελει κινητηρα ειναι 700 ευρω περιπου..!δεν ξερω τι θα κανω..ειναι πολλα τα λεφτα και ετσι οπως ειναι ουτε να το πουλησω μπορω..
  6. γεια σας παιδια..ειμαι καινουργιος εδω αλλα βρηκα πολυ ενδιαφερον το site κι ετσι εγινα μελος εχω ενα golf 4,1400 κυβικων. το πηρα μεταχειρισμενο πριν καποιους μηνες 2.700 ευρω.Μου εβγαλε απο τοτε αρκετες ζημιες τις οποιες τις εφτιαξα ολες και μου στοιχισαν αρκετα!Το αποκορυφωμα ομως ηταν η τελευταια πριν λιγες μερες, οπου ξαφνικα μου αναψε το λαμπακι της θερμοκρασιας κια ειδα οτι εσταζε νερο αλλα δεν ηξερα απο που.το πηγα στο μαστορα και ξεκινησαμε απο ψυγειο,αντλια νερου,θερμοστατη,κολλαρα,σωληνακια,βεντιλατερ,βαλβιδες,φλατζα και το προβλημα υπηρχε ακομη!Τελικα με ενημερωσαν οτι ειναι πιθανο να υπαρχει ρωγμη στον κινητηρα..!τι κανω σ αυτη την περιπτωση? Ποσο θα μου κοστισει γενικα και με ολη αυτη τη δουλεια που εχει κανει ο μαστορας?αξιζει να το φτιαξω?εχω απογοητευτει τελειως...ας με διαφωτισει καποιος :/
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.