Jump to content

Jetta TSI14 BMY

Members
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

About Jetta TSI14 BMY

User Information

  • Gender
    Male

Other Info

  • Car Type
    Jetta

Jetta TSI14 BMY's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. Niko007 Δυστυχώς την πάτησες και εσύ. Και εγώ με TSI 140HP είχα το ίδιο πρόβλημα (το αναφέρω παραπάνω) και αναγκάστηκα να τα αλλάξω όλα. Καδένα - τεντωτήρες - κ.λπ. κ.λπ. Πρόσεξε να τα αλλάξει κάποιος που ξέρει καλά το πρόβλημα, να την έχει κάνει ξανά την αλλαγή και όχι απαραίτητα στην αντιπροσωπία. Αυτοί βαράνε στα αυτιά. Η Kosmocar δηλώνει άγνοια για το πρόβλημα και ότι δεν έχει επίσημη εντολή για ανάκληση από τη VW. Με λίγα λόγια την μας κοροιδεύουν. Έπρεπε να την ψηλιαστούμε όταν (μετά από λίγο) σταμάτησαν να βγάζουν τον συγκεκριμένο κινητήρα.
  2. Επικοινώνησα με την Cosmocar η οποία μετά από 5 ώρες μου απάντησε ότι δεν υπάρχει θέμα ανάκλησης για την Καδένα, αλλά ούτε και υπάρχει κάποια έκπτωση στην αλλαγή. Με λίγα λόγια το έπαιξε τρελίτσα - ότι δεν ξέρουν για κάποιο πρόβλημα στην Καδένα των TSI, παρόλο που τους ανέφερα για τα δημοσιεύματα στη Γερμανία. Το επόμενο βήμα μου θα επικοινωνήσω (ευτυχώς γερμανόφωνος) με τη VW στη Γερμανία για να διαπιστώσω αν υπάρχουν δύο μέτρα και δύο σταθμά για τους έλληνες και του γερμανούς καταναλωτές. Αν υπάρχει, τότε υπάρχει σοβαρό πρόβλημα σε επίπεδο Ευρωπαικής Ένωσης και της υποτιθέμενης ενιαίας αγοράς.
  3. Εδώ και μερικούς μήνες άκουγα ένα μικρό κροτάλισμα το πρωί κατά την εκκίνηση, άλλοτε περισσότερο, άλλοτε λιγότερο, χωρίς να ανάβει κάποια ένδειξη. Το πήγα προχθές στην αντιπροσωπεία και μου είπαν ότι χρειάζεται αλλαγή καδένας σε μία αρκετά τσουχτερή τιμή. Τα ανταλλακτικά μόνο κοστίζουν κοντά στα 700 ευρώ + εργατικά – κάποια έκπτωση. Υπάρχει περίπτωση να την αντικαταστήσει δωρεάν η αντιπροσωπία ? ή να απευθυνθώ στη Kosmocar ?
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.