Jump to content

Dimosthenis

Members
  • Posts

    97
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Dimosthenis last won the day on September 14 2021

Dimosthenis had the most liked content!

About Dimosthenis

User Information

  • Gender
    Male
  • Δήμος
    Αττικής - Αγίου Δημητρίου
  • Νομός
    Αττικής

Other Info

  • Car Type
    Golf MK 5

Recent Profile Visitors

1,778 profile views

Dimosthenis's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

23

Reputation

  1. Φίλε ´Λογικά ψάχνω για 24v έτσι´ φορτιστή για φορτηγό ψάχνεις με δυο μπαταρίες ή για ΙΧ με μια μπαταρία 12v. Πάντως για ΙΧ πολύ καλός είναι της black and decker στα 40€ που είναι συντηρητής φόρτισης και δεν χρειάζεται να αποσυνδέσεις τη μπαταρία.
  2. Φίλε,η κλειδαριά έχει πάνω από 200€ της μάνας του, ημιτασιον Vika περίπου 50€ Πάτρα με κούριερ, έχω κι εγώ το ίδιο πρόβλημα σε golf v, όσο και να προσπαθήσεις δεν φτιάχνεται , θέλεις καινούργια
  3. Φίλε στη αγορά υπάρχει ψηφιακό βολτμετρο για το αναπτήρα , κάνε έλεγχο της τάσης εξόδου του δυναμου κατά τη λειτουργία του οχήματος, θα πρέπει να δειχνει περίπου 14,4 volt, μπορείς να μετρήσεις και με ένα πολύμετρο τη τάση στους πόλους της μπαταρίας, Αν είναι 14,4 η τάση τότε το δυναμό φορτίζει κανονικά , ψάξε για άλλου τη βλάβη, αν όχι τοτε άλλαξε αυτόματο δυναμου.
  4. πάνω από 200 της μαμάς 30 η κινεζικη και 60 η ευρωπαϊκή .συν περίπου 30-50 εργατικά ,
  5. Φίλε ,χτύπα, με ένα μικρό σφυράκι εκεί που μπαίνει το κλειδί ,βάλε σπρέι , κουνά και το κλειδωμένο τιμόνι και μετά το κλειδί και θα φτιάξει, προσπάθησε θα φτιάξει
  6. Βάλε σπρέι γραφίτη μεσα στην τρύπα και χτύπησε το με το πίσω μέρος ενός κατσαβίδι για να πέσουν τα λαμακια μαζί κουνά και το τιμόνι να κλειδωσει
  7. Η κλειδαριά θέλει εσωτερικά λίπανση . Εάν πιάνουν τα χέρια σου πρέπει να βγει το εξωτερικό κάλυμμα της πόρτας -βλέπε you tube- και μετα η κλειδαριά. Με την κλειδαριά στο χέρι βγάζεις δυο βίδες -μια μικρή και μια μεγάλη- και κάτι κλιπς και διαχωρίζεις το ηλεκτρικό και το μηχανικο μέρος. Στο μηχανικό μέρος από πάνω βλέπεις ένα λαμακι με διχάλο στην άκρη, σε αυτό βάζεις λίγο αντισκωριακο και γράσο και ξανασυναρμολογεις και είσαι ΟΚ. Την τοποθέτεις στην πόρτα και πριν βάλεις το κάλυμμα τη δοκιμάζεις. Αλλιώς νέο ανταλλακτικό μαμάς 225 € και περίπου 50 εγκατάσταση. ΜΠΟΥΡΜΑΣ 250€ όλα. Δεν αξίζει να δώσεις τόσο χρήματα. Ψάξε στο διαδύκτιο πως βγαίνει το χερούλι, το εξωτερικό κάλυμμα της πόρτας, η κλειδαριά και πως διαχωρίζεται. Καλή προσπάθεια.
  8. Φίλε νομιζω ότι «καδένα δεν λιπαίνεται καλά κατά την εκκίνηση. και αν υπήρχε πιο άμεση πλήρωση θεωρώ ότι δεν θα είχε πρόβλημα. » το έχεις θέσει ακριβώς όπως το νομιζω κι εγώ.Επισης πιστεύω ότι αν παραμείνε λίγο λάδι στο φίλτρο και δεν στέγνωνε κατά την νύχτα γιατι συνήθως το κροτάλισμα το κάνει το πρωί με την εκκίνηση θα λυνόταν το πρόβλημα,. Εχω προσέξει ότι το φίλτρο λαδιού της Bosch p9301 έχει ένα βαλβίδακι στο πάνω μέρος σε αντίθεση με το εργοστασιακό που δεν έχει τίποτα . Ισως μπορεί αυτό να μειώσει-ελαττώσει το πρόβλημα.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.