Jump to content

GEORGE_CC

Members
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by GEORGE_CC

  1. Προ δύο έτη περίπου είχα πάρει τιμή για το νέο CC και ξεκινούσε από 25900 περίπου το 1400 με 160hp . Αν βρω (που θα τα βρω σίγουρα) τις Α4 σελίδες με τις τιμές των CC και τον κατάλογο με τον προαιρετικό εξοπλισμό θα τον ποστάρω, εαν θέλετε. Δεν πιστεύω τώρα να ξεκινάει από τα 30000 ευρώ. Αν καταφέρω ξανα να περάσω από την VW θα ρωτήσω και θα σας αναφέρω.
  2. Αυτό είδα μόλις τώρα και θα το έγραφα εδώ. Να πω ακόμα πως όταν πήγα να ρωτήσω τιμή για το CC ο πωλητής δεν "συγκινήθηκε" καθόλου θα έλεγα και μου πρότεινε το νέο Passat με "κλειστά μάτια" όπως μου είπε.. Και αν επιμένω για CC θα πρέπει να πάρει τηλ Αθήνα για να ρωτήσει τιμή κλπ κλπ. Πολύ περίεργο να μην υπάρχει το μοντέλο ούτε στο site της VW. Ούτε καν προσπέκτους... Μάλιστα.
  3. Καλησπέρα σε όλους τους φίλους. Μήπως έχει κανείς τον τιμοκατάλογο με τον προαιρετικό εξοπλισμό για το CC ? Aν κάποιος τον έχει εύκαιρο σε κόλλα Α4 και μπορεί να το ανεβάσει εδώ... Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  4. Καλές είναι και οι Phoenix. Δεν μου ανέφερε τίποτα ο πωλητής γι αυτό που λες, για τις Interlagos. Όντως, είναι πάρα πολύ όμορφες.
  5. Ok .. Phoenix 8J 17 Οι εργοστασιακές. Όπως βρήκα στο net. http://www.google.gr/imgres?imgurl=http://i261.photobucket.com/albums/ii77/EngTech1/Cars/17XWide8inch-NiceShape.jpg&imgrefurl=http://forums.vwvortex.com/showthread.php?5524801-Wide-8-quot-X-17-quot-Phoenix-s-Fresh-removal-of-Run-Flats&h=825&w=1100&sz=115&tbnid=EVpkG6mLBwHayM:&tbnh=91&tbnw=121&zoom=1&usg=__s6W2r5yQPcq-Sd8CWr4PFXEauzI=&docid=4fr1WIFkjNYYEM&sa=X&ei=DU3UUbvhG8Paswbv34GoAQ&ved=0CHYQ9QEwCg&dur=305 Οπότε, μου μένει να δω και την " SPA "
  6. Καλησπέρα σε όλους α) Ξέρει κάποιος, ποιες ζάντες δίνει η VW στο CC με την αγορά του ; β) Βλέπω στο χαρτί με τον τιμοκατάλογο (προαιρετικό εξοπλισμό), ζάντα με κωδικό: PJ1 Spa 8J x 17 . Στο net έψαξα αλλά δεν βρήκα κάποια φωτογραφία για να δω τις παραπάνω ζάντες . Όποιος μπορεί να βοηθήσει ...
  7. Καλησπέρα στην όμορφη VW παρέα!! Όνομα: Γιώργος Ηλικία: 30 Περιοχή: Χανιά Αυτοκίνητο: Όχι VW... Αλλά έχω μεγάλο κόλλημα με το CC ... !!! Μου εύχομαι κάποια στιγμή να μπορέσω να το αποκτήσω! Ψάχνοντας στο google για το CC βρήκα και εσάς. Και από αύριο ξεκινάει το διάβασμα. Να είστε καλά!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.