Jump to content

CrossIV

Members
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by CrossIV

  1. Ευχαριστώ πολυ θα κανω την παραγγελία απο το eBay γιατι με την αντιπροσωπεία δε βγαζω άκρη, μου είπαν θα φέρουν ειδικό μάστορα που χρειάζεται 100€ για να μη κανει ζημιά κ να τρυπήσει με προσοχή τα μπουλόνια.
  2. Ναι αλλα δεν υπαρχει πουθενά κλειδί, ούτε στην Karenta
  3. Καλησπέρα σας, ειμαι κάτοχος ενός VW Polo 6R και πρόσφατα έχασα το κλειδί απο τα μπουλόνια ασφαλείας πήγα στην αντιπροσωπεία και δεν υπαρχει πουθενά κάποιο αντικλείδι για αυτα τα μπουλόνια, σκέφτηκα λοιπον να απευθυνθω σε εσάς, οποίος πιθανόν εχει τα είχα μπουλόνια ασφαλείας ας μου στείλει ενα μηνυμα να ερθω να τον βρω και να βγάλω τα μπουλόνια ασφαλείας. Ευχαριστώ πολυ, τα μπουλόνια ειναι τα εξής ..
  4. Είμαι κάτοχος ενός vw polo 6R και θέλω να μάθω αν ξέρετε που μπορω να βρω πλακέτα συναγερμού canbus έχω τον συναγερμό απλα ψάχνω interface γιατί ειναι απλός αυτός...
  5. Καλημέρα Έχω ενα polo 6R και θέλω να βάλω led παντου και xenon στη μεσαία σκάλα υπάρχει κανενα link για να με βοηθήσει στη αγορά..δηλαδη να λέτε τη τύπου λάμπες να πάρω.; ..ευχαριστω..
  6. Χαχα εντάξει έτσι θα τους πω..ευχαριστω παιδια.!! Καλη χρονια κ υγεία να έχουμε ολα τα αλλα σιγά σιγά...
  7. Ευχαριστω φίλε σήμερα κιόλας θα πάρω τηλέφωνο...καλη χρονια να έχεις..
  8. Καλησπέρα! χρόνια πολλά,, βασικά θέλω να βάλω στο Polaki μου φώτα xenon, turbo timer και οθόνη rcd στο vw μου αλλα δεν ξέρω αν δε με καλύπτει η εγγύηση τις αντιπρωσοπειας αν κάνω κάτι τέτοιο γνωρίζεται κάτι.? δηλαδή θέλω να μάθω αν θα έχω πρόβλημα όταν θα πάω για servise μην μου πούνε τίποτα..
  9. Καλημέρα κ χρονια πολλα βασικά θέλω να βάλω φώτα xenon, turbo timer και οθόνη rcd στο vw μου αλλα δεν ξέρω αν δε με καλύπτει η εγγύηση τις αντιπρωσοπειας αν κάνω κάτι τέτοιο γνωρίζεται κάτι.?
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.