Jump to content

passat W8

Members
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by passat W8

  1. Ε τότε έτσι είναι από μαμά. Ευχαριστώ για την απάντηση! μου εφύγε ένα βάρος
  2. Ξέρει κανείς να μου πει εαν σε passat του '04 τα πίσω φώτα τα μαμά έχουν ενα χαρακτηριστηκό κυκλάκι (σημάδι) στο τζάμι των φώτων περίοπου στη μέση; Το ρωτάω αυτό γιατί προσφάτως το πήγα για service στην αντιπροσωπεία και όταν το παρέλαβα μου χτύπησε στο μάτι αυτή η διαφορά στα πίσω φώτα τα οποία δεν τα έχω αλλάξει από τότε που το πήρα και νομίζω ότι τέτοια σημάδια έχουν μόνο τα ιμιτασιόν φανάρια.
  3. Γεια σε όλους! Έχω ένα passat του '04 1600 και έχω πρόβλημα με τα φρένα. Συγκεκριμένα το πεντάλ των φρένων βυθίζεται όλο κάτω. Δεν μου εμφάνιζεται καμία ενδειξη στον πίνακα οργάνων, έχω τσεκάρει τακάκια, δίσκους, υγρά, ABS, είναι όλα οκ και το πήγα για ηλεκτρονικό έλεγχο και δεν έβγαλε κανένα πρόβλημα. Να σημειώσω ότι το πρόβλημα είναι κατα τόπους δηλαδή τι μία που το βαζω μπρος το αμάξι τα φρένα δουλέυουν κανονικά και όταν το ξαναβάζω μπρος την άλλη μέρα για παράδειγμα δεν έχω φρένα, επίσης από τότε που μου εμφανίζει αυτό το πρόβλημα με τα φρένα έχει κολλήσει και η ασφάλεια της δεξιάς πίσω πόρτας και δεν ξεασφαλίζει παρα μόνο με πολλά πατήματα του κουμπιού αποσφάλισης της πόρτας του οδηγού. Δεν ξέρω αν έχουν σχέσει μεταξύ τους τα δύο αυτά προβλήματα αλλά τα αναφέρω γιατί εμφανίστηκαν ταυτόχρονα και ανησυχώ μήπως και με αφήσει από φρένα εν κινήσει.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.