Jump to content

vagelisrc

Members
  • Posts

    39
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by vagelisrc

  1. Συγγνωμη για το off topic, αλλα το ατυχημα εγινε στη Νεα Σμυρνη?
  2. Τα Audi δεν εχουν αυτον τον κινητηρα... 1.4 TSi 180hp turbo-compressor.
  3. Θα συμφωνησω με τον Passatouko, καθως (The modest output of the normal 500's 1.4-liter four-cylinder (101 horsepower, 98 lb-ft of torque) is increased to a stout 160 horsepower and 170 lb-ft of torque thanks to a turbocharger.) και επειδη εχω προσωπικη εμπειρια με μηχανη (Yamaha Fz6 S2 2008 μοντελο με Power Commander + τελικα Akrapovic και Kawasaki zx636 2004 μοντελο με Power Commander και full racing exhaust) σε δρομο με εναλλαγες ευθειας και στροφων και απλα δεν μπορουσαμε να το πιασουμε. Και οχι δεν ειμασταν κουλοι. Και προς θεου δεν θελω να μειωσω ουτε το αμαξι σου (και κανενος αλλου) αλλα ουτε τις οδηγικες σου ικανοτητες. Απλα αν λες οτι το περασες, γιατι εγω αυτο καταλαβα, μου φαινεται αν οχι παραλογο, πολυ δυσκολο.
  4. +1000000 το ειχα ξεγραψει τελειως...!!!!
  5. Που βρηκες φωτο απο το αμαξι μου???
  6. Καλησπερα και συγνωμη αν εχει ξαναναφερθει, αλλα καπου διαβασα οτι το DSG εχει καποιο περιορισμο στο ποση ροπη αντεχει. Κατι τετοιο ισχυει? Γιατι αν ισχυει οντως υπαρχει μεγαλο θεμα στη βελτιωση αυτοκινητων με τετοιο κιβωτιο. Ειμαι στο ψαξιμο αυτοκινητου και θα ηθελα να γνωριζω πριν προβω σε καποια αγορα, καθως με ενδιαφερει να βελτιωσω το αυτοκινητο μου καποια στιγμη. Ευχαριστω εκ των προτερων.
  7. Καπως ετσι.... Παντως ακομα στο ψαξιμο ειμαι αν και κλεινω πιο πολυ στο ροκκο.
  8. Εσυ φιλε μου ποσα χλμ εκανες με τα ελατηρια και διαπιστωσες οτι δεν καει?
  9. Κανενας αλλος παιδια καμια γνωμη? Και πιο συγκεκριμενα καταναλωση λαδιου?
  10. Αυτο για τα αλλα αυτοκινητα το ξερεις εσυ ή στο ειπαν απο την αντιπροσωπεια?
  11. Δεν θα φανει στα 30000-50000 απο τα 60000 και μετα πιστευω....
  12. Δηλαδη γ@@@@ε τα και αφησε τα... Δεν ξερω τι σκ@τα να κανω....
  13. Δυστυχως με ολα αυτα που διαβαζω εχω παγωσει τις διαδικασιες λιγο.... Πρεπει να μαθω πραγματικα τι γινεται καθως δεν προκεται να παρω αμαξι με το σκεπτικο να το φτιαξω εγω ενω 3 χρονια τωρα η μαμα VW δεν ξερει τι ειναι αυτο που προκαλει το καψιμο του λαδιου. Ολοκληρη VW δεν ξερει τι ειναι και θα το βρει ενας ιδιωτης? Δεν νομιζω...
  14. Κόκκινο νομίζω... Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
  15. Κάτι άλλο για το ροκκο. Το καντράν με τις άσπρες ενδείξεις από ποτέ και μετά είναι? Και η άδεια λέει 4θεσιο? Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
  16. Δεν νομίζω ότι θα μπορούσα να αλλάξω την audi και την vw. Αυτό που θα ήθελα θα ήταν ένα s3 αλλά στις εποχές που ζούμε είναι "αδίκημα" να έχεις ένα 2 λίτρο αυτοκίνητο και να προσπαθείς να το συντηρήσεις. Για αυτό και τα σκοτώνουν στο car. Οπότε σύμφωνα με την εποχή και τις επιλογές ή scirocco ή polo gti γιατί τα audi πρώτον ξεφεύγουν στην τιμή και δεν έχουν τέτοιες επιδόσεις όπως τα vw. Το scirocco ξαναλέω είναι θεϊκό από μπροστά και στο πλάι. Ο κωλος δεν ταιριάζει σε αυτό το αμάξι. Από την άλλη το polo είναι πολύ όμορφο και πήγαινα με χίλια μέχρι που διάβασα το θέμα με τα λάδια και έχω κόψει φορά. Ειλικρινά δεν ξέρω. Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
  17. Δηλαδή scirocco? Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
  18. Με τι στυλ οδηγησης εχεις αυτη την καταναλωση? Και τι σου λενε απο την αντιπροσωπεια? Να λεμε και του στραβου το δικιο... Ποιο δεν εχει προβληματα? Τα Honda? Τα Mazda? Fiat? Alfa Romeo? Peugeuot? Audi? Ολα εχουν.... Και οσο για τον ομιλο που λες, δεν μπορω να παω σε αλλο αμαξωμα γιατι οταν εχω συνηθισει σε Audi και VW αντε οδηγα τα υπολοιπα. Την ποιοτητα αμαξωματα του group VAG δεν νομιζω οτι την εχει κανενα στην κατηγορια τους.
  19. Εσυ τσολια το πουλησες λογω του οτι σου εκαιγε λαδι? Τον αγοραστη δεν τον πειραξε που εκαιγε λαδι στο παρελθον και εστω τωρα οχι?
  20. Εννοειται οτι θα το ψαξω και σε μηχανικο αλλα και στην VW. Αλλα κανεις δεν μου γραφει περιπου ποσο καιει... Τι αλλο περα απο τα λαδια να κοιταξω?
  21. Κοιτα αν ειναι στα 5200χλμ να συμπληρωνω 500-1000ml πραγματικα δεν με νοιαζει. Ενημερωσε με αν θελεις οταν αποφασισεις. Οσο για το υπολοιπο της εγγυησης μεταφερεται στον επομενο κατοχο ? Τι τιμη σκεφτεσαι? Καθως και τι εχει πανω το αμαξι? Δεν σε ρωταω μονο για το δικο σου απλως να ξερω πως παιζουν οι τιμες με τα εξτρα του αυτοκινητου.
  22. Οχι και αμαροκ Α3 εχω το 1.6 FSi. Και αυτο μου τσιμπαει λαδι και ξερω οτι τα πιο πολλα-γερμανικα-με υψηλη συμπιεση μοτερ καινε λαδι. Αλλα θα ηθελα να ξερω πανω κατω ποσο καιει στα 1000χλμ. Απο Αθηνα ειμαι Καλλιθεα συγκεκριμενα. Θελοντας να πουλησεις το αμαξι σου θα μου ελεγες να το παρω (λογικα) σαν παθων ομως τι θα με συμβουλευες? Το scirocco το εχω τελευταια επιλογη γιατι ειναι 4θεσιο και δεν μου αρεσει καθολου ο κωλος του.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.