Jump to content

korn1100

Members
  • Posts

    48
  • Joined

  • Last visited

About korn1100

  • Birthday 06/21/1982

User Information

  • Gender
    Male

User Profile

  • Interests
    mixanes kai psarema

Other Info

  • Car Type
    Other VW car
  • Car's nickname
    polo GTI DSG 2011

Recent Profile Visitors

1,059 profile views

korn1100's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. . οι μισοί πρέπει να πάνε γιά δουλεια σαν μανάβης και οι υπόλοιποι να αρχίσουν την κηπουρική. άχρηστοι ολοι τους άκου εκεί τους ρωτάς τι δουλειά κάνετε και σου απαντάνε με ένα υφάκι μηχανικοί σε αντιπροσωπία,@ρχχχιδιιι@ λες είναι από την Νάσα,άσε που αν τους δώσεις μια τσίχλα και να τους πεις να μασάνε την τσίχλα και να περπατάνε ταυτόχρονα θα σπάσουν τα πόδια τους.
  2. . πες τα χρυσοστομε οταν τα έλεγα μόνο ειρωνεία αντιμετώπιζαν
  3. όσες φορές πήγα να βοηθήσω ξαφνικά οι ξερόλες που τα ξέρουν όλα μου έκαναν μια επίθεση δεν θυμάμαι αν ήσουν κ εσύ σε αυτούς τελοσπάντων αυτοί εξαφανίστηκαν το έλυσαν το πρόβλημα τους . Νομίζω όλοι αυτοί οι ξερόλες θα σου λύσουν το πρόβλημα σου ,ρώτησε τους .τόσοι άνθρωποι με το ίδιο πρόβλημα και ούτε να κάνετε μιά ομαδική προσπάθεια δεν μπορείτε ....
  4. πήρα γραπτώς απιστολή που λέει αν κάψει 200 μλ λάδι με τα καινούργια σωληνάκια παίρνω τα λεφτά μ πίσω η καινούργιο αυτοκίνητο
  5. VW POLO GTI 2012. Με το που μου αλλαζουν τώρα τα σωληνάκια και ξανακαίει λάδι, που πιστεύω θα καίει, παίρνω τα λεφτά μου πίσω ή ένα μοντέλο της VW της ίδιας χρηματικής αξίας, ή αν είναι περίσσοτερα αυτό που θα διαλέξω θα πληρώσω τη διαφορά ή αν είναι λιγότερα θα μου επιστρέψουν οι ίδιοι την διαφορά.
  6. στα 2950 κατάπιε 2,8 λιτρα ......τα νέα μου τα, εβρό μου πίσω
  7. Φίλε Τσολιά για ενημέρωσε και εμάς που είμαστε από Κύπρο, πώς βρήκες την ησυχία σου.
  8. παιδιά εγώ σας το είχα πει από την αρχή ότι αν μέχρι την τρίτη δοκιμαστική αλλαγή που θα κάνουν στο garage δεν λυθεί το πρόβλημα, τότε είναι υποχρεωμένοι να μας δώσουν τα λεφτά μας πίσω ή να μας δώσουν ένα καινούργιο αυτοκίνητο με τα ίδια λεφτά, αλλά με βγάζατε τρελλό, και μερικοί από εσας με παρεξηγήσατε και μου λέγατε αποκλείεται και αποκλείεται...
  9. μέχρι τα 1000χλμ δεν έκαιγε με το πρώτο ταξίδι έκαψε,τελικά σε πόσους έκαψε με καινούργια μηχανή; εμάς εδώ στην Κύπρο 4 πούλησε η VW και τα 2 έκαψαν με καινούργια μηχανή οι άλλοι 2 δεν ξέρω.
  10. Έχω κάνει 1800km και έχει πάει σχεδόν στη μέση το λάδι με την καινούργια μηχανή. Τους πήρα τηλέφωνο, και μου το δικαιολογούσανε ότι είναι φυσιολογικό να κάψει λίγο λάδι και να το πάρω να του κάνουν έλεγχο. Τώρα πώς κινούμαστε ρε παιδια? μας έχουν ταράξει την ησυχία μας.
  11. μετά από 450 περίπου χιλιόμετρα, και μετά από τον έλεγχο που έχω κάνει δεν έχει καψεί καθόλου λάδι. επίσης με την αλλαγή του δίσκου, το αυτοκίνητο στην εκκίνηση είναι πιο απότομο. Επίσης το πρωί όταν ξεκινήσω και έχει κρύο, με δυσκολεύει λίγο να ξεκινήσει και παρατηρώ και εγώ λίγο τρέμουλο.
  12. Όσοι αλλάξατε καινούργιο κινητήρα, σας μηδενίσανε τα χιλιόμετρα?? εμένα δεν μου τα μηδένισαν.
  13. turbo άλλαξα γιατί σφυρούσε και έχανε πίεση.
  14. Εγώ παρέλαβα το αυτοκίνητο με καινούργια μηχανή καινούργιο turbo καινούργιο δίσκο και καινούργιο δεξί φτερό. εσείς που βάλατε καινούργιες μηχανές είδατε καμιά διαφορά στον τρόπο συμπεριφοράς του αυτοκινήτου?
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.