Jump to content

Invisible

Members
  • Posts

    32
  • Joined

  • Last visited

About Invisible

  • Birthday 09/24/1978

Contact Methods

  • MSN
    ed_ted_fred@hotmail.com

User Information

  • Gender
    Male

Other Info

  • Car Type
    Other VW car
  • Car's nickname
    SEAT IBIZA FR

Invisible's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. Παιδια , μην καθεστε : γινομαι κουραστικος, αλλα θα επαναλαβω καποιες κινησεις. Ειναι ΕΥΚΟΛΕΣ και μπορουν να γινουν σε 5' απο ΟΛΟΥΣ: 1.Γραψτε στο efpolis στην ειδικη φορμα καταγγελιων το προβλημα ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ με το ιστορικο σας. 2.Σε λιγο καιρο θα εχει κοινοποιηθει η καταγγελια στη vw,seat , σκοντα (αναλογα το αμαξι του καθενος). Αν ΔΕΝ απαντησουν σε αυτα που ρωτατε , δηλαδη : α. Τι σκοπευει να κανει η εταιρεια αν το προβλημα ΔΕΝ λυθει μετα απο μια επισκευη β.Τι εγγυηση θα εχω οτι το προβλημα λυθηκε για παντα γ....ο,τι αλλο σκεφτειτε ...τοτε : ΞΑΝΑΣΤΕΛΝΕΤΕ reply email στον ανθρωπο που σας απαντησε απο το efpolis οτι κοινοποιησε την καταγγελια σας και του/της λετε οτι δεν πηρατε απαντηση. Τοτε τα πραγματα χοντραινουν γιατι αν δεν απαντησουν σε 5 μερες τρωνε προστιμο. Αυτο ειχε ως αποτελεσμα σε εμενα να επεκτεινουν την εγγυηση για 2 χρονια για ολο το αμαξι. Και βλεπουμε.. 3. Αν η πρωτη επισκευη δεν πετυχει , τρεχτε για δικηγορο. Ειναι αδιανοητο σε καινουριο αμαξι να αλλαζετε κινητηρες με το κιλο και να τους στρωνετε κιολας! Αγωγη κατ'ευθειαν και κοινοποιηση σε περιοδικα και φορουμς. 4.Μαζευετε ολα τα τοπικ απο φορουμ (αυτο εδω, απο το φορουμ της seat club, απο ξενα φορουμ) και τυπωστε τα. Μπορει να μην στεκουν σαν αποδειξη στο δικαστηριο, αλλα οσο να'ναι πρεπει και ο αλλος να αποδειξει οτι ολα οσα γρασφουμε εδω ειναι ψεμματα. Μην καθεστε και κλαιγεστε εδω. ΜΗΝ στελνετε email στην vw στο εξωτερικο : θα σας παραπεμψει στη βιαμαρ, βελμαρ κλπ στην Ελλαδα.Αυτα απο μενα. Πιστευω στις τελευταιες σελιδες γινεται προοδος.
  2. Master καλα εκανες με το εξωδικο : εχω μια σημαντικη απορια . Οταν τους εστειλες το εξωδικο, φανταζομαι το αμαξι το ειχες λιγοτερο απο 2 χρονια οπου ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΝΑΣΤΡΟΦΗΣ ΠΩΛΗΣΗΣ σωστα? Οταν εκανες τη μετρηση που βγηκε εκτος οριων ησουν μεσα ή εξω απο τα 2 χρονια? Γιατι σε μερικους πιστευω θα πατησουν εκει και δεν θα κανουν την ιδια προσφορα : οτι οποιος απο εμας εχει ξεπερασει τα 2 χρονια, το πολυ να του υποσχεθουν οτι θα του το φτιαχνουν συνεχεια.
  3. Εγω ειμαι με seat ibiza, αλλα να γραψω κι εδω τα νεα μου : ως τωρα 1800 χιλιομετρα και δεν εχει καψει. Ειναι πολυ νωρις ακομη γι'αυτο δεν γραφω συνεχεια. Δεν ειμαι αισιοδοξος, ειδικα οταν βλεπω π.χ. οτι ο spiros!!! αρχισε να καιει, οπως και αλλα παιδια εδω μεσα. Φιλε korn1100 , συλλογικη προσπαθεια στην Ελλαδα? χαχαχαχα, μονο μετα απο πυρηνικο ολεθρο ισως
  4. Να κανω μια ενημερωση, και εδω, μιας και γραφω στο φορουμ της seat , λογω FR : "Μολις τσεκαρα για λαδια , ακριβως στα 1000 χιλιομετρα : η βεργα ειναι φουλ πανω ! Δεν χαιρομαι πολυ ομως, γιατι απο οσο διαβαζουμε, μπορει σε λιγα χιλιομετρα πιο μετα να καουν ως δια μαγειας... Σιγουρα ομως δεν μου κοπηκαν τα ποδια απο απογοητευση." Δεν ξερω αν το εχω γραψει εδω , αλλα εμενα μου εχουν αλλαξει : εμβολα, (τελευταια παρτιδα οπως τονισαν), ελατηρια, φλαντζες, μπουζι.
  5. Συμφωνω με την παρατηρηση του Σπυρου, για τη δικαιοσυνη και τις πολυεθνικες. Οι νομοι ειναι φτιαγμενοι για τους δυνατους, οχι για εμας. Αλλα το να μην το παλεψουμε καθολου ειναι σιγουρη ηττα. Δεν ξερω ποσο στεκει να πει το δικαστηριο : αφου δεν κινδυνευει η ζωη σου, να συμπληρωνεις λαδι με χρεωση της αντιπροσωπειας. Γιατι μπορουμε εμεις να ισχυριστουμε οτι το καψιμο του λαδιου επηρεαζει και ολο το αμαξι, την τουρμπινα, τα μπουζι και τον καταλυτη και κινδυνευουμε εκει που οδηγουμε να σβησει π.χ.
  6. Σπυρο, σε αυτο που λες συμφωνω 100% και νομιζω πως ειναι αλλη μια εξηγηση στο γιατι ποτε δεν καταφερνουμε τιποτα ως λαος. Καμια αλληλεγγυη, οποιος λυνει το προβλημα του εξαφανιζεται. Εγω γραφω στο seat, μιας και εχω ibiza FR (cavf κινητηρας δηλαδη) και μου και 1λτ/1000 χμ στο ελαχιστο. Την Παρασκευη το πηγα στο συνεργειο για : 1.Αλλαγη εμβολων-ελατηριων (παρτιδα με κωδικο C, η οποια μου ειπαν οτι ειναι η πιο προσφατη και λυνει το προβλημα). 2.Αλλαγη σωληνας αναθυμιασεων λαδιου και βαλβιδας. 3.update? Αυτη θα ειναι η πρωτη και τελευταια φορα που το αφηνω να επισκευαστει. Μετα, τους εχω στειλει επισημη επιστολη οτι , αν δεν φτιαχτει το προβλημα, θα κανω χρηση των νομιμων δικαιωματων μου. Εχω ηδη μιλησει με δικηγορο. Ο δικηγορος, μου ειπε οτι αφου γνωριζω (απο οσα εχω διαβασει εδω , αλλα και αλλου) οτι το προβλημα ΔΕΝ λυνεται ΟΥΤΕ με νεο κινητηρα, να τους κανω αγωγη για αναστροφη πωλησης. ΠΡΟΣΟΧΗ : Οσοι ειστε εως 2 χρονια απο την αγορα του αυτοκινητου, εχετε δικαιωμα ΑΝΑΣΤΡΟΦΗΣ ΠΩΛΗΣΗΣ. Γιατι δεν εκανα την αγωγη ? Γιατι εισαι σχεδον υποχρεωμενος, να αφησεις να στο επισκευασουν μια φορα στο συνεργειο. Δηλαδη, αν το αμαξι βγαλει ενα χοντρο προβλημα και πας δικαστηριο και ζητησεις τα λεφτα σου πισω, το δικαστηριο, θα βγαλει μια συμβιβαστικη λυση (που ολως τυχαιως γερνει υπερ της εταιρειας), η οποια θα ειναι να στο επισκευασουν υποχρεωτικα. Αν παρ'ολη την επισκευη, το προβλημα συνεχιζει να υφισταται, εχουμε ενα επιπλεον δυνατο χαρτι για να ζητησουμε αναστροφη πωλησης. Εσεις ρε παιδια που σας αλλαζουν κινητηρες με το κιλο, σα να ειναι λαστιχα, γιατι δεν κανετε ενα εξωδικο σε πρωτη φαση ? Δεν λεω να γινει κατι συλλογικο, γιατι θα απογοητευθω.
  7. Ναι ακομη...Το πηγα οντως χτες, αλλα πηραν εντολη να αλλαχτουν και εμβολα, τα οποια φυσικα δεν ειχαν ερθει. Δηθεν θα ερχονταν το απογευμα, αλλα φυσικα δεν ελαβα κανενα τηλεφωνημα χτες, και οπως παει δεν θα λαβω ουτε σημερα. Δεν πειραζει, καταλικτικη ημερομηνια για να φανε εξωδικο ειναι η 14 Δεκεμβρη, ετσι συμφωνησαμε με το δικηγορο και στο καπακι παμε σε αγωγη.
  8. Sorry λαθος ! 1+ λιτρο στα 1000 χιλιομετρα! Σπυρο εσυ εισαι με την αλλαγη κινητηρα? εγω περιμενω αλλαγη εμβολων+ελατηριων+βαλβιδα.
  9. Εγω εχω το FR και καιει σταθερα 1 λιτρο στα 100 χιλιομετρα
  10. Χρηστο κοιτα πως θα κινηθω εγω : θα ζητησω , μολις ερθει η βαλβιδα να γινει ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ και η αλλαγη εμβολων και ελατηριων που ηταν standy by ΠΡΙΝ βγει η εντολη για αλλαγη βαλβιδας στο τελος Αυγουστου. Μολις γινουν αυτες οι 2 επισκευες και ΑΝ αποτυχουν, τους το γυριζω πισω με εξωδικο. Εσενα ο δικηγορος σου τι σου εχει πει? ποσο ευκολο ειναι να δεχτουν να το παρουν πισω με επιστροφη χρηματων ή να σου δωσουν καινουριο?
  11. Καλησπερα! Οχι φυσικα, την Τριτη θα παω να βαλουν τη βαλβιδα (ειναι αστειο οσο σκεφτομαι ποσο χοντρο προβλημα υπαρχει στα εμβολα και τα ελατηρια ). Μολις σημερα με πηραν οτι ηρθε το ανταλλακτικο. Λοιπον, να σε ρωτησω : εβαλες νεο κινητηρα. Σου ειπαν να κανεις 1000 χιλιομετρα ε? Δεν σου ειπαν τιποτα για 5000 για στρωσιμο και λοιπες αηδιες ωστε να σε καθυστερησουν? Πιστευω καθαρα οτι καυθστερουν τους παντες, ωστε να βγουμε εκτος του δικαιωματος μας για αναστροφη πωλησης (2 χρονια).
  12. Αν θες τη συμβουλη μου, ΠΟΤΕ ΝΑ ΜΗΝ περιμενεις να σου αναψει λαμπακι χαμηλης σταθμης λαδιου. Μιας και εχεις (και εχω κι εγω και εχουμε)θεμα με τα λαδια, πρεπει να τα ελεγχεις οταν εχεις κανει καποια χιλιομετρα (εγω θα σου ελεγα ανα 1000 χιλιομετρα μαξιμουμ). Μολις δεις τη σταθμη στο σαγρε να ειναι ως τη μεση, πηγαινε το να σου συμπληρωσουν. Εναλλακτικα πες τους : αν ρε μαγκες εγω ειμαι σεταξιδι σε καποιο κορφοβουνι και μου αναψει λαμπακι λαδιου, θα κανω χιλιομετρα χωρις λαδι στον κινητηρα για να το δειτε εσεις?
  13. Μπραβο σου,αυτοι θελουν να καθυστερουν την αλλαγη.Εγω ειμαι νε seat,ακομη περιμενω τη ρημαδοβαλβιδα(2 μηνες) κ ετοιμαζω εξωδικο.
  14. Φιλε μου,μια ερωτηση:μεχρι να φτασεις στην αλλαγη κινητηρα,περασες απο τα αλλα δύο πειραματα,δηλαδη: 1.βαλβιδα 2.ελατηρια;
  15. Ενταξει, θα τους παρω (τους εχω πρηξει, αλλα δουλεια τους ειναι, σωστα?)
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.