Jump to content

Golfakias Revo

Members
  • Posts

    31
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    2

Golfakias Revo last won the day on May 18 2014

Golfakias Revo had the most liked content!

About Golfakias Revo

  • Birthday 10/18/1990

User Information

  • Gender
    Male | Άνδρας
  • Δήμος
    Δυτικής Ελλάδας - Αγρινίου
  • Νομός
    Μη ορισμένος

Other Info

  • Car Type
    Golf MK 6
  • Car's nickname
    White Angel

Recent Profile Visitors

2,747 profile views

Golfakias Revo's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

6

Reputation

  1. https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-ash4/t1.0-9/1378489_10201542966047249_62294351_n.jpg https://scontent-a-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-ash3/t1.0-9/1001525_10200893695575893_1658134231_n.jpg Kαποιες φωτο και απο το δικο μου το μωρο παιδες εχω πολυ καιρο να μπω στο club επειδη ειμαι φανταρος!!!!!
  2. Πολυ ωραιο το πολακι σου φιλε και πανεμορφο εσωτερικο!!!!!!καλες βολτες να εχεις!!!!!!
  3. proxora afova filos tha deis diafora stin simperifora tou autokinitou kai kalitero kratima......... ego sto golfaki m eixa paei apo195-55-15 se 225-45-17 kai eida poli kali diafora se sindiasmo me programma kai alla periferiaka.......kai apo lastixo forao to Continental Contant Spor 5 poli kalo lastixo!!!!!!!
  4. Bill panemorfo τo golfaki sou poli prosegmeno kai kalostimeno.......polla like sto saloni tou autokinitou........ta kathismata se timi paizoun????????
  5. Πολυ ωραιο το Golfaki σου φιλος τουμπανο.... Ευχομαι καλη συνεχεια στην βελτιωση σου και πολα απροβληματιστα χιλιομετρα να εχεις... Κeep tunning.......
  6. to golfaki pou perigrafeis parapano einai enos filou mou!!!!!edo apo tin perioxi!!!!
  7. Eνταξει φιλος μα γιαυτο αναιβασα την φωτο εξαλου για να παρω γνωμες............και γενικα το αυτοκινητο το εχο τελειος γυμνο απο αυτοκολητα κτλ......μονο ενα μικρο αυτοκολητο εχει μπει στο πισω μερος του αυτοκινητου.......η ταινια μπηκε δοκιμαστικα για να δω πως φενεται!!!!!!!
  8. Παιδια καλησπερα σε ολη την τρελοπαρεα,,,,,, Σημερα μπηκε στο αυτοκινητο ταινια 3M απο το Gti στο μπροστινο μασκακι και στον κατο διαχυτη........ Θελω την γνωμη σας για το αποτελεσμα.......... Σκεφτομαι στο πανω μασκακι να βαλω ταινια μονο στην μεση μια λοριδα και να καταργησω την υπολοιπη....... Απλα κανω δοκιμες......... Πειτε μου την αποψη σας......... Επομενο βημα μου σε λιγο καιρο θα μπουνε στο αυτοκινητο τα πλαινα σποιλερ απο το R-line και θα βαφτουν λευκα τα φριδακια και το μπροστινο σποιλερακι..........!!!!!!!!!!!
  9. Nα το χαιρεσαι το κτηνος σου φιλαρακι πανεμορφο και πολυ προσεγμενο τοσο εξωτερικα οσο και εσωτερικα(μηχανικα ενοω) αψογο συνεχισε ετσι!!!!!!!
  10. Να σαι καλα φιλος οσον αφορα για το volvo ειναι ισως αν οχι το μοναδικο ενα απο τα μοναδικα που κυκλοφορουν ελλαδα γιατι ειναι και το Polestar ειδικη εκδοση ειναι πετρελαιο 2 λιτρο πολυ δυνατο!!!!! Eυχαριστω πολυ φιλε μου να σαι καλα και εσυ να χερεσαι τον αδερφο Polo ειναι πανεμορφο συνεχισε ετσι!!!!
  11. Kαλησπερα σε ολη την παρεα και παλι..............σημερα εγιναν καποιες μικροαλλαγες στο golfaki 1.Toποθετηθηκαν τα νικελακια στο τιμονι......... 2...Μπηκε αυθεντικο αυτοκολητο απο το R-line στο πισω μερος του αυτοκινητου......καθως και μικρα αυτοκολητα στα πλαγια μπροστα απο τις πορτες απο το R-line...... 3....Oι κοκκινες λεπτομεριες βγηκαν απο το αυτοκινητο και τωρα ειναι καπως ετσι............ Μια ακομη φωτο με παρεα με το πανεμορφο Volvo S60 R-desing του κολλητου μου........
  12. Ευχαριστω πολυ fastrabitt για τα καλα σου λογια.........τα φριδακια στο αμεσο μελλον θα βαφτουν λευκα και πιστευω θα δεσουν αρκετα με το υπολοιπο αυτοκινητο και εσυ να χερεσαι το αυτοκινητο σου και καλες βολτες!!!!! ευχαριστω πολυ doggy ενταξει οι φωτο μπηκαν λιγο μπερδεμενες αλλα οκ θα τις φτιαξω απο την αρχη!!!!!!
  13. θα μπουν και αλλες φωτο το μεσημερι φιλε μου με τα νικελακια!!!!!!!!! Ευχαριστω πολυ για τα καλα σου λογια Panos και εσυ να χερεσαι το αυτοκινητο σου και να κανεις πολλα ασφαλη χιλιομετρα!!!!!!!!
  14. καλησπερα φιλε μου οι κοκκινες λεπτομεριες εχουν βγει ηδη και στο τιμονι προστεθηκαν τα νικελακια απο την vw !!!!!! Eυχαριστω πολυ φιλαρακι μου να εισαι καλα και εσυ να χερεσαι το αυτοκινητο σου!!!!
  15. Koumparos καλησπερα...........δεν σου καθεται καλα η διασταση που φορουσα πριν με την ζαντα προφανως γιατι ητανε 205-45-17 ενω τωρα που αλλαξα διασταση και πηγα στο Continental Contact spor 5 με διασταση 225-45-17 εκατσε πολυ καλα στο αυτοκινητο...... Καλησπερα DIMIV ευχαριστω για τα καλα σου λογια τωρα οσον αφορα τα φριδακια που λες ειναι περασμενα με γιαλιστερη μαυρη ταινια 3Μ που στο μελλον μπορει να την βγαλο και να βαφτουν λευκα στο χρωμα του αυτοκινητου...........η εξατμιση ειναι απο καταλυτη και πισω αργοτερα που θα μπει το προγραμμα θα αλλαχτει απο dp και θα εχουμε πολυ καλυτερες επιδοσεις........ χαχαχαχαχα ευχαριστω πολυ ρε τρελαρα να σαι καλα............ναι οντως εχουν γινει καποιες αλλαγες απο την τελευταια φορα που βρεθηκαμε και θα γινουν αρκετες ακομα...........επομενο βημα ειναι το προγραμμα και τα πλαινα σποιλερ απο το r-line
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.