Jump to content

elfon

Members
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

About elfon

Other Info

  • Car Type
    Polo 6R1 (2010)

elfon's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. Παιδια ξερω οτι ειναι καπως ασχετο αλλα πολλοι που εχουμε Group Vag με το ιδιο πλαισιο εχουμε πολλα προβληματα ειτε ειναι θoρυβους τριξιματα κτλπ, η μηχανικα εχω αλλαξει δυο τουρμπινες και αλλες δυο φορες αισθητηρα θεσης εκκεντροφορου εχω κουραστει παρα πολυ για αυτο και το πουλαω : (
  2. Δεν ειπα σε καμια περιπτωση οτι θα φτασω το GTi με stage 1 A1 αλλα ειναι τουλαχιστον πιο κοντα οσον αφορα την ιπποδυναμη. Γενικα ειναι υποστροφικα τα Polakia σαν το Α1?
  3. Καλημερα παιδια ειμαι νεος στο club με λενε Ηλια και εχω ενα Α1 με τα 122 και ψαχνω να το πουλησω για να παρω ενα Polo GTi διαβαζω απο εχθες το βραδυ το forum και πραγματικα εχω λιγο αγχωθει με τοσα προβληματα που φαινεται να εχει αυτο το μοτερ. Στο Α1 οταν το πηρα δεν επερνε μπροστα και μου αλλαξανε αισθητηρα θεσης εκεντροφορου και πριν απο 2 εβδομαδες και τουρμπινα μιας και το westgate δεν δουλευε καλα. στο αυτοκινητο ειχα μονο εξατμιση της Milltek και πολλα πραγματα απο αναρτηση και γενικα στησιμο. Θεμα με λαδια δεν ειχα ποτε αλλα πραγματικα το μεγαλυτερο μειον του Α1 ειναι οτι η sport αναρτηση του ειναι για κλαματα πολυ αποτομη και χωρις να στριβει ιδιαιτερα. Το ερωτημα μου ειναι αν το Polo εχει τοσα προβληματα μηπως ειναι καλυτερο να κανω stage 1 to A1 που παει γυρω στα 170 παρα να αγορασω και να μην πειραξω ενα καινουργιο Polo GTi. Θα ήθελα τη γνωμη σας μιας και τωρα τελευταια νομιζω οτι το Vag Group μας εχει λιγο απογοητευσει. Φιλικα Ηλιας.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.