Jump to content

akisfer

Members
  • Posts

    15
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by akisfer

  1. Καλημέρα. Στο δικό μου φοράω τα S001. Καταπληκτικό λάστιχο σε αίσθηση στη γρήγορη οδήγηση εφόσον ζεσταθεί. Θέλει αρκετή ώρα αλλά σε αποζημιώνει. Επίσης Φθείρεται δύσκολα και στα δικά μου που είναι στα μισά της ζωής τους δεν έχει αλλάξει η απόδοσή τους. ΔΥστυχώς όμως κάνουν θόρυβο. Αν είναι και τραχιά η άσφαλτος, κλάφτα...
  2. 1400 ανταλλακτικα και 600 εργασια. απο ανταλλακτικα χρειαστηκα τελικα τα εξης: καπο, προφυλακτηρα (σωμα), βασεις προφυλακτηρα, φαναρια, βασεις στηριξης για τα φαναρια, μετωπη, ψυγειο κλιματισμου, μερικα μπιχλιμπιδια του προφυλακτηρα. Καποια τα πηρα καινουρια (ψυγειο, μετωπη, βασεις προφυλακτηρα και φαναριων) και καποια μεταχειρισμενα (σωμα προφυλακτηρα και φαναρια). 600 ευρω μου ζητησε βαψιμο και λοιπες εργασιες μαζι με μια μικροεπισκευη και βαψιμο στο μαρσπιε απο παλιο μικροχτυπημα σε πεζοδρομιο. ΥΓ: και ενα κομματι απο τις σωληνωσεις του ψυγειου νερου. Τελικα τα μικροπραγματα ειναι πιο ακριβα απο τα χοντρα. Συν φρεον, ψυκτικο υγρο και έλεγχος στο συνεργειο για καμια μηχνικη ζημια που δεν θα φαινοταν.
  3. Update: Το Golf ειναι εδω και μια εβδομαδα στα χερια μου. Έχω να πω πως τελικά έγινε πάρα πολύ καλή δουλειά όσον αφορά το βάψιμο και τη συναρμολόγηση. Πραγματικά σαν καινούριο. Μόνη παραφωνία το χρώμα του ψυγείου του κλιματισμού που είναι ασημί ενώ το εργοστασιακό ήταν μαύρο. Ψιλά γράμματα! Σας ευχαριστώ πολύ όλους! Α! Το κόστος τελικά συγκρατήθηκε στα 2000 ευρώ.
  4. Update: Λοιπόν με λίγο ψάξιμο βρήκα τα εξής: Προφυλακτήρα, καπό, φανάρια αυθεντικά μεταχειρισμένα 500 ευρώ Ψυγείο κλιματισμού αυθεντικό και τελικά την γλίτωσαν το νερού και το intercooler. Και ερωτώ: Πόσα χρήματα θα σας φαινόταν λογικό να μου ζητήσουν για βάλε βγάλε τα ανταλλακτικά και βάψιμο (μαύρο μεταλλικό); Νομίζω μου έχει ζητήσει πολλά!
  5. Παιδιά Ερώτηση: Όταν κάποιος λέει ότι πουλάει "μούρη κομπλέ" τι πιστεύετε ότι περιλαμβάνει; Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
  6. Μαλιστα! Από intercooler κάτι φαίνεται να βρίσκω από 5αρι. Τα άλλα 2 μάλλον θα τα πάρω από τη cameo εκτός κ αν κάποιος έχει κάτι υπόψιν του που να πωλείται. Από φαναρτζοδουλειες βρήκα ότι μας κάνει το καπώ από το 1.4 που υπάρχει στα ανταλλακτικά στην πιάτσα. κ πάλι αν έχετε κάποιον που να δίνει κανένα πείτε μου. Το πρόβλημα φαίνεται να είναι ο προφυλακτήρα. Θα πάρω αύριο ένα τηλ στον μπετο να μου πει. Άντε να δούμε πόσο θα πάει το μαλλί. Και με βρίσκει και σε εξαιρετικά δύσκολη περίοδο. Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk valeo ήθελα να γράψω αλλά το autocorrect είχε άλλη γνωμη Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
  7. Έπεσα με περίπου 40χλμ/ώρα. Ευτυχώς τα φανάρια την γλίτωσαν εκτος από τα πλαστικά που τα στερεώνουν και φτιάχνονται με ψιλοπατέντα. Μούρη κομπλέ δύσκολο το κόβω να υπάρχει αν και ψάχνω ακόμη. Επίσης την γλίτωσαν και τα φτερά και η μάσκα η οποία ανασηκώθηκε αλλά δεν τρύπησε. Ο φανοποιός είπε ότι η μετώπη μάλλον δεν έχει κάτι καθώς φαίνεται να μην ακούμπησε καν. Αυτό που με καίει είναι τι γίνεται με τα ψυγεία. Όπως λες το πρώτο είναι του κλιματισμού οπότε σίγουρα χρειάζομαι αυτό. Από πίσω είναι της μηχανής και το intercooler τελευταίο ή αναποδα; Με βλέπω να θέλω και intercooler.
  8. Καλημέρα σε όλους, Προχθές είχα ένα μικροτροχαίο σε καραμπόλα (εγώ τελευταίος) με φορτηγό. Για κακή μου τύχη το σιδερένιο τμήμα του πίσω προφυλακτύρα του ημιφορτηγού βρισκόταν πάνω απο τούψος της μετώπης του Gti με αποτέλεσμα να χτυπήσω στο ύψος της μάσκας. Το αυτοκίνητο έχασε σχεδόν αμέσως όλα τα νερά του ψυγείου και οι υπόλοιπες ζημιές αφορούν το καπώ και τον προφυλακτήρα (προς το παρόν). Θέλω τα φώτα σας: 1. Ποια είναι η σειρά των ψυγείων στο Golf 6 gti; 2. Που στο καλό θα βρω προφυλακτήρα; 3. Ξέρει κανείς να περιγράψει πως είναι το κύκλωμα του νερού στα ψυγεία για να καταλάβω τι μπορεί να έχει σπάσει; 4. Τέλος ότι θέλετε να πείτε και να μπορεί να φανεί χρήσιμο πείτε το γιατί είμαι πελαγωμένος (προτάσεις για ανταλλακτικά, μάστορες κλπ.) Το αυτοκίνητο προς το παρόν είναι σε φανοποιό ο οποίος θα το λύσει αύριο για να δούμε τί άλλο μπορεί να χρειαστεί. Ευχαριστώ πολύ!
  9. Καλημέρα! 280 treadware τα Bridgestone, 240 τα Dunlop. Δεν ξέρω πόσο μεγάλη είναι αυτή η διαφορά αλλά μελίγο ψάξιμο σε ξενόγλωσσα φόρα βρήκα αναφορές για χειρότερη χιλιομετρική απόδοση των Bridgestone σε σχέση με τα Dunlop. Η απόφαση κλίνει προς τα Dunlop λοιπόν μιας και τα βρίσκω όλα στην ίδια τιμή και φαίνεται να ικανοποιούν περισσότερες ανάκες ( καλύτερα σε θόρυβο, χλμ απόδοση, κράτημα στο βρεγμένο, νεότερο ελαστικό τεχνολογικά ).
  10. Προς τα Dunlop κλίνω και εγώ, αλλά με προβλημάτισε φίλος με tt 1.8 του 2009 ο οποίος φοράει τα bridgestone και δηλώνει ενθουσιασμένος. Στα χέρια μου όντως μου φάνηκαν μια χαρά και κάπως έτσι προβληματίστηκα μιας και dunlop δεν έχω δοκιμάσει σε κανένα αυτοκίνητο γνωστού ή φίλου. Επίσης ξέρει κανείς τι διαφορά 'εχουν σε χιλιομετρική απόδοση; Ποιο θα "τελειώσει" γρηγορότερα κ πόσο γρηγορότερα δηλαδη; Ευχαριστώ!
  11. Καλησπέρα σε όλους! Αν και παρακολουθώ το forum ανελλειπώς είναι ουσιαστικά η πρώτη φορά που γράφω. Έχοντας διαβάσει αρκετα από τα topic για τα ελαστικά (225/45/17)έχω καταλήξει ανάμεσα στα εξής: 1. Bridgestone S001 2. Goodyear Eagle F1 assymetric 2 3. Dunlop Sportmaxx rt Η χρήση του αυτοκινητου ειναι <30% πόλη όπου και οδηγώ πεθαμένα και >70% επαρχιακοί και εθνικές που συχνά πυκνά τιμώ τον λόγο για τον οποίο το αγόρασα (στρίβει καλά το ρημάδι). Οι τιμές είναι περίπου ίδιες στα παραπάνω (διαφορά όχι πάνω απο 10 ευρω το ακριβότερο απότο φθηνότερο). Πείτε παρακαλώ καμιά γνώμη έχοντας υπ' όψιν ότι δεν θέλω να αλλάξω λάστιχα σε 15k χιλιόμετρα (κρίση γαρ)
  12. Κ γω μέσα! 2 άτομα κατα πάσα πιθανότητα
  13. Ακόμα δεν έχω γράψει εντυπώσεις. Από αυριο θα έχω ιστορίες για αγρίους γυρνώντας από Κύμη. Stay tuned.
  14. Βαγγέλης 29 Κάτοχος clio II 1.2 8v Κ εδώ και 2 ώρες κάτοχος Golf VI Gti MY 2009(παραλαμβάνω την Πέμπτη κατα πάσα πιθανότητα)
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.