Jump to content

eythymis

Members
  • Posts

    21
  • Joined

  • Last visited

About eythymis

Other Info

  • Car Type
    Golf MK 5

eythymis's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. Στα τρικαλα υπαρχει ενα στην οδο καρδιτσης shell μετα τη γεφυρα..και αυτος ειναι αξιοπιστος!!
  2. θα πρεπει να βγαλω το ρεζερβουαρ και να περασω τα καινουρια σωληνακια εκει στην τρομπα... δεν βλεπω αλλη λυση.. Σ ευχαριστω φιλε δημητρη!!
  3. Συναδελφοι golfaκιδες χρειαζομαι τη βοηθεια σας!!!! ΄'χθες αποφασισα να κανω μονος μου το γενικο σερβις στο golfaκι μου(golf5 1,6fsi) μπουζι,λαδια,φιλτρο λαδιου,φιλτρο αερα και φιλτρο καμπινας τα αλλαξα ολα μια χαρα. το ειχα ξανα κανει.... αυτο ομως που δεν ξανα εκανα ηταν να αλλαξω το φιλτρο βενζινης, και στην προσπαθεια μου να το αλλαξω εσπασα το κουμπωμα απ το σωληνακι της επιστροφης εκει που κουμπωνει πανω στο φιλτρο.. εβαλα το καινουριο φιλτρο και ολα μια χαρα. δεν εχει καποια διαρροη δουλευει οπως και πριν. οταν ερθει ομως η ωρα να το ξανα αλλαξω θα χρειαστει να το κοψω!! τι να κανω σ αυτη την παριπτωση; υπαρχουν στο εμποριο τετοια σωληνακια;;
  4. αν και μετα απο πολυ καιρο... το προβλημα επιλυθηκε!! πηγα σε συνεργειο volkswagen μου εβγαλαν την πεταλουδα γκαζιου, την καθαρισαν και ολα OK!!
  5. Φιλε,εγω θα σου ελεγα να το ψαξεις πολυ!!! εχω ακουσει κατα καιρους οτι τα fsi εχουν θεμα με το υγραεριο! καλυτερα να πας με το λεωφορειο παρα να καταστρεψεις τον κινητηρα σου. ''εσυ αποφασιζεις''.
  6. Απο τα shel και τα aral ειναι καλυτερα!!!!
  7. argie μπορεις να μου πεις και μενα πως αλλαξες τα υγρα φρενων; και τι τυπο-μαρκα εβαλες.
  8. Εγω βαζω το edge5/30 σε 1,6fsi κ το περισοτερο που μου εχει καψει ειναι περιπου 300 γραμμαρια μετα απο 20.000khm...Δεν το σκιζω το μοτερ αλλα δεν παω και σαν χελωνα.
  9. οταν δημοσιευσα το δικο μου προβλημα σχετικα με το asr, ενας φιλος με ρωτησε αν τα λαστιχα ειναι φαγωμενα.τωρα αφου λες οτι παρατηρεις γρατζουνισμα στο πενταλ μηπως εχεις θεμα με λαστιχα;
  10. Καλημερα.. σου το κανει σε ευθειες η σε ανηφορες/κατηφορες; το ιδιο προβλημα εχω κ εγω με το asr σε golf5 αλλα δεν δειχνει κατι..
  11. Με το αλλο κλειδι κανει τα ιδια;
  12. Τα supertouring στο siriocenter τα εχει 290e.(288) για την ακριβεια..οσο για το comfortline που ελεγες παραπανω εγω θα σου ελεγα να μην το σκεφτεσαι...
  13. μαρκα G12+ γνωριζει κανεις;;
  14. Σε golf5 τι αντιψυκτικο βαζουμε; G12,G12+;τι μαρκα βαζει η εταιρια: μπορω να το κανω μονος μου; Ευχαριστω.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.