Jump to content

proudbugowner

Members
  • Posts

    219
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by proudbugowner

  1. ¶ντε ρε φίλος φτιάχτο το σκαθαράκι να γουστάρουμε!!!
  2. Υπάρχουν όντως δύο. Αυτός που βρίσκεται κάτω από το πίσω κάθισμα πάνω στο τούνελ (αριθμός πλαισίου) και ο αριθμός του κινητήρα που βρίσκεται κάτω από τη βάση στήριξης του δυναμό, επάνω στο μπλοκ.
  3. Α ωραία! Τώρα που ξεκλειδώθηκε το topic να συστηθώ κι εγώ... Marihito Hanabusa!!!
  4. Άσε τα μαμά μοτέρ του Σκάρου και ψάξου για VW flat-4 Type IV ή για το τετρακύλινδρο της Porsche 914. Τότε όχι μόνο θα σε καλύπτει, αλλά θα πας κατευθείαν για drift... Έντιτ: Και τα δύο μπαίνουν χωρίς μετατροπές στο μαμά σαζμάν μόνο με αλλαγή του πλατώ.
  5. Αυτό είναι ο ρυθμιστής ανοίγματος της wastegate ρε συ!
  6. ¶σε που αλλάζεις τα φώτα και στο μαγνητικό συμπλέκτη...
  7. Μπα, αφού μιζάρει δεν είναι μίζα, ούτε και μπαταρία και αφού δεν το κάνει πάντα και μόλις πάρει δουλεύει μια χαρά δεν είναι ούτε μπουζί. Ρε συ μπας και το σβήνεις πριν προλάβει να επανέλθει η θερμοκρασία στα φυσιολογικά επίπεδα; Το γκάζι σου ηλεκτρονικό είναι; Για κοίτα μπας και μερικές φορές όταν το σβήεις μένει ανοιχτή η πεταλούδα...
  8. DJ Tiesto - Hes A Pirate Αφιερωμένο στον Scorpio!!!
  9. Χαλαρά ρε παιδιά! Εμένα που έχει και 37 μουλάρια του φόρεσα από 155 τα 185 και πάει βιδωμένο!
  10. x2 Αν και έτσι που οδηγάω, δε θα προλάβω!!!
  11. Καλορίζικο φίλε, καλοτάξιδο κι αναίμακτο!!! Αρχικά καλά χιλιόμετρα, και μετά ΚΑΛΑ ΓΚΑΖΙΑ!!!
  12. Εγώ τον Κίτσο τον σανίδωσα προχθές στην Αττική!!! 123 κοντερίσια μου έβγαλε! Καλά, γενικά ένα αμάξι άμα πηγαίνει το πατάς.- Η αμαρτία αυτή συμπεριλαμβάνεται στο πακέτο των προπατορικών...
  13. Αν ειναι κοινός και για την εισαγωγή και για την εξαγωγή, απλώς θα σου σβήσει και θα κάνει κάτι τινάγματα όταν θα σε επιβραδύνει... Ε;
  14. Morrisey - You Have Killed Me
  15. Και μετά να εύχεται να μην πει ποτέ: "Ωχ αμάν! Ξεχάστηκα!!!"
  16. Φτιάζεις το περίγραμμα με μεταλλικό σωληνωτό σκελετό στα σωστά μέτρα και εκεί πάνω στερεώνεις όλα τα υπόλοιπα! Το σκελετό αυτό μπροστά τον έχω στερεώσει με ελάσματα στις μεταλλικές βάσεις που κουμπώνει η πλάτη του καθίσματος, ενώ πίσω με πριτσινάκια στο ξύλο της επένδυσης για να μην τρυπάω το αυτοκίνητο... Καλές δουλειές (με φούντες)!!!!!! Think cousin!
  17. Ευτυχώς για του θεατές ο οδηγός αυτού του Subaru μάλλον δεν ήξερε ότι όσο πιο ψηλά πετάς, τόσο πιο πολύ χρόνο κάνεις... :cry:
  18. Κι εγώ και ο Κώστας πώς το βλέπουμε ωρέ συγκάτοχε;;; Για πιάσε το Refresh!
  19. Hypersonic Feat. Am4 - Six Days (Steve Twain Mix) Οι EuroTranceάδες θα το λατρέψουν!!! Trust me!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.