Jump to content

kaspar

Members
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by kaspar

  1. παιδια τελικα εσπασα το τζαμι..ο κλειδαρας ηθελε 120 ευρωπουλα επειδη επρεπε να κανει 50 +50 χιλιομετρα για τιν επιστροφη.ειμαι απο πτολεμαιδα και ο κλειδαρας απο φλωρινα. σε εμενα κλειδωνη ο συναγερμο αλλα τωρα θα αλλαξω συναγερμο επειδη μου κανει και αλλα κολπα και θα βγαλω και δυο αντικλειδια....ευχαριστω για το ενδιαφερον
  2. γεια σας εχει κανεις καμια ιδεα πως θα ξεκλειδωσο το golf 4. εφεισα μεσα τα κλειδια και κλειδωσε..δεν εχω αλλο κλειδη ουτε αλλο τηλεχειριστηριο.εχω συναγερμο after market.υπαρχει λυση η να σπασω τζαμι?????
  3. ΤΕΛΙΚΑ ΤΙ ΗΤΑΝ ΤΟ ΒΡΗΚΕΣ?ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΜΑΛΛΟΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΙΜΑ
  4. ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ.ΣΤΟ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟ ΒΓΑΖΕΙ ΣΦΑΛΜΑ ΣΤΗΝ ΠΕΤΑΛΟΥΔΑ.ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΣΒΗΝΕΙ....ΤΟ ΥΓΡΑΕΡΙΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΕΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ,ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΤΟ ΠΗΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΔΟΥΛΕΥΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΗΚΩΝΕΙ ΠΙΕΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΤΑΛΟΥΔΑ?ΑΝ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΑΛΛΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΩ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΒΟΗΘΗΣΤΕ.ΤΑ ΛΑΜΑΚΙΑ ΚΟΝΤΑ ΣΗΝ ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ.
  5. γεια σας πριν λίγες μέρες αγόρασα ένα golf 4 gti με κινητήρα AGU "ντιζατο" το αμάξι έχει μονο πρόγραμμα και σήκωνε 1.3 bar το πήγα σε ένα συνεργοί και έβαλα υγραέριο,δούλευε μια χαρά μετά μια εβδομάδα όταν το φούσκωνα μου έκανε κάτι kopsimata.to πήγα στο συνεργείο και άρχισε ο μάστορας να το ελέγξει,ξεκίνησε από την πεταλούδα και μετά στον maf.na σημειώσω ότι μου έβαλε δυο γρύλους μπροστά και μου έλεγε δώστο να το akouso.tin ώρα εκείνη που το έδεινα άρχισε να ακούγεται ένας ήχος mpit mpit μέσα στο καντράν.τέλος παντον το κατεαζει από του γρύλους και μου λέει θέλει αλλαγή μπουζί,τα αλλάζει και μου λέει δοκιμασετο.ξεκινάω εγώ πατάω και δεν μου ανεβάζει bar πήγαινε μέχρι 0,4 γυρνάω πίσω το αφήνω στο ρελαντι και ακούω ότι το αμάξι δεν κρατάει σταθερό ρελαντί και ανεβοκατεβάζει στροφές..ο μηχανικός μου είπε έλα να το δούμε αύριο.και λοιπον παω σήμερα καί μου λέει έλα πάλι αύριο να δούμε την πεταλούδα.επεδεί δεν θα βγάλω άκρη.ξέρει κανεις κάτι γιαυτο που μου συνβαίνει?
  6. γεια σας πριν λίγες μέρες αγόρασα ένα golf 4 gti με κινητήρα AGU "ντιζατο" το αμάξι έχει μονο πρόγραμμα και σήκωνε 1.3 bar το πήγα σε ένα συνεργοί και έβαλα υγραέριο,δούλευε μια χαρά μετά μια εβδομάδα όταν το φούσκωνα μου έκανε κάτι kopsimata.to πήγα στο συνεργείο και άρχισε ο μάστορας να το ελέγξει,ξεκίνησε από την πεταλούδα και μετά στον maf.na σημειώσω ότι μου έβαλε δυο γρύλους μπροστά και μου έλεγε δώστο να το akouso.tin ώρα εκείνη που το έδεινα άρχισε να ακούγεται ένας ήχος mpit mpit μέσα στο καντράν.τέλος παντον το κατεαζει από του γρύλους και μου λέει θέλει αλλαγή μπουζί,τα αλλάζει και μου λέει δοκιμασετο.ξεκινάω εγώ πατάω και δεν μου ανεβάζει bar πήγαινε μέχρι 0,4 γυρνάω πίσω το αφήνω στο ρελαντι και ακούω ότι το αμάξι δεν κρατάει σταθερό ρελαντί και ανεβοκατεβάζει στροφές..ο μηχανικός μου είπε έλα να το δούμε αύριο.και λοιπον παω σήμερα καί μου λέει έλα πάλι αύριο να δούμε την πεταλούδα.επεδεί δεν θα βγάλω άκρη.ξέρει κανεις κάτι γιαυτο που μου συνβαίνει?
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.