Jump to content

jimpapan

Members
  • Posts

    2
  • Joined

  • Last visited

About jimpapan

Other Info

  • Car Type
    Golf MK 6

jimpapan's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. Καλημέρα σε όλη την ομάδα! Είμαι κάτοχος από τον 8/2012 ενός Golf Mk6 1.2 TSI. Τον τελευταίο καιρό είχαν παρουσιάσει πρόβλημα τα αμορτισέρ ανύψωσης του πορτ-μπαγάζ. Από τα 3/4 της διαδρομής και κάτω δεν συγκρατούσε την πόρτα καθόλου. Με την πάροδο του χρόνου το πρόβλημα έχει επιδεινωθεί και χθες στα 4/4 της διαδρομής κατέβηκε με φόρα και μου ήρθε όλο στο κεφάλι. Ευτυχώς είμαι ζωντανός Πήρα την απόφαση να τα αλλάξω επιτέλους. Θα ήθελα να θέσω τρία ερωτήματα: 1)Είναι φυσιολογικό σε ένα καινούργιο αυτοκίνητο, μετά τα 2 χρόνια να παρουσιάζουν πρόβλημα τα αμορτισερ του πορτ-μπαγαζ με απόλυτα φυσιολογική και προσεχτική χρήση; 2)Γνωρίζετε το κόστος των ανταλλακτικών; (προσπαθώ να τα βρώ στο Ιντερνετ και δεν τα έχω καταφέρει ακόμα) Βρήκα μόνο κάποια aftermarket. 3)Υποκειμενική καθαρά. Πιστεύετε πως αξίζει η αγορά του αυτόματου συστήματος ανύψωσης; Το έχει εγκαταστήσει κάποιος; Ευχαριστώ πολύ!
  2. Παιδιά καλησπέρα και από μένα. Έχω ενα Golf VI 1.2 TSI 105 HP Bluemotion, με 6000 χλμ μέχρι στιγμής. Σήμερα άκουσα και εγώ πρώτην φορά τον ήχο που περιγράφει ο φίλος στο πρώτο ποστ. Κατι σαν ενα πετραδάκι να κατρακυλάει σε μεταλλικό κύλινδρο. Ο ήχος έρχεται από τον εμπρός δεξιό τροχό. Μετά από ένα σημείο, σταμάτησε. Επίσης παρατήρησα πώς ακούγεται αρκετά έντονα μέχρι τα 30-35 χλμ. Μετά εξαφανίζεται ή στριφογυρίζει τόσο γρήγορα που δεν ακούω κατι. Έχει κανείς να μου προτείνει κατι; Ο φίλος που έθιξε το θέμα ή κάποιος άλλος με παρόμοιο πρόβλημα βρήκε λύση;
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.