Jump to content

POLO 6N 98

Members
  • Posts

    27
  • Joined

  • Last visited

About POLO 6N 98

User Information

  • Gender
    Male | Άνδρας
  • Δήμος
    Αττικής - Βριλησσίων
  • Νομός
    Αττικής

Other Info

  • Car Type
    Polo 6N

Recent Profile Visitors

1,970 profile views

POLO 6N 98's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. Γεια σας παιδιά, ήθελα να ρωτήσω καθώς έχω προβλήμα με κακή λειτουργία του μοτέρ και ασταθές ρελαντί και μπερδέματα, από όταν έβγαλα την πολλαπλή εισαγωγής,για να αλλαξω το σωληνα που παει στην αντλια νερου. Έχω αλλάξει πεταλούδα γιατί η δική μου ξαφνικά δεν έπαιρνε βασική ρυθμίση.μου είπαν να αλλάξω πολλαπλή μη τυχον πιτσικαρησε και βλέπουμε.θελω όμως πρώτα να βεβαιωθω ότι δεν έχω θέμα και στον map ! Υπάρχει κάποιος που να έχει εύκαιρο map sensor για να το δοκιμάσουμε να σιγουρευτω ότι είναι οκ ή όχι πριν αγοράσω καινούριο? γιατί έχω πληρώσει ένα σωρό ως τώρα.το αυτοκίνητο είναι polo 6n1 afh μοτέρ. Αν υπάρχει κάποιος που μπορεί να βοηθήσει , ευχαριστώ!!! Γιατί ρώτησα σε πόσες μεριές κ δοκιμή δε παίζει.
  2. Γεια σας ηθελα να ρωτησω καθος περασα κτεο κ μου βγαλαν την καρτα καυσαεριων οριακα, υπαρχει περιπτωση να εγινε αυτο καθος εχω τρυπια εξατμιση (το ενα σπιραλ απο τα 2 στην εξαγωγη ειναι σπασμενο), η δεν πεζει ρολο και πρεπει να τσεκαρω τον λ και δε ξερω τι αλλο. Επισης η βαλβιδα ψυχρης εκινησης εχει καμια σχεση σχετικα η μονο στην εκινηση? αυτη μπορς να την τσεκαρω αν βγαλω τη φισα κ βαλω εμπρος? Αν ξερει καποιος σχετικα,ευχαριστω εκ προτερων.
  3. μολι πριν ανοιξα το καπλαμα να δω μπας βγαλω ακρη..μαλον εχω θεμα στους αφαλους καθως αφου ξεβηδωσα το χερουλι να βγει πιο εξω ο αφαλος για να τσεκαρω και το πιρακι που εχει απο πισω,ειδα πως εκει σκαλωνει και δε μου γυρναει το πιρακι μαζι με το κλειδι στον αφαλο. απο μεσα με κλειστη πορτα αν πεξω την ασφαλεια πανω κατω δουλεβει κανονικα κλειδωμα -ξεκλειδωμα. οποτε παω για αφαλους μηπωσ? οι ιδοι γινοντε για να μην γεμιζω κλειδια?
  4. Γεια σας, εχω ενα polo 6n '98 μοντελο, το οποιο εχει 2-3 μερες τωρα που κολλανε οι κλειδαριες οδηγου και συνοδηγου οταν παω ειτε να κλειδωσω η να ξεκλειδωσω. δλδ εκει που παω να κλειδωσω εκτος που δεν κλειδωνει συνεχεια, μου κρατα και το κλιδι μαγκωμενο και δεν εχει επαναφορα σωστη στην μεση για να τραβηξω εξω το κλειδι. το κανουν και οι 2πορτες, ειτε κλειδωμα η ξεκλειδωμα. το μοτερ ακουγετε ,εχω ριξει και μπολικο wd-40 antiskwriako, αλλα τιποτα. τι πεζει ?? Χαλασαν και οι 2 κλειδιαρεσ μαζι? αν ξερει κανεις, ευχαριστω εκ προτερων !!!
  5. καλημερα παιδια, μπορει καποιος σας παρακαλω να μου πει αν εχει χρησιμοποιησει καποιο στεγανωτικο διαρροων κινητηρα και αν κανουν δουλεια αυτα??? θελω να δοκιμασω στο ψεφτοκαπακο μιας και εχω κλασικα διαρροη στο μαμα καπακι,το οποιο εχει ηδη ανοιχτει 2 φορες και μπηκε φλατζοκολλα αλλα παλι χανει . 200e για νεο καπακι Δεν παιζουν.η παλια ξεραμενη φλατζα που ειχε πανο δεν εχει αφερεθει,υπαρχει περιπτωση να στρωσει με κανα τετιο υγρο??? 'H μηπως να δοκιμασω να αφερεσω την μαμα ξεραμενη φλατζα και να ψαξω να βρω να βαλω μια καινουργια ? καπιος μου ειπε οτι αμα βγαλω τη παλια μπορει μετα να εχει περρισοτερη διαρροη και δεν θα πιασει η νεα,ισχυει κατι τετιο? ΗΕLP PLZZZ και κατι αλλο,η πεταλουδα γκαζιου δεν περνει βασικη ρυθμιση με vag 1551 και μου ειπαν ειμαι για αλλαγη. ειναι ντεφακτο αυτο η πεζει να εχω κατι αλλο χαλασμενο και να εμποδιζει τη ρυθμηση της??? POLO 6n 16v, AFH μοτερ Eυχαριστω εκ προτερων !!!!!!ν
  6. τελικα το ανοιξα σημερα και αφου αλαξα τα λαστιχακια σετ (το μικρο ηταν σκισμενο) μαζι κ το φιλτρακι γιατι μου το σπασανε κατι .. μαστορια.. το αυτοκινητακι μου εγινε καινουργιο!! και μαλον εστρωσαν και τα τρεμοπαιξιματα κ στο ρελαντι μου αν προσεξα καλα.. διδαγμα για μενα παντος μετα απο οτι τραβηξα σημερα σχετικα και γενικα με γνωμες απο καποια συνεργεια,αν δεν ασχολησε ο ιδιος με οτι θεματα εχεις και δεν ψαξεις ο ιδιος, ο καθε ενας λεει το κοντο και το μακρι του και δουλεια δε γινεται!!
  7. τελικα ειχα σπασμενο σωληνακι τροφοδοσιας,το οποιο το αλαξα,εστρωσε για μια μερα και τωρα παλι τα ιδια. μενει να ανοιξω να δω και τον ριθμιστη τελικα μιασ και δεν τον τσεκαρα περι μεμβρανησ. δε ξερω τι γινεται ακομη.
  8. καλησπερα σας, εχω ενα πολο 6ν και πριν λιγο καιρο που μου ειχε χαλασει το σωληνάκι υποπίεσης που παει στο ρυθμιστής πίεσης βενζίνης,ειχα δει οτι δακρυζε βενζινη.απο τοτε εχω θεμα καθος το αυτοκινητο δεν περνει αμεσως εμπρος και χωρισ γκαζι συνηθως. απο οτι ειδα σε αλλο θεμα,αν χανει βενζινη,έχει τρυπήσει η μεμβράνη του ρυθμιστή και θελει αλλαγη. Ομως τωρα που εβγαλα το σωληνακι,ειτε σβηστο ειτε αναμμενο ,ΔΕΝ χανει καθολου.να αλλαξω ρυθμιστή πίεσης τελικα ή εχει αλλου θεμα και δε παιρνει ευκολα εμπρος οταν μιζαρω? να τσεκαρω μηπως και μπεκιερα? αν ξερει καπιος σχετικα ας μου πει. Ευχαριστω εκ προτερων!!
  9. οποτε παλι μαστορικα και αλλαγη με την πρωτη ευκερια και τα υπολοιπα. ομορφα
  10. καλησπερα παιδια,να ρωτησω,εχω ενα πολο 6ν και μετα απο 60.000 κμ πηγα για αλλαγη ιμαντα. το θεμα ειναι πως ουτε αντλια νερου αλλαξα αλλα ουτε και τεντωτηρες που εχει το σετ παρα μονο τον ιμαντα που ειχε ψιλο αρπαγμενο,γιατι μου ειπε ο μαστορας οτι δεν χρειαζοντε αλλαγη τα υπολοιπα . επιδη διχαζοντε οι αποψεις μηπως επρεπε να τα αλλαξω και τα υπολοιπα? αν και τον ζαλισα σχετικα αλλα μου ειπε πως ειναι οκ και αδικα θα τα αλλαζα. αν γνςριζετε σχετικα πειτε μου .. ευχαριστς εκ προτερων.
  11. για το καλοριφερ που ειχα κρυο αερα,τελικα ειμαι για κονσολα γιατι δεν εκλινε τερμα η πεταλουδα στον εναλακτη ζεστο-κρυο. για το σκαμπανεβασμα τισ θερμοκρασιας δεν μου ξαναεκανε κατι,θα το τσεκαρω παλι σε καμια κρυα μερα να δω.. thnks about...
  12. απο μια γρηγορη ματια ισως εδω λεει http://www.tigerstyle.co.uk/phpBB3/viewtopic.php?f=13&t=57661 αλιως με λιγο ψαξιμο περι - polo 6n2 Releasing STEERING- θα βγαλεις ακρη. ξεβιδωνεισ τις βιδες του αεροσακου απτη πισω του τιμονιου,μετα το παξιμαδι στο κεντρο και βγενει το τιμονι,εχει και στο υtube σχετικα βιντεο.απλα με τις φισες προσεχε λιγο.
  13. απο εκει που αγορασεσ το διακοπτη μηπωσ εχουν αυτοι τιποτα οδηγιες η τουσ ρωτησεσ ηδη? δεν ξερω αν εχει μεγαλη διαφορα στο τιμονι με το 6n που εχω εγω αν οχι ειναι σχετικα ευκολο καθος ειχα λισει ολο το ταμπλο για αλλαγη ψυγειου.
  14. καλησπερα ηθελα να ρωτησω περι καλοριφερ το οπιο στο ζεστο δεν εχει την αποδοση που ειχε πριν αλλαξω ψυγειο καλοριφερ (ενα χρονο τωρα) το οπιο μου ειχε τριπισει.χλιαρο προσ ζεστο βγαζει πλεον.πεζει να ειναι μαπα το ψυγειο που εβαλα? παντος με θρμοκρασια κινιτηρα δεν ειχα προβλημα ως τωρα,στους 90 επεζε, νορμαλ. και κατι αλλο,ειναι φισιολογικη η πτωση απο 90 στους 80 βαθμους ξαφνικα επειτα απο μιση ωρα και διαδρομησ με το καλοριφερ μονιμα στο τερμα ζεστο?δε θυμαμε ποτε να επεφτε τοσο νομιζω. POLO 6n to αυτοκινητο.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.