Jump to content

trikalos

Members
  • Posts

    93
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by trikalos

  1. απο που το έχεις πάρει ; Και σε τι τιμή ;
  2. έχω δοκιμάσει και στα δυο, από sdcard τα βίντεο τα παίζει σαν μουσική. Σε usb που έβαλα ένα βίντεο δεν μπορούσε καν να το δει να το ανοίξει σε δυο φορματ που το έκανα και fat 32 και ntfs. Τηλέφωνο έχω iPhone. Το video in motion πως γίνεται ;
  3. Καλησπέρα παιδιά, έχω ένα Touran 2016 με οθόνη πάνω και gps και δυο κάρτες. Προσπαθώ εδώ και μέρες να βάλω κάποιο βίντεο να παίξει και δεν παίζει κανένα αρχείο πάρα μόνο mp3. Υπαρχή τρόπος να παίζουν βίντεο ?
  4. Αυτό θα κάνω αν δεν βγάλω άκρη
  5. Καλησπέρα, σήμερα αγόρασα μεταχειρισμένο ένα Touran του 2016 2,0 DNG diesel, όλα καλά με το αυτοκίνητο μόνο με το εργοστασιακό gps και τους χάρτες έχω πρόβλημα. Ενώ κουνιέται κανονικά το βέλος μου δείχνει ότι είμαι 300 χιλιόμετρα μακριά. Έκανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων αλλά τίποτα, ξέρετέ τι μπορεί να έχει γίνει?
  6. Καλημέρα, έχω ένα touran με χειριστήρια στο τιμόνι που λειτουργούν κανονικά με το μαμά ράδιο cd. Έβαλα μια οθόνη android πάνω και δεν ξέρω να συνδέσω τα δυο καλώδια key 1 key 2 που έχει στο canbus για να δουλέψουν τα χειριστήρια με την οθόνη ;
  7. euro 6 θελω να παρω
  8. Απλά έλεγα μήπως επειδή τον σταματήσαν είχε κάποιο θέμα.
  9. Καλησπέρα, σκέπτομαι στην αγορά ενός Touran 1.6 diesel Αξίζει αυτήν την ώρα αυτός ο κινητήρας ? βλέπω ότι τον σταμάτησαν και γυρίσαν πάλι σε 2,0 κυβικά. Από ζημίες τι έχει βγάλει αυτός ο κινητήρας ?
  10. Ξερεται ποιό τυπο αμορτισέρ περνει το αυτοκινητο μου η πουμπορω να βρω ποια αμορτισέρ πέρνει?
  11. Καλησπέρα παΐδια, επειδή σε όλα τα pc και ταμπλετ έχω πλέον win 10 και τα καλώδια που έχω δεν υποστηρίζουν τα win 10. Ξέρετέ ποιο είναι συμβατό με win 10 64bit για να κάνω αγορά από κίνα μεριά? Ευχαριστώ.
  12. Έβαλα αυτό εδώ το σύστημα από κίνα, και το κούμπωσα εγώ το μηχάνημα. Αλλά έχω ένα πρόβλημα με τα χειριστήρια στο τιμόνι, δεν δουλεύουν. Χρειάζεται να του κάνω κάποια σύνδεση? Απλά κούμπωσα την φύσα μονο, στο μανιουαλ έχει 2 καφέ καλώδια που λέει key1 key 2 μήπως πρέπει να τα χρησιμοποιήσω κάπου και αυτά η είναι χαλασμένο το Canbus του ραδίου? http://www.erisin.com/erisin-es9000a-7-android-422-car-dvd-gps-obd-vw-passat-golf-touran-caddy-jetta-seat_p538.html
  13. Καλησπέρα παιδιά, έχω κάνει παραγγελία μια κινεζική πηγή. Το can bas μου είναι το 1K0 907 530 K θα μου καταναλώνει ρεύμα? Πρέπει να του κάνω αλλαγή?
  14. Τελικά με το πολλά που του έκανα η κλειδαριά δούλεψε, έβγαλα και μια ελαστική τάπα και πηραξα ένα λαμακι μέσα και μετά που δοκίμασα κλειδωνε και ξεκλειδωνε κανονικά. Θα το παρακολουθήσω και βλέπουμε.
  15. Εκεί που παλεβα τώρα την πόρτα έκλεισα την γλώσσα της κλειδαριά και τώρα δεν κλείνει καθόλου η πόρτα. Την έδωσα εσωτερικά με ένα σκοινί. Ξέρετε πως μπορώ να το επαναφέρω?
  16. Το διαγνωστικό που έβαλα μου γράφει αυτό το πρόβλημα
  17. Παιδιά σε μένα η πίσω αριστερή πόρτα δεν κλειδώνει !! Πάω για κλειδαριά?
  18. Ευχαριστω Στεφανε.
  19. Στεφανε ήσουν κατατοπιστικός, τώρα έχω και κάποιες άλλες απορίες. Αυτές οι πήγες σαν την δική σου που έχουν 2 καρφάκια για την κεραία του ραδίου έχουν καλύτερη λήψη από αυτά με την μια την κλασική ? Αν κατάλαβα καλά όλα τώρα τα συστήματα με android, έχουν wince για να λειτουργούν κάποια εξαρτήματα και μια πλακέτα με σύστημα android? Και όχι μια κεντρική μητρική με android. Tv tuner περνούν το δικό τους, όποια έχουν και λειτουργεί με την οθόνη η με έξτρα τηλεχειριστήριο? Εγώ έχω ένα TV tuner τώρα, θα μπορώ να το συνδέσω με rca και να το λειτουργώ με το δικό του τηλεχειριστήριο? Αυτό εδώ το σύστημα πως σου φαίνετε? http://www.dx.com/p/joyous-j-8813a-7-android-4-2-2-dual-core-car-dvd-player-for-vw-golf-polo-jetta-tiguan-black-349241#.VLFIRyusWiw
  20. Ευχαριστώ για την απάντηση σου, αλλά δεν κατάλαβα τίποτα. Το DNS με το AS/S600 τι είναι αυτά και τι δουλεία κάνουν στα δικά μας αυτοκίνητα? Στους XDA-developers που μπορώ να βρω την συζήτηση με τα συστήματα? Τελικά εσένα τι σε αποθάρρυνε να πάρεις σύστημα android ? πιστεύω τα wince αυτήν την εποχή είναι πολύ λίγα σε σχέση με αυτό που μπορεί να κάνει το android.
  21. Σε κινέζικο με android το εχει κανεις? Ξέρουμε αν είναι αξιόπιστα? Ξέρουμε καποιο φόρουμ που να υπάρχουν κρητικές για τέτοιες πηγες?
  22. trikalos

    Touran

    Καλησπέρα παιδιά, ενδιαφέρομαι να πάρω μπάρες για το εργαλείο μου, και ειδικά της Whispbar που λένε κάποια παιδιά ότι είναι και που καλές και αθόρυβες. Της έχει κάποιος εδώ Ελλάδα ? η κάποιος που να της δίνει μεταχειρισμένες και να μην της χρειάζεται?
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.