Jump to content

Nikosdr

Members
  • Posts

    13
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Nikosdr last won the day on January 3 2014

Nikosdr had the most liked content!

About Nikosdr

  • Birthday 12/12/1985

User Information

  • Gender
    Male

Other Info

  • Car Type
    Polo 6R1 (2010)
  • Car's nickname
    Bluemotion

Recent Profile Visitors

927 profile views

Nikosdr's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

2

Reputation

  1. Καλησπέρα. Αγόρασα στο Bluemotion χωρίς τα κουμπιά στο τιμόνι και όταν αποφάσισα να τα βάλω μου είπαν ότι είναι αργά. Ξέρετε που μπορώ να βρω τιμόνι και να γίνει η αλλαγή στη Θεσσαλονίκη? Αερόσακο έχω..
  2. Παιδιά δε ξέρω τι λέτε εσείς για άλλα αμάξια κτλ Αλλά το Polaki αξίζει τα χρήματα του. Αν το συγκρίνεις με Κια και Seat (Που έχουν ανέβει ποιοτικά) τότε χάθηκες! H VW σου προσφέρει ποιότητα, άνεση και οικονομία! Σίγουρα δεν είναι ένα γρήγορο και νευρικό αμάξι αλλά και η κατανάλωση του είναι πολύ μικρή! Η τσέπη σου (πραγμα που είναι ζητούμενο στις μέρες μας) είναι πάντα γεμάτη! Εγώ έφτασα τα 5000χιλ και ευχαριστιέμαι κάθε χιλιόμετρο του! Πολύ καλή η Επιλογή μου!
  3. Πίστεψε με και μόνο για το Cruise Control αξίζει να το πάρεις!!! Εμένα με έχει βοηθήσει πολύ.. και καταναλώνει και λιγότερο!
  4. Μίλησα σήμερα με την αντιπροσωπεία και μου είπε ότι δεν αλλάζει αυτο και επίσημα η αντιπροσωπεία δε το αναλαμβάνει! Οπότε ακυρος ο ενθουσιασμός μου!
  5. Πόσο λες να μου κοστίσει περίπου μία τέτοια δουλειά φίλε μου?
  6. Παιδιά καλησπέρα. Εγώ έχω το Bluemotion χωρίς κουμπιά στο τιμόνι. Ήθελα να μου τα βάλουν αλλά όταν το αποφάσισα ήταν ήδη αργά. Τώρα θέλω να τα βάλω.. Υπάρχει αυτή η δυνατότητα? είναι μοντέλο 12/2012.. Σας ευχαριστώ πολύ
  7. Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου! Ξέρει κάποιος αν είναι συμβατό με το Iphone 5?
  8. Καλησπέρα Φιλέ.. Σε ευχαριστώ πολύ! Εδώ στη Θεσσαλονίκη Ο Μανδύλας μου είπε 4 μήνες σίγουρα και 17500 ευρω και η ΕΤΕΑ 2.5 μήνες και 16000ευρώ!! Ήρθε στους 2 μήνες και 3 μέρες και αύριο θα πάω να το πάρω!! Θα σας στείλω κι εγω τις εντυπώσεις μου από το νέο μου Polo! ΥΓ το μόνο που με χαλάει κάπως στο αμάξι είναι η ζάντες του!! Παρόλο που είναι 15 και είναι αλουμίνιου κάνουν την ρόδα και φαίνεται σα 14 το πολύ!! Μπορεί κατι να κάνω αργότερα!!
  9. Κανένας δεν είναι απο Θεσσαλονίκη που να έχει βάλει κάποια Οθόνη στο αυτοκίνητο του??
  10. Καλησπέρα.. Όπως φαίνεται και στον τίτλο σκέφτομαι να Βάλω ένα Multimedia system με επικρατέστερο το Pioneer AVH-2400BT. Ξέρετε κανένα καλό(ποιοτικό) και με καλές τιμές μαγαζί στη Θεσσαλονίκη που να αξίζει να πάω για να βάλω ένα τέτοιο μηχάνημα. Αν Ξέρετε κατί καλό που το έχετε βάλει κι εσείς και δουλεύει καλά περιμένω να μου το προτείνετε. Polo R61 Bluemotion
  11. Σε ευχαριστώ πολύ. Θα ακολουθήσω την συμβουλή σου. Πιστεύω ότι Η Shell V-Power Diesel είναι από τις καλύτερες στην αγορά και λέω να την προτιμήσω. Αλήθεια Πόσα Χλμ βγάζετε με ένα γέμισμα. Με οδήγηση συντηρητική?
  12. Στα 16.000 μου βγήκε με εκπτώσεις και απόσυρση.
  13. Καλησπέρα και από μένα. Σήμερα παρήγγειλα κι εγώ το Blue και περιμένω μέχρι μέσα Δεκέμβρη. Με βοηθήσατε με τις συμβουλές σας, τις παρατηρήσεις και όλα όσα είπατε.. Περιμένω να αρχίσω να γράφω χλμ κι εγώ για να σας πω τις δικές μου εντυπώσεις! Για την ιστορία Αγόρασα το Bluemotion 1.2 TDI, σε Λευκό χρώμα με επιπλέον εργοστασιακό συναγερμό, Parking Control, Climatronic και το πακέτο Light and Sight(Αυτόματο άνοιγμα φώτων, αισθητήρα βροχής, Σκοτείνιασμα του κεντρικού καθρευτη για τα φώτα των πίσω). Και όλα αυτά σε μία πολύ ελκυστική τιμή.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.