Jump to content

Ilias_92

Members
  • Posts

    192
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Ilias_92

  1. Pirelli P Zero Nero GT 550€ Vredestein Ultrac Sessanta 580€ Εβαλα τα 2α. Λιγο πιο μαλακα απο τα πρωτα αλλα πολυ καλα! Σε συνδιασμο με αλλη ζαντα (OZ Italia 150 5H) καιει 1-2 λιτρα παραπανω βενζινη. Κατα τ' αλλα πολυ ικανοποιημενος
  2. Καταλαβα! Οποτε λαθος αυτο που εγραψα.
  3. Υπαρχουν παρα πολλα. Καλο ειναι της Aegean στη Λ. Ηρακλειου, χαμηλα, κοντα στο σταθμου του Περισσου, στο ρευμα προς Αθηνα.
  4. Ειναι ο καινουριος κινητηρας που φοραει και το Α3
  5. Το εχω το dyno απλα δεν το χω ανεβασει εδω γιατι δεν εχω λογαριασμο σε καποιο αντιστοιχο site. Εχει ανεβει σε γκρουπ παντως του facebook. Το αμαξι θελω να γινει υβριδιο, απλα δεν ξερω καθολου τι συνδιασμο να κανω. Επισης θελω να γινει σε αλλη τουρμπινα ωστε να εχω παντα διαθεσιμη τη μαμα. Θελω να βρω και εναν καλο και εμπιστο μηχανικο προτου κανω το οτιδηποτε!
  6. Στην αρχη αν δεις γραφω πως εγινε και γενικος ελεγχος του οχηματος και με διαγνωστικο και διηρκησε μια περιπου ωρα. Ελεγχος ανακλησης για τις βαλβολινες του dsg κ.α. Αν υπαρχει επισημη αντιπροσωπεια που παιρνει λιγοτερα, πειτε ποια! Μη το συγκρινουμε ομως με συνεργεια της "γειτονιας" ! Ειναι ατοπο.
  7. 50€ σε επισημη-εξουσιοδοτημενη αντιπροσωπεια ειναι φυσιολογικα. Ουτε πολλα, ουτε λιγα.
  8. Τα 3 "κουμπια" ειναι καπακια γι'αυτο δεν φωτιζονται. Επιλογη οφφ δεν εχω βρει ουτε εγω και θα θελα να ειναι κλειστο το φως της πηγης οταν ειναι κλειστα και τα φωτα του οχηματος αλλα δεν πρεπει να εχει.
  9. 50€ στην Auto Club για αλλαγη λαδιων κ ελεγχο οχηματος.
  10. Σιγουρα δεν ειναι επιστημη. Προσωπικα για τα χρονια της εγγυησης σιγουρα θα απευθυνομαι στην αντιπροσωπεια για τα σερβις.
  11. + 1 Τα 50€ ειναι και σχετικα λιγα. Αλλες αντιπροσωπειες παιρνουν και 60€.
  12. Λαδια παρε 4 λιτρα Castrol, Mobil 1 ή Aral, παρε και ενα φιλτρο λαδιου και πηγαινε σε μια αντιπροσωπια για αλλαγη. Η εργασια για αλλαγη λαδιων μαζι με ελεγχο του οχηματος ηταν 50€ .
  13. Κι εγω τα φορουσα σε mini cooper s r53, για λιγο καιρο βεβαια. Ειναι απολυτα ικανοποιητικα για τα λεφτα τους! Αν εχεις απαιτησεις ομως απ'το λαστιχο κ οδηγεις "εντονα" καλυτερα βαλε κανα pirelli, continental ή vredestein.
  14. Σ'ευχαριστω πολυ! Ναι, για 100αρα ρυθμιστηκε. Το αμαξι μελλοντικα το σκεφτομαι και για υβριδιο. Οποιος εχει καποια γνωμη οσον αφορα φιλτρο και εξατμιση καλοδεχουμενη! Ο Κριτωνας μου ειπε πως με ενα ελευθερο k&n φιλτρο μεσα στο φιλτροκουτι θα μαι οκ. Οσον αφορα την εξατμιση 76/70 και λεω και χωρις μεσαιο με μεγαλο τελικο για να χει λιγο θορυβο! Καταλυτη 100αρη ή 200αρη; Με κτεο θα χουμε κανενα θεμα;
  15. Σημερα περαστηκε προγραμμα στο αυτοκινητο απο τον Κριτωνα (etuners). Λογω καιρου και περιορισμενου χρονου δεν εχει γινει μεγαλη δοκιμη στο αμαξι. Ενδεικτικα να αναφερω οτι οι καμπυλες ειναι ομοιομορφες, οπως στο μαμα. Επισης απο τις 4000 στροφες και μετα η δυναμη ειναι τρομερη, οπως και η επιταχυνση!
  16. Πηγαινε σε καποιον επαγγελματια detailer και θα σου πει.
  17. Για εξατμιση με υβριδικο τουρμπο τι εχετε να προτεινετε; Εχω ακουσει για 76/70 με 100αρη καταλυτη. Καποια γνωμη-εμπειρια;
  18. Ilias_92

    Polo R Line

    Παρε αυτο που σ λεω κ θα κανεις δουλεια! Η αλλη λυση ειναι βαψιμο ολου του φτερου! Δεν νομιζω να θες να βαψεις καινουριο αμαξι...
  19. Ilias_92

    Polo R Line

    Πηγαινε σε μια αντιπροσωπεια κ με 18€ παρε το σετακι για τις γρατζουνιες. Εχει ενα δοχειο (σαν μπλανκο) με το χρωμα του αυτοκινητου κ αλλο ενα με βερνικι. Με λιγη προσοχη θα ναι μια χαρα μετα.
  20. Αν κανεις service σε μη εξουσιοδοτημενο υπαρχει περιπτωση να τεθει το οχημα εκτος εγγυησης!
  21. Ναι αλλα χρειαζεται δεκτης.
  22. Εγω πιστευω πως μονο με το προγραμμα παιζει κοντα στα 130-135 αλογα και φουλ πρωτο σταδιο (δλδ εισαγωγη και φουλ εξατμιση) κοντα στα 145.
  23. Δεν σου λεω πως η τουρμπινα του 1.2 ειναι τεραστια! Απλα σου λεω πως 30 αλογα πανω δεν μου φαινονται υπερβολικα.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.