Jump to content

roadster

Members
  • Posts

    16
  • Joined

  • Last visited

About roadster

Other Info

  • Car Type
    Golf MK 5

roadster's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us
  2. Golf 5 TSi 140 HP: Αποκλειστικα οδηγηση στην πολη. Απο γεματο μεχρι να αναψει λαμπακι ρεζερβας (48 λιτρα δλδ. Αν κανω λαθος ας με διορθωσει καποιος) εβγαλα 609 χλμ. Δηλαδη καταναλωση 7,88 Τροπος οδηγησης: min 1.500 στροφες max 3.000 στροφες με πολυ αργες επιταχυνσεις και πολυ χρηση νεκρας. (ο'τι γλυτωνεις απο βενζινη τα δινεις σε τακακια αργοτερα)
  3. Γενικα δεν ειμαι fan του νικελ αλλα σε αυτη την περιπτωση νομιζω ταιριαζει αψογα με τους διακοπτες του RCD. Οριστε: Βγηκαν ευκολα, μπηκαν ευκολα, ο φωτισμος ειναι σωστος και η αισθηση στους διακοπτες η ιδια με τους εργοστασιακους. Χρωσταω και φωτος με φως ημερας
  4. ευχαριστω παιδια
  5. ναι. το καπακι δλδ. αν ενωσουμε το καπακι με το φλας μας κανουν το εξωτερικο συνολο του καθρεπτη. σωστα? νομιζω το ιδιο πραγμα λεμε.
  6. μιλαω μονο για καπακι. http://www.ebay.com/itm/Passenger-side-LHS-primed-wing-mirror-cover-for-VW-Golf-mk5-2004-2008-cap-casing-/280972225867?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item416b3fed4b φανταζομαι ο μηχανισμος δεν ειναι μεσα στο καπακι, οποτε μαλλον το primed σημαινει "ετοιμο για βαφη", "τριμενο"
  7. thanx καποιους που βρισκω στο ebay που γραφει οτι ειναι "primed" εννοει πως ειναι ηδη κατεργασμενοι και ετοιμοι για βαφη?
  8. Για να μην ανοιγω αλλο τοπικ, στο δικο μου οι καθρεφτες δεν ειναι βαμενοι στο χρωμα του αμαξωματος (ειναι αυτο το μαυρο σαγρε). Αυτοι βαφονται απ΄ευθειας οπως ειναι, ή θελουν τριψημο?
  9. εισαι και μερακλης λοιπον, εκανα σημερα την παραγγελια, μολις ερθουν και τους βαλω θα επανελθω! ευχαριστω για τις απαντησεις.
  10. Αψογο!!οταν λες φωσφορίζοντες δείκτες, τι εννοεις? την λευκη γραμμη που διακρινω στην τελευταια φωτο?
  11. Δεν τους εχω αγορασει τους διακοπτες ακομα. Ηθελα να βεβαιωθω οτι μπορω να βγαλω τους κανονικους πρωτα, Αν και η αληθεια ειναι οτι το σκεφτομαι πολυ να ζορισω τοσο την κονσολα για να βγουν, ωστε να αποφυγω τυχον τριγμους στο μελλον. Βαλτε καμια φωτο μηπως και πιστώ να το κανω Η αισθηση οταν γυρνατε του διακοπτες εχει παραμεινει η ιδια με τους εργοστασιακους?
  12. Καλησπερα. Θυμασαι σε ποια θεση ειχες τους διακοπτες οταν τους τραβηξες; Πρεπει να ειναι ολα στο 'μηδεν' μηπως;
  13. Τζιφος! δεν μπορεσα να βγαλω κανεναν διακοπτη με την ταναλια. θελει πολυ δυναμη και φοβηθηκα μην κανω ζημια. Αν καποιος τα εχει καταφερει ας μας πει πως. Ευχαριστω
  14. χμμμ...περιεργο που ο μεσαιος βγηκε ευκολα αλλα οι αλλοι καθολου. η λογικη λεει πως ετσι θα βγαινουν και τα αλλα. Θα δοκιμασω στο δικο μου και θα επανελθω
  15. Εχει δοκιμασει καποιος να βαλει αυτα?... http://www.ebay.com/itm/VW-PASSAT-JETTA-GOLF-5-MK5-2005-2009-AIR-CONDITION-CONTROL-PANEL-ELEGANT-SWITCH-/140711052820?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&hash=item20c3084614&vxp=mtr ...και αν ξερετε, οι υπαρχοντες διακοπτες του A/C βγαινουν "τραβηχτα" οπως φαινεται στις φωτο του seller?
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.