Jump to content

jorge12580

Members
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by jorge12580

  1. Μπορείς να το κάνεις με το obd eleven. Υπάρχει και σαν app με 100 credits αλλά μπορείς να το βρεις με long coding. Προσωπικά θα σου έλεγα να μην το κάνεις γιατί θα σου αποσπά την προσοχή και είναι επικίνδυνο κατά την οδήγηση. Για αυτο και οι εταιρείες το έχουν by default κλειστό.
  2. Προσωπικά πριν πάρω το Tiguan με τα 150hp μιλησα με tuning store και μου ανέφεραν πως δεν είναι ίδιοι οι κινητήρες. Έχουν διαφορετικά parts. Καθώς και εγώ σκέφτηκα το ίδιο πράγμα, να πάρω δηλαδή το 130hp και με ενα πρόγραμμα να το κάνω πάνω κάτω σαν το 150. Με την δική τους συμβουλή πήρα τελικά το μοτέρ με τα 150hp.
  3. Καλησπέρα, Ετοιμαζομαι σιγα σιγα για το service των 60000km. Θέλω αν κάποιος γνωρίζει να πει τι πρέπει να αλλαχτεί στο αυτοκίνητο. Και επίσης τι προϊοντα βάζουμε (δηλ. λαδι=castrol edge 5,30, μπουζι = ?) Και αν έχετε να προτείνεται και κανενά site για αγορα ακόμη καλύτερα. Ευχαριστώ.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.