Jump to content

ΚωσταςBora

Members
  • Posts

    17
  • Joined

  • Last visited

About ΚωσταςBora

  • Birthday 12/02/1992

User Information

  • Gender
    Male

Other Info

  • Car Type
    Polo 6R (2009)

Recent Profile Visitors

1,284 profile views

ΚωσταςBora's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

1

Reputation

  1. φιλε εγω 100αρα βαζω απο εκο παντα σε ενα συγκεκριμενο πρατηριο που βαζω συνεχως....προσωπικα σε ταξιδι κορινθος-πατρα η 100αρα ειχε οντως διαφορα στην καταναλωση απο οτι με 95αρα...με 100αρα εκαψε λιγοτερο...εντος πολης δν υπαρχει διαφορα καμια!για εθνικη επειδη το εχω δοκιμασε ο ιδιος ειχαν οντως διαφορα.....
  2. ακριβως......το δοκιμασα και τελικα δν ερχεται απο το ντεποζιτο αυτος ο θορυβος....
  3. ρε μαγκες μια παρενθεση στο θεμα...με την εγγυηση τι παιζει αν πας σε συνεργειο εκτος αντιπροσωπιας το οποιο ομως φερνει γνησια ανταλλακτικα?υπαρχει κανα θεμα?
  4. stratosg εχει εχω καταληξει και γω στο περιπου γτ ρωτησα και εναν φιλο που εχει konig και μ πε οτι εχει τον ιδιο θορυβο ακριβως....ερχεται απο τις αναρτησεις πιθανος....το μονο που θα κανω απο δω και περα ειναι να βαζω τερμα το ραδιο.....ευχαριστω παντως για την βοηθεια.
  5. καλα ισχυει αυτο γνωμες ακουω για να πραξω αναλογως..αλλα ρε παιδια καινουργιο αμαξι να εχει προβλημα???το μπορα ειναι 13 χρονια πες οτι κατι θα βγει αλλα το πολο δν εχει κλεισει χρονο ακομα....τι να πω.
  6. γεια σας παιδια.....ξεκινησε στο πολο μου ενας θορυβος καθε φορα που βρισκεται σε ανωμαλο δρομο με μικρα σαμαρακια πχ να ακουγεται ενας θορυβος απο πισω σαν κλου κλου καπως ετσι καθε φορα που περνα απο σαμαρακι.....δν μπορω να προσδιορισω που ακριβως ειναι γτ δν ειναι πολυ δυνατος....το ιδιο ακριβως συμβαινει και στο bora του πατερα μου απο τοτε που εβαλε τα bilstein τα μαυρα μονο που στου πατερα μ ειναι πολυ πιο δυνατος...ο θορυβος ειναι ακριβως ιδιος αλλα δν μπορω να καταλαβω απο που ερχεται....ειναι αποτελεσμα των σκληρων αναρτησεων αυτος ο θορυβος????αν μπορει καποιος να με βοηθησει να βγω απο αυτο το αδιεξοδο θα με εσωζε να μ πει εστω μια γνωμη....
  7. αυτο το κροταλισμα που κανει στο ξεκινημα δν ειναι μια βαλβιδα που ανοιγει για να εισαγει πιο γρηγορα αερα στην μηχανη?δν ειναι κατι ανησυχητικο θελω να πιστευω...
  8. καλοριζικο και καλοταξιδο να ειναι φιλε........
  9. giannis307 δεν θα το ελεγα μισος οσο το οτι αποτελει ικανοποιηση να πατας τους σπαστικους σαξοραλαδες.........για μενα παντα μιλαμε....για μενα τα συγκεκριμενα κουβαδακια αποτελουν κοκκινο πανι.και οσο θα κυκλοφορουν θα υπαρχει αυτη η αντιπαλοτητα....απλα μου την δινουν τα συγκεκριμενα αυτοκινητα για αυτο και ρωτησα τον beckman αν η πολαρα τα βιαζει,,,,(σορρυ ρε beckman που σ χαλαμε την παρουσιαση περιμενω την πεμπτη να δω την πολαρα απο κοντα!!)
  10. φιλαρακι απλα το αμαξι σου ειναι τουμπανο!!δεν παιζεται πανεμορφο και πολυ δυνατο!,,,,,,,,,,πες μ κατι ρε φιλε τα σπαστικα σαξοραλλα τα πηδας????
  11. να σ καλα φιλε!!πραγματικα το αμαξι ειναι υπερανω προσδοκιων για μενα.......εχω μεινει ιδιαιτερα ευχαριστημενος απο καθε αποψη....αν δεν εμφανισει και καποιο μηχανικο προβλημα τοτε θα ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενος.....
  12. παιδια μολις πηρα στα χερια μ το πολακι.........το αμαξι ειναι απλα τουμπανο....αλλαγεσ που λεει ο φιλος δεν εχουν γινει.....καδενα εχει και ειναι 8v.......το αμαξι απλα σπερνει.......θα δουμε τι θα παιξει με την μηχανη του,,,,,παντως το χω μια εβδομαδα και πραγματικα τα σπαει το αμαξακι!
  13. κaτaτοπιστικοτaτος!!ευχaριστω πολυ πaιδες γιa τa σχολιa!ενa τελευτaιο γιa νa μην aνοιγω aλλο θεμa.....γειa υγρaεριο στο bora 1.4 μοντελο του 2000 λετε νa δημιουργησει τπτ μηχaνικa προbλημaτa???
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.