Jump to content

andrikos

Members
  • Posts

    26
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by andrikos

  1. Καλησπέρα φίλε μου.Αν είσαι από Αθήνα πολύ ευχαρίστως να του ρίξω μια ματιά και να σου πω τι έχει.
  2. Καλημέρα φίλε μου.Όπως είπε και ο φίλος αν είναι ίδιο αμάξωμα και κινητήρας γίνεται και πρόβλημα δεν θα έχεις.χρειάζεσαι κρεμαγερα,όλες τις σωληνωσεις,παγουρι,αντλία,τροχαλια στροφαλου καθώς και την βάση που στηρίζεται η αντλία και το δυναμο.
  3. Καλησπέρα φίλε μου.Το πρόβλημα σου δεν είναι αντλία.το άμαξι η έχει μείνει από δίσκο η έχει ξεκουμπωσει ημιαξονιο η έχει πρόβλημα στο διαφορικο αν και λίγο δύσκολο.
  4. Καλησπέρα φίλε μου. Αν είσαι από Αθήνα μπορώ να του ρίξω μια ματιά και να σου πω τι έχει.Φιλικά
  5. Καλησπέρα φίλε μου.Ο θόρυβος αυτός προέρχεται από το γραναζι της μίζας και όχι από το δυναμο.Ελπίζω να βοηθησα.
  6. Καλησπέρα φιλε μου και χρόνια πολλά.Αν είσαι από Αθήνα μπορώ να του ρίξω μια ματιά και να σου πω τι έχει.Φιλικά.
  7. Ναι φίλε μου.Με την αλλαγή της egr είναι επιβεβλημενος ο καθαρισμός της σωληνας.
  8. Καταρχήν συγνώμη για το φίλε μου.Μαλλον φίλη έπρεπε να πω.Το πρόβλημα σου κατα 99,9% είναι η από το ίδιο το καντραν η να μην κάνουν καλή επαφή οι μπριζες του.αν είσαι από Αθήνα πάντως μπορώ να του ρίξω μια ματιά και να σου πω τι έχει.
  9. Καλησπέρα φιλε μου.Για να σε βοηθήσω πρέπει να μου πεις τι βλάβες έχει αποθηκευμενες στο καντραν,τον κινητήρα καθώς και στο can gateway.
  10. Καλησπέρα φίλε μου και συγνώμη για την καθυστέρηση.Αν έχει μπει η σωστή βαλβίδα(που είναι και το πιο πιθανό)τοτε συμβαίνουν τα εξής και τα αναφέρω με σειρά από το πιο πιθανό ως το λιγότερο.1)καθαρισμός σωληνας egr-πεταλουδας και ίσως εισαγωγής εάν δεν έχουν γίνει.2)βασική ρύθμιση egr.3)οξειδωση στην μπριζα η πρόβλημα καλωδιωσης.4)εγκέφαλος (που είναι λίγο δύσκολο).Ας μην ξεχάσουμε κιόλας την πιθανότητα ελατωματικης βαλβιδας.Αλήθεια η egr που αλάνες είναι καινούργια η μεταχειρισμενη;
  11. Καλησπέρα φίλε μου.Αν θέλεις πες μου τι κωδικό βλάβης σου βγάζει τώρα για να σε βοηθήσω.
  12. Φιλεμου καλησπέρα.ποιο κινητήρα έχεις;Αν είσαι από Αθήνα παντως μπορώ να σου ρίξω μια ματιά και να σου πω τι έχει.
  13. Χαίρομαι που ελυσες το πρόβλημα σου αν και όχι τόσο οικονομικά.Εύχομαι να φτιαχτεί γρήγορα και να έχεις καλά και απροβληματιστα χιλιόμετρα από εδώ και στο εξής.
  14. Κοίταξε λόγω δουλειάς έχω κάνει σεμινάρια για υγραεριο άσχετα που δεν τοποθετω.συμφωνα λοιπόν με τα λεγόμενα ενός από τους πιο αξιόλογους εκπαιδευτές,αν το σύστημα είναι ρυθμισμενο σωστά δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα με την προϋπόθεση ότι θα υπάρχει λαδιερα η ειδικό πρόσθετο στην δεξαμενή κάθε 10.000 km σαν εναλακτικη.
  15. Φιλεμου όπως μου τα λες το πιο πιθανό να είναι από βαλβίδες. Όσο για τον παλμό λογικά αν βάλεις λεντ την ώρα που ρεταρει έντονα χωρίς να σβησεις κινητήρα πριν δεν θα πρέπει να έχει.Οπότε μέτρησε συμπίεση και πιστεύω θα λύσεις το πρόβλημα σου.Φιλικά.
  16. Φίλε μου καλημέρα.Κατ αρχήν αν το πρόβλημα σου είναι οντος αυτό δεν μπορείς να πεις ότι ευθύνεται αποκλειστικά το αέριο.Απλά σε ένα συνηθισμένο πρόβλημα για τους κινητήρες αυτούς το αέριο συνέβαλε στο να το πάθει.Την ώρα που ρεταρει,πΑλμο κόβει και από το μπεκ βενζίνης η μόνο του αερίου?Για να λύσεις το πρόβλημα ότι ενέργειες κανείς θα είναι αποκλειστικά με την βενζίνη σαν να μην υπάρχει καθόλου το αέριο.οποτε θα ξέρεις ότι το αμάξι δουλεύει ετσι Αλήθεια το αμάξι ρεταρει μόνιμα η ποτέ ρεταρει ποτέ στρώνει?επισεις μην κανείς τρύπες στην εισαγωγή.το σημείο που γίνονται αυτές καθώς και η γωνία παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο στην λειτουργία του συστήματος.ελπιζω να βρεις σύντομα λύση στο προβλημα σου.Φιλικα.τι κωδικό κινητήρα έχεις αλήθεια;
  17. Φίλε μου αν σταματάει να δίνει παλμό στο μπεκ της βενζίνης και μόλις το σβηνεις και το ξαναβαζεις μπροστά επανέρχεται μέτρησε μια συμπίεση να δεις αν είναι πεσμένη στον κυλινδρο αυτό.αν ναι τότε είναι οι οδηγοί των βαλβιδων και θέλουν αντικατάσταση.στα αυτοκίνητα αυτά μόλις υπάρξει χαμηλή συμπίεση από βαλβίδες,ο εγκέφαλος κόβει τον παλμό του μπεκ.Στο λέω αυτό γιατί πολλοί μπορεί να σε ταλαιπωρησουν με πρόβλημα καλωδιωσης η εγκεφάλου ενώ το πρόβλημα δεν προέρχεται από εκεί.Οπότε δες την συμπίεση και πες μου να σε βοηθήσω.
  18. Παιδιά η βαλίτσα με τα εργαλεία έχει 1.300 ευρώ.οσο για τις ρυθμίσεις αν δεν γίνουν με απόλυτη λεπτομερή τότε όχι μόνο θα ετρεμε αλλά και δεν θα δούλευε σωστά εώς καθόλου.
  19. Φίλε μου αυτό στο κάνει μόνο με το υγραεριο η και με την βενζίνη;
  20. Το έχω αντιμετωπίσει λόγο δουλειάς.σύμφωνα με αυτά που λες,θα πρέπει να πας στην αντιπροσωπεία και να ρωτήσεις αν υπάρχει διαθέσιμη αναβάθμιση για τον εγκέφαλο δικτύου να σου περάσουν.Αν συνεχίσει και μετά το ίδιο πρόβλημα,κατα 99% πας για αλλαγή εγκεφάλου.Πάντως αν είσαι εγγύηση κυνήγησε το ώστε να να μην βρεθείς στην θέση να το πληρώσεις
  21. Φιλε μου αν έχεις vag-com κοίταξε αν έχει καταγεγραμενες βλάβες στον εγκέφαλο δικτύου,και αν ναι αναφερετες εδώ.Επίσης μην αλλάξεις τίποτα ακόμα γιατί ενδέχεται να χρειάζεται αναβάθμιση ο εγκέφαλος δικτύου.
  22. Βασικά κοίταξε προσεκτικά όλες τις ασφάλειες γιατί εκεί είναι το πρόβλημα σου.Όσο για το καντραν θα χρειαστείς προγραματισμο,καθότι έχει ενσωματομενο το imobilizer
  23. Φιλε μου αυτές οι βλάβες πιθανών σχετίζονται μεταξύ τους.θα σου πρότεινα να κοιτάξεις με προσοχή όλες τις ασφάλειες και πιστεύω πως θα λύσεις το πρόβλημα σου.βέβαια αυτές οι βλάβες σχετίζονται και με το ρελε αντλιας βενζίνης αλλά είναι δύσκολο καθότι θα είχες και άλλες βλάβες.Όσο για την κωδικωποιηση ποιος ο λόγος που θες να την αλλάξεις?
  24. Δυστηχως φωτό δεν έχω αλλά είναι πολύ εμφανές.ειναι στην μοκετα εκεί που τελειώνει ο σιδηρόδρομος του καθισματος.τα φις είναι κουμπωτα.ελπίζω να βοηθησα.
  25. Φιλε μου το πρόβλημα σου είναι κατα 99,9% οδηγοί βαλβιδων και διστυχως συνεπάγεται με άνοιγμα κινητήρα.εφοσον είσαι εγγύηση να το πας άμεσα.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.