Jump to content

WiSe

Members
  • Posts

    71
  • Joined

  • Last visited

About WiSe

User Information

  • Gender
    Male

Other Info

  • Car Type
    Other VAG car
  • Car's nickname
    1st stage KING

WiSe's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. Παιδες το πολο ειναι γνωστου μου.... εγω τραβηξα τις φωτο. Ειναι ενος 60αρι δικηγορου, το οποιο ειναι project car και παει για αλλαγη μοτερ και 500+++ απο 1,2tsi.
  2. Να στε καλα παιδια.... ναι οντως στριβει παρα πολυ καλα με μηδενικες κλίσεις!
  3. Ναι ε? Τι εννοεις ανακατασκευες? Που ειναι το μαγαζι του?
  4. Τα καλυτερα ειναι τα goodridge... και το σωστοτερο ειναι, αν βαλεις να βαλεις μπρος πισω! Το κοστος δεν το ξερω αλλα στο περιπου πιστευω οτι θα παει καμια 120αρα συνολικα... δεν ειμαι σιγουρος!
  5. καλα το βιντεο απευθηνεται προφανως σε μηχανικους! το θεμα ειναι πιο συνεργειο στην Αττικη εχει το συγκεκρημενο βαλιτσακι και αλλαζει σωστα και επαγγελματικα με δυναμοκλειδα κλπ το πολυδισκο...... γιατι με σφυρι και καλεμι δε γινεται δουλεια... αν καταλαβαινετε τι εννοω....... Αν καποιος ξερει καποιο συνεργειο που να τα εχει και να αναλαμβανει την εγκατασταση πολυδισκου ενημερωστε και εδω.....
  6. Χτες το πρωι μπηκε νωρις νωρις στο χειρουργειο το Cupra για αλλαγη πισω φρενων......... Φορεθηκαν 288mm μονες δισκοπλακες τρυπητες και βαφτηκε και η δαγκανα πορτοκαλι οπως η μπροστα! Ακομα δεν εχουν προλαβει να στρωθουν τα φρενα και το μπουμουτιασμα που εκανε πριν το αμαξι νιωθω να εχει εξομαλυνθει!!!
  7. Γιατι διαβαζες undercover? σε ψαχνει κανεις?????? Και τι εννοεις με αυτο που λες?
  8. Παρα πολυ ομορφο φιλε μου... ωραιες μοντες Καλα χιλιομετρα!
  9. Εγω χρειαστικα δικηγορο και την απειλη εξωδικου για να τα παρω... εαν ο αδερφος σου τα πηρε τοτε ειναι πολυ τυχερος που επεσε σε παντελονατη αντιπροσωπια... σπανιο φαινομενο... Αλλα οχι ομως να στηριζομαστε σε κατι τετοιο καθως η συντριπτικη πλειοψηφια δεν ειναι ετσι ακριβως! Και ειδικα τετοιες εποχες...... Γιαυτο το ειπα... γιατι δεν ειναι μια επιλογη ευκολη η επιστροφη χρηματων.
  10. Ουτε παιρνεις τοσο ευκολα τα λεφτα σου πισω ουτε και σε καλυπτει η αντιπροσωπια.... Ολα ειναι μαυρα και ανεπισημα. Καλον ειναι να μην παραπληροφορούμε το κοσμο.
  11. Εγω παντως που ειχα ρεβο με το φοβο του εξωδικου πηρα τα χρηματα μου πισω και πηγα αλλου.... το αμαξι εβγαζε μεχρι και τον 3ο κυλινδρο εκτος λειτουργειας εντελως.... Και ολοι μου λεγανε εχει προβλημα το αμαξι.... κλασσικες παπατζες!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.