Jump to content

foyntas

Members
  • Posts

    23
  • Joined

  • Last visited

About foyntas

User Information

  • Gender
    Male

Other Info

  • Car Type
    Golf MK 5

foyntas's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. Οτι είναι πολλα είναι. Γιαυτο και παχνω μηπως και την κάνω αλλιως την δουλειά.
  2. Απο την Αντιπροσωπία μου είπαν για το λεβιε 100 ευρω για τα εργατικά 80 και για τον εγκεφαλο τιμονιου γυρω στα 200 δεν ειμαι 100% σιγουρος. Τωρα για την καλωδίωση ο τεχνικος μου ειπε οτι θέλει ο υπαλληλος στο ανταλακτικά μου είπε οτι δεν θελει ( Μανδυλας Θεσ/νικη)
  3. Πως Μπορώ να μάθω τι Slip Ring Εχω; Εχω το golf v trandline 1.4 FSI μονέλο του 05. Και θελω να του βάλω cruise control. Αλλα για να το κάνω αυτό πρεπει να αλλαξω τον εγγέφαλο του τιμονιού "Ετσι μου είπαν απο την Αντιπροσωπία" Ευχαριστώ
  4. Για Θεσ/νίκη Τιμές για Golf V ΕΤΕΑ 150 ( 100 εαν έχει το ανταλακτικο ) Μανδυλας το ιδιο 150 ( 80 εαν εχεις το ανταλακτικο ) Παζαροπουλος περιπου 150 αλλα στον παζαροπουλο μου ζητησαν το vin για να δουνε λεει εαν θα χρειαστει αλλαγη ο εγκεφαλος εαν αλλαχτει + 370 ευρω στον μανδυλα μου είπαν οτι αυτα είναι μπουρδες και οτι σε όσα το εχουν βάλει δεν είχαν κανενα προβλημα αλλα να πάω απο εκει για να το δουν.
  5. Την Οθονη plus την εβαλες απο το εργοστασιο ή μετα στην αντιπρωσοπία ?
  6. Το μυστήριο όμως παραμενει με το λαμπακι απο τις πιτσιλίθρες. Το νερό πλυστικής σελ. 28 κατω στην σελίδα γραφει για 4) 5) για ειδικό εξοπλισμό. τετοιο συμβολο δεν υπάρχει, δεν ξερω εαν εγινα αντιλιπτός.
  7. Εχεις δικιο αυτο αναγραφει και εμενα.
  8. ΟΚ Θα το ψαξω και θα απαντησω. Παντως ευχαριστώ για τις απαντησεις σου. Εχω ακολουθησει τις οδηγιες σου για το Footwell Lighting και τωρα θα εγκαταστησω και τα Warning Lights Thanks
  9. Είναι μοντελο 1ος του 2005. Ναι ειναι αυτο που λες απο το manual το είδα και το εψαξα. αλλα δεν γραφει καπου οτι δεν μπορεις να το ρυθμισεις. Ευχαριστώ
  10. Την καλησπέρα μου σε όλους. Διαβασα το topic Vario Plus Control Module και καπου γράφει για την επιλοφή Comfort οπου κατεβένει ο καθρέφτης όταν βάζεις την όπιθσεν. Με το vag com ενος φίλου ψάξαμε για αθτήν την επιλογή αλλα δεν βρηκαμε κάτι. Εχει επιλογή Komfort αλλα δεν βρηκα κάτι για mirror η οτιδίποτε συναφή. έχει κανεις καμία ιδεα. Εχω το golf V 1.4 FSI Trendline. Ευχαριστώ.
  11. Την Καλησπέρα μου σε όλους. Έχω στην κατοχή μου την Φιλτροχοάνη Simota Carbon Fibre Lightweight Filter. Εχω το Golf V 1.4 fsi μπορώ να την τοποθετησω κανει για τον κινητήρα μου? Το έχει βάλει κανεις? Το προτείνετε ? Ευχαριστώ.
  12. αρκετη διαφορα. Ο λαστιχας μου είπε οτι δεν οφειλετε στο λαστιχο και να κοιταξω αν φταιει τιποτα αλλο, το αμαξι πριν 4 μηνες μπηκε στο συνεργειο για service 45000 km. Τι να πω θα αλλαξω βενζινα. Η διαφορα που καταλαβα είναι οτι εγιναν λιγο πιο κοντες οι σχεσεις και η καταναλωση Αλλα δεν καταλαβαινω τι μπορει να φταιει. Πριν φορουσα το continental eco contact τώρα έβαλα τα bridgestone turanza. Τι να πω ?
  13. Καλησπέρα Παίδια, προσφατα αλλαξα ελλαστικα απο 195/65/15 σε 205/60/15 και παρατηρησα με μεγαλη διαφορα στην καταναλωση. Η επιλογη στα ελλαστικα ήταν σωστή ? εαν δικαιολογήται τετοια διαφορα ? και εαν οχι τι διασταση πρεπει να βάλω ? Εχω ένα golf 1.4 90ps Ευχαριστώ.
  14. Την καλημερα μου σε όλους. Πριν 2 ημέρες ειχα το εξης προβλημα. Εχω το golf V και αφησα επανω τα κλειδια στην μιζα ενα κλικ πριν την εκινηση του κινητηρα δηλ. ολα τα λαμπακια του καντραν αναμενα. Το αφησα ετσι για 5 'ωρες. Ξεχαστηκα, οταν ομως χρειαστηκε να το μετακινησω δεν επαιρνε μπρος. Οταν γυρνουσα το κλειδι εκανε ενα θορυβο σαν να χτηπαει κατι συνεχεια. Το δεν καντραν τα λαμπακια αναβοσβηνα τρελα. με τα λιγα με τα πολλα τα βαλαμε μπρος με καλωδια και συνδεση μα αλλη μπαταρια. Το αμαξι πηρε μπρος. Ολα καλα. Η ερωτηση μου είναι γιατι να μου αποφορτισει την μπαταρία ενω είναι σε κατασταση αναμονης ( να σημειωσω οτι τα radio δεν ήταν σε λειτουργεια) και 2ον ο Συναγερμός δεν κανει το χαρακτηρηστικο θορυβο κλειδωνει αλλα δεν κανει το θορυβο. Καμια Ιδεα
  15. Σκ@τ@ Απογοητευτικα και ημουν ετοιμος να το πάρω
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.