Jump to content

theodore

Members
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

About theodore

Other Info

  • Car Type
    Other VAG car

theodore's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

1

Reputation

  1. Και το michelin prymancy 3 είναι πολύ καλό για το αυτοκίνητό σου.
  2. Είναι στην Πάτρα . Για περισσότερα με p.m για να μην θεωρηθεί διαφήμιση Είναι στο δύκτιο του vag ! Αν θες σου στέλνω με p.m την επωνυμία και με ένα τηλ στην εξυπηρέτηση πελατών του vag μαθαίνεις τα πάντα. Τα 50 ευρώ μόνο για εργασία αλλαγής λαδιών-φίλτρου είναι πολλά. Από εκεί και πέρα, μπορεί ο καθένας να ζητάει ότι θέλει, αφού υπάρχουν άνθρωποι που τα πληρώνουν...
  3. Συμφωνώ σε όλα, εκτός από τα 50 ευρώ που είναι πάρα πολλά για αλλαγή λαδιών,φίλτρου και έλεγχο. Εγώ με δικά μου λάδια+φίλτρο, για αλλαγή λαδιών+φίλτρου και έλεγχο δίνω 18 ευρώ σε εξουσιοδοτημένο !
  4. Επειδή και εγώ είχα δει την 3M ως εναλλακτική λύση αλλά την απέρριψα λόγω κόστους, θα σου πρότεινα να βάλεις τις llumar titanium (No 2) σε όλα τα τζάμια εκτός του παρμπρίζ και θα είναι πανέμορφο. Πολύ καλή ποιότητα, κόστος 140 ευρώ και εγγύηση εφόρου ζωής !
  5. Το διάβασα και με έπιασε πονοκέφαλος......... Πρώτα κάνε κάτι με τον τρόπο που γράφεις και μετά πήγαινε σε ένα άλλο εξειδικευμένο συνεργείο vw να βρεις άκρη. Έτσι όπως τα περιγράφεις είναι πολύ συγκεχυμένα και μπερδεμένα τα πράγματα. Μπορεί να είναι τα πάντα μπορεί και τίποτα και να έχεις θέμα με τις κακές βενζίνες. Καλά ξεμπερδέματα.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.