Jump to content

xristos_vw

Members
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

About xristos_vw

Other Info

  • Car Type
    Polo 9N

xristos_vw's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. Σωστος.. φαίνεται από την βιασύνη μου δεν κοίταξα καν την ημερομηνία! Νέος στο forum, που θα πάει θα μάθω..
  2. Εγώ έχω ένα polo του 2003 και έχω 195/50/15, αλλά πριν από 1 μήνα έψαχνα για το astra του αδερφού μου σε 205/55/16 και καταλήξαμε ότι τα continental είναι τα καλύτερα σε σχέση απόδοσης-τιμής και τελικά βάλαμε αυτά. Τα προηγούμενα λάστιχα που είχε ήταν τα pirelli που όντως μέχρι και στο τελευταίο χιλιόμετρο ήταν σκυλιά, αλλά μας ζητούσαν πολλά (+400),ενώ τα continental βάλαμε με 350.
  3. Και εγώ προτείνω continental! Αν κοιτάξεις και την ετικετογράφιση θα δείς οτι είναι πολύ καλύτερα σε βρεγμένο δρόμο, έχουν αρκετή διαφορά..
  4. Και το Potenza S001 είναι καλό, και το continental sportcontact 5, σχεδόν είναι στην ίδια τιμή αλλά σύμφωνα με την ετικετογράφιση το continental είναι πολύ καλύτερο σε βρεγμένο δρόμο!
  5. Μπορείς να βάλεις Continental Premium Contact 5 91V ή Michelin Pilot Sport 3 91V, και τα 2 είναι καλά αλλά το continental νομίζω είναι καλύτερο.
  6. Αν και είναι παλιό το topic τα ελαστικά που υπάρχουν τώρα στην αγορά είναι τα Continental Premium Contact 5 σε V και η τιμή τους είναι πιο χαμηλή από 400ε.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.