Jump to content

golfakiR

Members
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

About golfakiR

User Information

  • Gender
    Male

Other Info

  • Car Type
    Golf MK 5

golfakiR's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. γεια σας φιλοι μου golfakides.. εχω το golf v tsi 1,4..πριν κανα χρονο μου εκαψε τον 3ο πολλαπλασιαστη τον αλλαξα και εβαλα beru τους αλλαξα και τους 4 τους 3 προληπτικα,τωρα μου τους ξανα εκαψε και τους beru πρωτα τον 3ο και καποιον αλλον ακομα δεν ξερω ποιον δεν το εχω παει σε μηχανημα να δς ποιος ειναι..θελω να μου πειτε κατα τη γνωμη σας τι να βαλω τωρα?απο beru δεν εμεινα ευχαριστημενος.αν βαλω παλι beru ποιους ακριβως να βαλω??αυτουσ που ειχα ειναι μαυρη οχι η κοκκινη..εχει βαλει καποιος κοκκινους??γνωριζεται ποσο κανουν οι κοκκινη?? ευχαριστω εκ'των πρωτερον..!
  2. γεια σας φιλοι μου golfakides.. εχω το golf v tsi 1,4..πριν κανα χρονο μου εκαψε τον 3ο πολλαπλασιαστη τον αλλαξα και εβαλα beru τους αλλαξα και τους 4 τους 3 προληπτικα,τωρα μου τους ξανα εκαψε και τους beru πρωτα τον 3ο και καποιον αλλον ακομα δεν ξερω ποιον δεν το εχω παει σε μηχανημα να δς ποιος ειναι..θελω να μου πειτε κατα τη γνωμη σας τι να βαλω τωρα?απο beru δεν εμεινα ευχαριστημενος.αν βαλω παλι beru ποιους ακριβως να βαλω??αυτουσ που ειχα ειναι μαυρη οχι η κοκκινη..εχει βαλει καποιος κοκκινους??γνωριζεται ποσο κανουν οι κοκκινη?? ευχαριστω εκ'των πρωτερον..!
  3. φιλε αλλαξε την Ν75 το ιδιο εκανε και το δικο μου.μια φουσκωνε η τουρμπινα και μια οχι..αυτη την εχει οπως βγαζεις το προστατευτικο καπακι ακριβος μπροστα πανε 2 σωλινακια και εχει και μια φισα πανω.. ελπιζω να σε βοηθησα..
  4. καλημερα φιλοι μου...το λογκαρα με το μηχανικο να δουμε αν ολα δουλευουν αν ανοιγη η πεταλουδα αν ανοιγη η West Gate αν δινει σωστες πιεσεις η υπψιλης και ειναι ολα κομπλε...στην 4η ταχυτητα εχω 1,3 σταθερο..ανοικσαμε απο 2000 στροφες μεχρι κοφτες και το αμακσι πηγαινε κανονικα 200ρισε..το προβλημα το κανει στη 5η 6η ταχυτητα...καταληξαμε οτι φταιει το προγραμα οπως λεει και ο φιλος ο astraxan..μεσα στην εβδομαδα θα ο παω στον προγραματιστη και θα σας πω νεοτερα..ευχαριστω για οποιες βοηθειες μοθ δωσατε..
  5. ναι 1,1 σταθερο φιλε μου..1.5 over.. το οver σχεικο φιλε μου το σταθερο θελω να ξερω αν ειναι πολυ η λιγο..
  6. καλησπερα φιλοι golfakides..ειμαι καινουριος στο foroum..εχω ενα golf tsi 140hp.θελω λιγο τη βοηθεια σας,εβαλα προγραμα στο αμαξι που καλητερα να μην το εβαζα.οταν εβαλα λοιπον το προγραμα εβγαλα το αμαξι εθνικη να δω τι κανει με το πειραγμα που του εκανα οταν επιανε 180χλμ το αμαξι επεφτε σε safe το πηγα στον προγραματιστη και μου οτι ειναι αντιλια υψηλης και οτι θελει αλλαγη γιατι δεν φτανει να τροφοδοτησει το μοτερ.αλλαξα αντιλια λοιπον 350e την εβαλα μονος μου μιας και ασχολουμε με αμαξια δεν το εβγαλα να δω αν το αμαξι ειναι οκ γιατι λογο δουλειας και οταν το εβγαζα ειτε ειχε κινηση ειτε εβρεχε και δεν μπορουσα να το ανοιξω τερμα..πριν λιγες μερες πηγα στο χωριο μου και βρηκα την ευκαιρια να το ανοιξω ουτε κινηση ουτε βροχη μια χαρα λεω τωρα θα το δω τι κανει..οταν επιασα 220χλμ δεν πηγαινε αλλο σαν να κοφτιασε.λεω οκ δεν θα εχει βγαλει τον κοφτη οταν γυρισω θα το παω να το δει αφου σε safe δεν εχει πεσει ολα οκ..οταν το ξανα ανοιξα και επεμενα να παει παραπανω να δω αν οντοσ ηταν ο κοφτης ξαφνικα το αμαξι επεσε σε safe 2-3 φορες δεν θυμαμαι οταν λεω safe δεν ειχα γκαζι κατηολου επρεπε να σβησω και αναψω τον κινητηρα.οταν γυρισα το πηγα στον προγραματιστη και μου ειπε οτι ειναι διχνει βλαβει την αντιλια παλι του ειπα οτι η αντλια ειναι καινουρια αρχισε να μου λεει οτι μπορει να ειναι ο εγκεντροφορος που παταει η αντλια η μπορει να ειναι η αντλια η πισω.. εχει ξανα συβμη σε καποιον αλλον αυτο το θεμα??και αν ναι τι εφτεγε?? δουλευει 1,1 σταθερο ειναι πολυ??ποσο δουλευει το δικος??ευχαριστω εκ των προτερον..
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.