Jump to content

xalk

Members
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

About xalk

Other Info

  • Car Type
    Golf MK 6

Recent Profile Visitors

857 profile views

xalk's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. Χρόνια Πολλά σε όλους και υγεία πάνω απ'όλα. Λοιπόν η αυτό το σύστημα δεν δουλεύει σωστά σε έμενα η εγώ δεν μπορώ να καταλάβω τον τρόπο που λειτουργεί. Την δευτέρα που μας πέρασε η θερμοκρασία ήταν όλη την ημέρα κοντά στους δέκα βαθμούς όποτε και φυσιολογικά δεν χτύπησε. Το απόγευμα πέφτει στους 4.5 - 5 βάζω μπροστά και πάω για το σπίτι (500 μέτρα δρόμος) εκεί σταματάω για να παρκάρω και ωπ χτυπάει ο προειδοποιητικός ήχος κανονικά και αναβοσβήνει στο καντράν κανονικά η θερμοκρασία στους 4 βαθμούς και το σηματάκι. Λέω ότι θυμάται χαίρεται το εργαλείο. Επίσης ξέχασα να σας πω ότι την προηγούμενη βδομάδα έδειχνε 5,5 βαθμούς δεν αναβόσβησε αλλά είχε δίπλα το σηματάκι της νιφάδας. Ότι να ναι θα πάρω και θα βάλω ένα θερμόμετρο με υδράργυρο και όλα μια χαρά.
  2. Εμένα πάντος παιδιά απο τότε που σταμάτησε δεν ξαναχτύπησε. Η θερμοκρασία εδώ ανέβηκε και πάνω απο τους 4 βαθμούς και ξανα έπεσε πάλι και τίποτα ούτε εν κινήση όταν πέφτει δεν χτυπάει ούτε το πρωί που το βάζω μπροστά και είναι κάτω από τους 4 βαθμούς. Στο καντράν λειτουργει κανονικά βγάζει το σηματάκι και αναβοσβήνει η θερμοκρασία για κάποια δευτερόλεπτα. Δεν ξέρω τί να πω. Μπόρει να το πάω συνεργείο να το βάλει στον εγκέφαλο έτσι για να μου φύγει η περιέργεια και αν δειξει τίποτα καλώς αν όχι άστο δεν πείραζει υγεία.
  3. Υπαρχεί περίπτωση να παίζει ρόλο καμιά ασφάλεια? Και γώ δεν έχω πείραξει τίποτα δούλευε κανονικά και απλά σταμάτησε.Καλά αν είναι ο βομβητής που λέτε και είναι πίσω από το καντράν και γω δεν προκειτε να το πειράξω. kOrMi-6 ευχαριστώ πολύ καλές και ασφαλείς βόλτες σε όλους.
  4. Ναι όταν φτάσει η βενζίνη στη ρεζερβα χτυπάει κανονικά όπως και με τις ζώνες επίσης κανονικά. Σε έμενα χτυπούσε 1 φορά και αναβόσβυνε η θερμοκρασία βγάζοντας και το σηματάκι και κατά την διάρκεια του ταξιδιού όταν η θερμοκρασία έπεφτε στους 4 βαθμούς και καθε φορά που άνοιγα τον διακόπτη και η θερμοκρασία ηταν στους 4 βαθμούς και κάτω. Τωρα ξαφνικά δεν χτυπάει καθόλου και άπλα αναβοσβύνει η ένδειξη με το σηματάκι . Και εγώ επίσης έψαξα στο μενού και στο manual αλλά δεν έχουν τίποτα
  5. Καλησπέρα σε όλους είμαι νέος στο forum γιατί μόλις απέκτησα ένα golf 6 tsi 122hp μεταχειρισμένο. Το προβλημά μου είναι ότι προχθές ενώ λειτουργούσε κανονικά, ξαφνικά σταμάτησε να χτυπαέι ο προειδοποιητικός ήχος χαμηλής εξωτερικής θερμοκρασίας όταν αυτή έφτανε στους 4 βαθμούς C και κάτω. Στο καντράν δείχνει κανονικά την θερμοκρασία η οποία αναβοσβύνει όπως και πριν, άλλα ο προειδοποιητικός ήχος σταμάτησε και κατά την διάρκια του ταξιδιού και κάθε φορά που βάζω μπροστά. Σταμάτησε γενικός. Ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.