Jump to content

gotsimaria

Members
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

About gotsimaria

Other Info

  • Car Type
    Polo 6N

gotsimaria's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. δεν ειμαι αθηνα!! ελεγξαν τις μπριζες κ την πλακετα κ δεν βρηκαν κατι...ολα κλινουν στο καντραν!! θα το παω αυριο αντιπροσωπεια να το δουν!! ευχαριστω παντως ολους για τη βοηθεια!!
  2. στον υπολογιστη εμφανιζει βλαβη στον χιλιομετρητη νομιζω αριθμος 501, δεν εμφανιζει την βλαβη στον δεικτη βενζινης. το θεμα ειναι οτι ουτε αυτος που βλεπει τον εγκεφαλο καταλαβαινει με ακριβεια...εκανε 1 τεστ μεσω του η/υ, οι δεικτες τοτε λειτουργησαν κ εβγαλε το πορισμα οτι φταιει ο σενσορας. ειναι ομως αυτο??η' θελει ολο το καντραν?? διαγνωστικο ελεγχο στην αντιπροσωπεια μου προτεινεις?? γιατι κ αυτος που ειναι εξωτερικο συνεργειο ειπε οτι εχει το αυθεντικο προγραμμα της αντιπροσωπειας....τι να πω ρε γανωτο εχω 1 βδομαδα που προσπαθω να βγαλω μια ακρη...
  3. καλησπερα, αν μπορει να με βοηθησει καποιος.......... εχω παει σε ηλεκτρολογο κ δεν εχει βγαλει ακρη, μετα πηγα σε συνεργειο που ασχολειται με εγκεφαλους κ μου τα μασαει... λοιπον το προβλημα εχει ως εξη: στα καλα καθουμενα αρχισε να τρεμοπαιζει ο δεικτης χιλιομετρων, ταυτοχρονα κ ο δεικτης βενζινης. ξαφνικα ο δεικτης χιλιομετρων πιανει 0 κ ουτε ξανακουνηθηκε ενω της βενζινης συνεχιζει να ανεβοκατεβαινει. μου ειπαν οτι μαλλον ειναι ο σενσορας που βρισκεται στο σαζμαν.σιγουροι δεν ειναι...αν τον τοποθετησουν κ δεν λειτουργει μπορει να ειναι ολο το κοντερ. το θεμα ειναι οτι με βλεπω να χανω πολλα λεφτα....μεχρι να βρουν τι ειναι... εχει καποιος αντιμετωπισει αντιστοιχο προβλημα?? ευχαριστω!!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.