Jump to content

dimitris z 750

Members
  • Posts

    36
  • Joined

  • Last visited

About dimitris z 750

Other Info

  • Car Type
    Don't have a car

Recent Profile Visitors

1,245 profile views

dimitris z 750's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. Αυτό το κιτ εισαγωγής πως σας φαίνεται ?αξίζει τα λεφτά του... ? http://eshop.avcweber.gr/Product/362/FMINDIB12/Page/50/Air-induction-kit/Model/0/0/el/
  2. Διάβασα όλα τα θέματα που έχουν να κάνουν με χοάνη και φίλτρο, αλλά ακόμα δεν έχω καταλήξει σε ποιο από τα δύο :-(. Η κατανάλωση αυξάνεται και με τα δύο ?ήδη φοράω την σκαστρα της forge!
  3. Τελικα εβαλα alu light πισω,titanioum οδηγου και συνοδιγου,και μπροστα μια φασα επισης alu light.
  4. Αυτο σκεφτομαι και εγω και δεν εχω αποφασισει ακομα,παντως δεν ειναι οι πιο σκουρες τις llumar.σκεφτομαι οδηγου και συνοδηγου να βαλω της titanium.
  5. Εχω θα βαλω lummar,αλλα σκεφτομαι ποια να βαλω.λεω για τις alu light σε ολα τα παραθυρα.και μπροστα μια φασα 15 cm το ιδιο.
  6. Μπηκε η σκαστρα,τωρα το πολακι φτερνιζεται συνεχεια ,ευχαριστω τον φιλτατο και ετερο πολακια Beckman για την αμεση απαντηση στην χτεσινη μου ερωτηση.
  7. ο κωδικος της σκαστρας ειναι ο FMDV12AG ?
  8. Ευχαριστω πολυ φιλε μου. Ευχαριστω πολυ και σενα φιλε μου.
  9. 825 εχει η ηλιοροφη.το πολακι μου ηρθε
  10. Ευχαριστω φιλε.περιπου 3 μηνες.
  11. 248 97Γ Πυροβολικο.θηβα-γυθειο-λαγος(εβρος)και απολυση απο αεροπορια στρατου στο στεφανοβικειο του βολου!
  12. Ευχαριστω για της απαντησεις,γαμωτο δεν προλαβα τα εργοστασιακα......εχω βαλει πολλα εξτρα και το σκεφτομουν.αφου λεω οκ μου λενε τωρα δεν γινεται...αλλα παλι ειχα μονο μια επιλογη και σε χρωμα και σε ειδος.γι αυτο και σκεφτομαι της connoly.δεν υπαρχουν δερματινα πχ τα τρυπητα που ειναι οκ για το καλοκαιρι και να μην λιωνεις???
  13. Το πολο εφτασε στο τελωνειο
  14. Ελεγα να βαλω τα μαμισια (950 ευρω)αλλα το αμαξι εχει μπει στο τελικο σταδιο,αναμενεται στις αρχες του επομενου μηνα.και μιλωντας με τον εμπορο μου προτεινε την εταιρεια connolly που τοποθετει δερματινα.εξαλου για τα μαμισια ειχα μονο μια επιλογη σε χρωμα και γενικα σαν ταπετσαρια.της connolly θα πανε φτηνοτερα γυρω στα 550 περιπου.και θα εχω πολλες επιλογες σε χρωματα και ειδη.ποια η γνωμη σας???το βαλε βγαλε των καθισματων θα γινει στον εμπορο για να εχει και την εποπτεια να γινει και η δουλεια σωστη.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.