Jump to content

dimitris z 750

Members
  • Posts

    36
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by dimitris z 750

  1. Αυτό το κιτ εισαγωγής πως σας φαίνεται ?αξίζει τα λεφτά του... ? http://eshop.avcweber.gr/Product/362/FMINDIB12/Page/50/Air-induction-kit/Model/0/0/el/
  2. Διάβασα όλα τα θέματα που έχουν να κάνουν με χοάνη και φίλτρο, αλλά ακόμα δεν έχω καταλήξει σε ποιο από τα δύο :-(. Η κατανάλωση αυξάνεται και με τα δύο ?ήδη φοράω την σκαστρα της forge!
  3. Τελικα εβαλα alu light πισω,titanioum οδηγου και συνοδιγου,και μπροστα μια φασα επισης alu light.
  4. Αυτο σκεφτομαι και εγω και δεν εχω αποφασισει ακομα,παντως δεν ειναι οι πιο σκουρες τις llumar.σκεφτομαι οδηγου και συνοδηγου να βαλω της titanium.
  5. Εχω θα βαλω lummar,αλλα σκεφτομαι ποια να βαλω.λεω για τις alu light σε ολα τα παραθυρα.και μπροστα μια φασα 15 cm το ιδιο.
  6. Μπηκε η σκαστρα,τωρα το πολακι φτερνιζεται συνεχεια ,ευχαριστω τον φιλτατο και ετερο πολακια Beckman για την αμεση απαντηση στην χτεσινη μου ερωτηση.
  7. ο κωδικος της σκαστρας ειναι ο FMDV12AG ?
  8. Ευχαριστω πολυ φιλε μου. Ευχαριστω πολυ και σενα φιλε μου.
  9. 825 εχει η ηλιοροφη.το πολακι μου ηρθε
  10. Ευχαριστω φιλε.περιπου 3 μηνες.
  11. 248 97Γ Πυροβολικο.θηβα-γυθειο-λαγος(εβρος)και απολυση απο αεροπορια στρατου στο στεφανοβικειο του βολου!
  12. Ευχαριστω για της απαντησεις,γαμωτο δεν προλαβα τα εργοστασιακα......εχω βαλει πολλα εξτρα και το σκεφτομουν.αφου λεω οκ μου λενε τωρα δεν γινεται...αλλα παλι ειχα μονο μια επιλογη και σε χρωμα και σε ειδος.γι αυτο και σκεφτομαι της connoly.δεν υπαρχουν δερματινα πχ τα τρυπητα που ειναι οκ για το καλοκαιρι και να μην λιωνεις???
  13. Το πολο εφτασε στο τελωνειο
  14. Ελεγα να βαλω τα μαμισια (950 ευρω)αλλα το αμαξι εχει μπει στο τελικο σταδιο,αναμενεται στις αρχες του επομενου μηνα.και μιλωντας με τον εμπορο μου προτεινε την εταιρεια connolly που τοποθετει δερματινα.εξαλου για τα μαμισια ειχα μονο μια επιλογη σε χρωμα και γενικα σαν ταπετσαρια.της connolly θα πανε φτηνοτερα γυρω στα 550 περιπου.και θα εχω πολλες επιλογες σε χρωματα και ειδη.ποια η γνωμη σας???το βαλε βγαλε των καθισματων θα γινει στον εμπορο για να εχει και την εποπτεια να γινει και η δουλεια σωστη.
  15. Και εγω εβαλα τους εργοστασιακους αισθητ.μαζι με cruise control,και τον εργοστασιακο συναγερμο.
  16. Αυτα ειναι......και παραλαμβανω τον απριλη.
  17. Μιλησα σημερα με τον εμπορο και μου ειπε οτι το αμαξι θα κατασκευαστει 8η με 9η εβδομαδα,αρα απριλη με το καλο.
  18. Φιλε βαζω 6 εξτρα.μου κανει δωρο την αποσυρση.συν για παντα τα σερβις.
  19. Θα παει γυρω στα 17500.κανουν δωρο αυτα που λες αλλα οχι φυσικα τα εργοστασιακα.εγω εβαλα τα εργοστασιακα και μου εκοψε το ποσο απο αυτα που θα εβαζε αυτος.τελικα δεν εβαλα το 310.θα παω για ηχοσυστημα οταν με το καλο ερθει.
  20. Τελικα αυριο πρωτα ο θεος παραγγελνω,θα βαλω ακομα εργοστασιακο συναγ.και το παρκτρονικ με το cruise.σκεφτομαι ακομα και το rcd 310,με τα 6 ηχεια.τι λετε εσεις??δεν ειμαι σιγουρος ομως γιατι εχω βλεψεις για ηχοσυστημα.εχω κρατησει το σαμπ και εναν ενισχυτη απο το αμαξι που πουλησα.αξιζει το 310?θελω να εχω και tv ομως.
  21. Οχι φιλε δεν εχω παραλαβει ακομα.αυτη την εβδομαδα θα το παραγγειλω.με τα εξτρα που θα βαλω θα κανει 3 μηνες και,με το καλο να το παραλαβεις.
  22. Πίσω Κίνηση Πετρελαιοκίνηση; Ψυχραιμία! Για άλλη μία φορά η υπερβολή μάς κατέλαβε κανονικά. Και, μεταξύ μας, αν δεν υπήρχε η οικονομική κρίση, σίγουρα αυτή η υπερβολή θα μεταφραζόταν σε ανούσιες αγορές πολλών χιλιάδων ευρώ. Κατ’ αρχάς, όσοι μας (παρ)ακολουθείτε αυτοκινητικά τόσο στο πολύχρονο (κλείνουμε τα επτά χρόνια παρέα) κυριακάτικο ραντεβού μας και στο καθημερινό στο Διαδίκτυο όσο και στις τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές μας εκπομπές ξέρετε ότι είμαστε -ίσως οι μόνοι- που φωνάζαμε σταθερά για την απελευθέρωση της πετρελαιοκίνησης όταν οι άλλοι τη θυμούνταν πριν από κάθε ΔΕΘ. Δεν μπορούμε, όμως, να μην επισημάνουμε τη ραγδαία στροφή του ενδιαφέροντος στους πετρελαιοκινητήρες, τους οποίους κάποιοι θεωρούν πανάκεια στο πρόβλημα του υψηλού κόστους μετακίνησης. Ασε που πολλά έντυπα έχουν γεμίζει με αράδες που γράφονται από άσχετους, που μόλις την προηγούμενη εβδομάδα είδανε το «φως το αληθινό» με την πετρελαιοκίνηση. Οπως και να το κάνουμε, τις τεχνολογίες -και δη του αυτοκινήτου- πρέπει να τις ακολουθείς και να τις γεύεσαι στην εξέλιξή τους. Γιατί τα γράφω όλα αυτά; Γιατί απλώς δεν έχουν όλες οι αυτοκινητοβιομηχανίες καλούς πετρελαιοκινητήρες επειδή έχουν άριστους βενζίνης. Θα αναφερθώ και σε παραδείγματα: ο υποψήφιος αγοραστής μιας Mercedes M-Class (έρχεται οσονούπω) σαφώς και πρέπει να επιλέξει τον πετρελαιοκινητήρα των 2,1 lt (204 PS) και των 6,5 lt/100 km κατανάλωσης, για τον απλούστατο λόγο ότι αυτός ταιριάζει φορολογικά στη χώρα μας, ενώ η ροπή του είναι πολύ μεγαλύτερη από των 3,5 lt βενζινοκινητήρα. Ωστόσο, ένας υποψήφιος αγοραστής των Seat Ibiza, Skoda Fabia και VW Polo γιατί να επιλέξει τον 1.2 TDi των 75 PS, που είναι και λίγο πιο ακριβός, σε σχέση με τον «θεό» TSi των 1.2 lt απόδοσης 105 PS; Για τα 0,3 lt ανά 100 km, χαμηλότερης κατανάλωσης του diesel από τον βενζίνης; Ο Ελληνας, που αποδεδειγμένα αγαπάει το αυτοκίνητο, όπως και να το κάνουμε είναι ένας μόνιμος υποψήφιος αγοραστής - είτε έχει χρήματα είτε όχι. Αναμφίβολα, πρέπει να έχουμε διαρκή ενημέρωση για τις τεχνολογικές εξελίξεις στην αυτοκίνηση, είτε θα αγοράσουμε αυτοκίνητο είτε όχι, ώστε αυτές να μη μας προσπερνούν. Από την άλλη, εμείς οι λάτρεις της αυτοκίνησης έχουμε και έναν σημαντικό ρόλο: να ενημερώνουμε τους υπόλοιπους «άσχετους» και κυρίως τις κυρίες οι οποίες, καλώς ή κακώς, δεν παρακολουθούν ιδιαίτερα τις εξελίξεις. Γιατί, κύριοι, δεν υπάρχει μεγαλύτερη ντροπή για έναν άντρα να ερωτηθεί αυτοκινητικά από μια γυναίκα και να μην ξέρει την απάντηση. http://www.protothem...ost/?aid=161261
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.