Jump to content

philipnasty

Members
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by philipnasty

  1. Το έχω κάνει και αυτό και επιβραδύνει.Σήμερα το πήγα σε συνεργείο, μπήκανε και το δοκίμασαν 2 διαφορετικοί μηχανικοί και μου είπαν ότι ρολλάρει κανονικά. Δοκιμάσαμε να φρενάρουμε απότομα μήπως αλλάξει πορεία σε ευθεία, αλλά τίποτα. Τραβούσαν χειρόφρενο πάλι δεν φαινότανε μπλοκαρισμένο. Αλλά εγώ που το οδηγάω 10 χρόνια και την παραμικρή αλλαγή ή τον μικρό θόρυβο τον καταλαβαίνω δε μου βγαίνει από το μυαλό οτι κάτι έχει αλλάξει. Φίλε stavro g θα το κάνω. Μπορεί και να είναι άσχετο αλλά ο ένας από τους 2 μπροστινούς δίσκους είναι πιο φαγωμένος απο τον άλλο (εννοείται οτι αλλάχτηκαν 2άδα) αν και δεν είναι νομίζω αναγκαίο να είναι εξίσου φαγωμένοι σωστά?
  2. Το έκανα, δεν υπάρχει κανένας τροχός κολλημένος. Άλλοι γυρίζουν ευκολότερα άλλοι δυσκολότερα, αλλά όλοι γυρίζουν.
  3. Golf 1,6 FSI 3 μέρες μετά από service λάδια,φίλτρο λαδιού και βενζίνης δεν πάει. Εννοώ οτι είχα την εντύπωση οτι ήταν τσιμπιμένο το χειρόφρενο και το αμάξι έκοβε ταχύτητα γρηγορότερα από το συνηθισμένο.Δεν καταλαβαίνω διαφορά στη δύναμη όσο στην επιβράδυνση όταν αφήνω γκάζι.Σαν να πατάω πολύ ελαφρά φρένο.Το έχει πάθει κανείς και αν ναι τι ήταν? Να προσθέσω κάτι που ίσως είναι σημαντικό.Το αμάξι προσφάτως είχε φορτωθεί και είχε παρκάρει σε ανηφόρα με αρκετή κλίση και έμεινε έτσι για περίπου 30 λεπτά μέχρι να ξεφορτωθεί πλήρως.
  4. Είχα και εγώ το ίδιο πρόβλημα. Το φύσηγμα στα σωληνάκια δεν κάνει τίποτα αν είναι βουλωμένα. Αρχικά ρίξε νερό να δεις αν φεύγει γρήγορα ή καθυστερεί.Ρίξε αρκετό και δές κάτω απο τον θόλο αν φεύγει γρήγορα ή κατουράει. Αν καθυστερεί θα δέσεις 1μ. μισινέζα ( λεπτό πλαστικό κορδόνι που χρησιμοποιούν τα χορτοκοπτικά), θα το σφιξεις σε ηλεκτρικό τρυπάνι και θα του ρίξεις μέσα στην τρύπα να γυρίσει για λίγο σε χαμηλες στροφές. Εμένα έβγαλε πράμα και απο τότε δεν έιχα ξανά πρόβλημα.
  5. Ευχαριστώ για την απάντηση αν και την είδα λίγο αργά. Τελικά το έφτιαξα μόνος, βρήκα εύκολα τις 2 υδροροές και ο τρόπος που τις ξεβούλωσα ήταν με την χρήση μισινέζας θαμνοκοπτηκού 4mm πάχους που έτυχε να έχω η οποία είναι απο σκληρό και εύκαμπτο πλαστικό, την οποία την κούμπωσα σε black & decker και του έδωσα μερικές στροφές μέσα στην υδροροή μέχρι το βάθος.Έβγαλε αρκετό βρώμικο νερό στην αρχή, αλλα μετά καθάρισε συν οτι έφευγε σφαίρα...οι υδροροές στο 5άρι καταλήγουν στους 2 μπροστινούς θόλους ενημερωτικά για όσους θέλουν να κάνουν τεστ στις υδροροές τους.Το νερό πρέπει να φεύγει γρήγορα.. αν κάνει μπουρμπουλήθρες και λιμνάζει σημάινει οτι κατι δεν πάει καλά.
  6. Καλησπέρα, φαίνεται πως η νέα χρονιά θα με βρεί να οδηγάω και ταυτόχρονα να πλένω και τα πόδια μου μιας και με μια χθεσινή βροχή το πάτωμα του οδηγού έγινε μούσκεμα. Το λαμπακι του οδηγού γεμάτο νερό (παρόλαυτά άναβε) και η αριστερή κωλόνα βρεγμένη.Από τι καταλαβα το νερο μπαινει απο ηλιοροφη, περναει απο την αριστερη κολωνα και καταληγει στο πατωμα αφου και κατω απο το αριστερο ντουλαπακι του οδηγου υπηρχε επισης υγρασια. Η ηλιοροφη αποτι ειδα μεσα ειναι καθαρη χωρις σκουπιδια.Το λαστιχο γυρω απο την ηλιοροφη φθαρμενο λιγο απο τον ηλιο αλλα οχι ωστε να περασει τοσο νερο.Διαβασα σε παλαιοτερο σχετικο θεμα για σωληνες αποστραγγισης οι οποιοι τυχον δεν συνδεονται καλα η ειναι βουλωμενοι.Πως μπορω να το τσεκάρω αυτο? Πρεπει να ξηλώσω κατι? Δεν εχω ιδέα που βρισκονται. Golf 5, μοντέλο 2005
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.