Jump to content

TASOSVWPOLO

Members
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

About TASOSVWPOLO

Other Info

  • Car Type
    Other VW car

TASOSVWPOLO's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. Ευχαριστώ καταρχην για την βοήθεια σου. Η πόρτα δεν εχει ανοιχθει ποτε και το πλαστικό ειναι σταθερο, το ακουμπαω με δυναμη για να σταματησει. Δεν ξερω τι να κανω εχουν σπαει τα νευρα μου απο αυτο το ελαφρυ τριξιμο.
  2. Όταν οδηγώ ακούω ένα τρίξιμο στη πίσω πόρτα δεξιά, όταν κάθισα πίσω όταν πατούσα το πλαστικό της πόρτας σε διάφορα σημεία σταματούσε ενώ οδηγούσε άλλος. Δεν μπορώ να καταλάβω πως να το σταματήσω. HELP
  3. θελω να ρωτησω αν καποιος που εβαλε ειναι ικανοποιημενος ή εβγαλε προβλήματα.
  4. εχω βαλει υγραεριο στο αμαξι. ποια η γνωμη σας..
  5. Η κλειδαριά στην πόρτα του οδηγού ενώ κλειδώνει, δεν ξεκλειδώνει και αναγκάζομαι και ξεκλειδώνω την πορτα του συνοδηγού για να ανοίξω το αμάξι, επιπλέον η δεξιά πίσω πόρτα δεν ανοίγει απο μέσα παραμόνο απο έξω. Τι μπορώ να κάνω.
  6. ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΚΟΝΤΕΡ ΜΟΥ, ΕΧΩ ΕΝΑ VW POLO CLASSIC 1,4 TOY 1999, OTAN ΟΤΑΝ ΠΑΩ ΝΑ ΑΝΑΨΩ ΤΑ ΦΩΤΑ XENON ΜΗΔΕΝΙΖΕΙ ΤΟ ΡΟΛΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΝΤΕΡ ΚΑΙ Ο ΜΕΡΙΚΟΣ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΗΤΗΣ TRIP. ΤΟ ΕΧΩ ΠΑΕΙ ΣΕ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟ, ΣΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟ ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ. ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΑΛΛΑΞΑ ΚΟΝΤΕΡ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙ. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ. ΑΛΛΑΞΑ ΚΑΙ ΤOYΣ ΛΑΜΠΤΗΡΕΣ XENON ME ΑΠΛΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙ.ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΘΑ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΧΡΗΣΙΜΟ.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.