Jump to content

Akispap

Members
  • Posts

    11
  • Joined

  • Last visited

About Akispap

User Information

  • Νομός
    Μη ορισμένος

Other Info

  • Car Type
    Golf MK 5

Recent Profile Visitors

718 profile views

Akispap's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

1

Reputation

  1. Να κανονισουμε να βρεθουμε απο κοντα καμια φορα!
  2. Δεν με τρελανε εμφανισιακα.. Αλλα γουστα ειναι αυτα! Προτιμω απο το 6 εγω προσωπικα!
  3. Τα εχω ολα ετοιμα σε αναμονη! Και τα σχεδιαγραμματα εχω βρει κομπλε! Σ'ευχαριστω παντως! Το κομματι απο το ebay τελειο! Μαλλον θα γινει αγορα! Το εχεις κανει και εσυ στο δικο σου? Βλεπω ειμαστε και κοντα και οι 2.. Ευοσμο εγω.
  4. Εχω βρει το part number και σε σχετικά καλή τιμη απο την αντιπροσωπεία (38,5€) απλα δεν το παραγγέλνω ακομα μέχρι να βρω το can bus! Νομιζω το παίρνουν απο το Jetta ΜΥ 10
  5. Το φανταστηκα! Σ'ευχαριστω!
  6. Σε ποιο ΕΤΚΑ και τι ΜΥ ειναι το αμαξι? Ειμαι του 07 και στο ΕΤΚΑ εχω το 12.12 αλλα δεν το εχει σαν επιλογη.. Εχεις καποια λυση?
  7. Καλησπερα, μηπως εχει ολοκληρωσει κανεις αυτο το project? Προσωπικα εχω αγορασει το unit, το δοκιμασα, δουλευουν ολα κανονικα απλα δεν κραταει μνημη της τελευταιας ρυθμισης που ειχε αν σβησει το αμαξι. Χρειαζεται καποιες μετατροπες στην καλωδιωση απο πισω για να κραταει μνημη και Can Bus εκδοσης L η νεοτερο. Εκτος αυτου χρειαζεται αλλαγη και το φιλετο στο ταμπλο ετσι ωστε να ταιριαξει! Το καλο ειναι οτι εφοσον γινουν ολα σωστα, μπορεις αργοτερα να συνδεσεις και το ΑQS(Air Quality Sensor) το οποιο τσεκαρει τον αερα που εισερχεται στην καμπινα και ενεργοποιει αυτοματα την ανακυκλωση αν χρειαστει. Το κακο ειναι οτι ενω εχω αγορασει ενα CAN BUS για να το αλλαξω, δεν θυμαμαι που το εχω βαλει και ετσι μεχρι να το βρω παει πισω το προτζεκτ! Οριστε και μερικες φωτο απο την δοκιμη!
  8. Kαλησπερα! Καλοριζικο το καινουριο αμαξι! Ευχομαι να το χαρεις οσο το εχω χαρει και εγω οσο καιρο το εχω! Παμε τωρα με την σειρα: 1. Ειναι απολυτως φυσιολογικο, εφοσον σβηνουν ολα τα λαμπακια μολις βαλεις μπρος. 2.Χμμ κατι σαν σφυριγμα ισως να οφειλεται στην σκαστρα (Diverter valve), ισως να χρειαζεται αλλαγη με νεοτερου τυπου. Εγω την αλλαξα προληπτικα μαζι με την Ν75 οταν αγορασα το αμαξι. Αλλα μελη μπορει να σε βοηθησουν περισσοτερο με αυτο το θεμα 3.Το turbo μπαινει απο τις 3000-3500 στροφες και πικαρει περιπου στις 6200. Μεχρι τις 3000 δουλευει ο κομπρεσσορας οταν κριθει απαραιτητο (αποτομη επιταχυνση). Στο καντραν σου το βλεπεις στο ειδικο οργανο που εχουμε. 4. Η εταιρια προτεινει τα castrol edge, εγω προσωπικα σε ολα τα αυτοκινητα μας χρησιμοποιω της Liqui Moly (στο GT τα 4200 top tec 5W30) και ειμαι υπερευχαριστημενος! Νομιζω οτι εφοσον τα λαδια πληρουν τις προδιαγραφες που ζηταει η εταιρια για το αμαξι, εισαι καλυμενος με οτι μαρκα προτιμας 5. Ισως αυτα που σου ειπα και στην αρχη (Ν75 και σκαστρα), κατι παραπανω δεν γνωριζω προσωπικα! 6. Το CC ειναι πολυ ευκολο στη χρηση! Στο αριστερο μοχλο, γυρνας το διακοπτη που ειναι απο πανω στην θεση ΟΝ. Αναβει στο καντραν σου η πρασινη ενδειξη. Εφοσον πας με περισσοτερα απο 40χλμ, πατας απο τα δυο κουμπια που ειναι στο πλαι του μοχλου, το κατω και οριζεις ως σταθερη ταχυτητα, την τρεχουσα! Απο εκει και περα μπορεις να τραβηξεις το ποδι απο το γκαζι και οτι αυξομειωσεις θελεις να τις κανεις απο τα 2 κουμπακια στο πλαι! Το CC απενεργοποιειται αυτοματα αν πατησεις φρενο η τον συμπλεκτη! Επισης μπορεις πηγαινοντας με CC να πατησεις το γκαζι για να επιταχυνεις στιγμιαια (προσπεραση) και μετα να αφησεις το γκαζι και να επανελθει και να μεινει στην ιδια ταχυτητα που ειχε πριν στο CC, Eπισης αν κλεισεις τον διακοπτη απο πανω και τον ξανανοιξεις και πατησεις το πανω κουμπακι αντι για το κατω, σε βαζει στην ταχυτητα που ειχες τελευταια φορα αποθηκευμενη! 7. Εγω δεν βαζω χημικα, μονο με ενα βρεγμενο πανι και οτι μπορω, αλλα δεν εχω και μανια να τα βλεπω γυαλισμενα! 8. Εγω προσωπικα δεν θα εκανα τιποτα, ειμαι υπερχαριστημενος απο το υφος του αυτοκινητου. Οι μονες αλλαγες που κανω στο αμαξι ειναι οτι μπορω να αλλαξω μονος μου και ειναι ολες ΟΕΜ+. Αλλα εσυ αποφασιζεις τι ζητας απο το αμαξι σου! Και παλι καλοριζικο! Κοιτα να το χαρεις!
  9. υπαρχει το ταμπελακι κανονικα, απλα ηταν πιο κατω και στην φωτο δεν φαινοταν.. το ειχα δει μια τελη του 12, και μια χθες. Ο τελικος του ελεγχος. Σημερα το παρελαβα Πολυ ευχαριστημενος! Για το φωτοσοπ δεν μου το ειπαν, απλα υπεθεσα οτι εγινε ενα ρετουσαρισμα. Πολλοι το κανουν! Η αγγελια δεν υπαρχει γιατι οπως προειπα το αμαξι αγοραστηκε
  10. τελικα το μονο πειραγμενο ηταν... το χρωμα στην φωτογραφια..(photoshop). Και το ταμπελακι ηταν εκει, και το χρωμα του απο κοντα ειναι πολυ διαφορετικο! Συγκεκριμενα ειναι το Blue graphite pearl οπως ειπες. Eυχαριστω για την απαντηση παντως
  11. καλημερα και απο μενα, για να μην ανοιγω καινουριο θεμα, μπορει καποιος να μου πει ποιο χρωμα ειναι αυτο? http://www.*μη επιτρεπόμενο @ URL*/classifieds/cars/photos/2314403/ Γιατι αφενος δεν το εχω δει σε αλλο golf και οσο εψαξα στο διαδικτυο παλι δεν το βρηκα. Επισης προσεξα σε μια φωτογραφια στην πορτα του οδηγου οτι λειπει το αυτοκολλητο με τα στοιχεια που ειναι πανω στην κολωνα. Μηπως εχει κανει ολικη βαφη??
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.