Jump to content

Panagiotis_

Members
  • Posts

    27
  • Joined

  • Last visited

About Panagiotis_

User Information

  • Gender
    Male
  • Δήμος
    Δεν έχει οριστεί
  • Νομός
    Μη ορισμένος

Other Info

  • Car Type
    Don't have a car

Panagiotis_'s Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. Όχι δεν πιστεύω να έχει το ACT, δεν πρέπει να έχει περάσει σε tdi κινητήρα ακόμα..
  2. Δεν ξέρω, και εγώ αυτό αναρωτιέμαι και ελπίζω να γίνεται..
  3. Διάβασα σήμερα ότι αναμένεται η εν λόγω έκδοση στην Ελλάδα μέσα στον Ιούνιο(αν και το κόβω για Ιούλιο, 26/6 σήμερα). Στο ελληνικό site της vw δεν το αναφέρει πουθενά ούτε και σε άλλα site μπόρεσα να βρω τεχνικά χαρακτηριστικά. Παραθέτω κάτω τα τεχνικά χαρακτηριστικά όπως τα έχει το γερμανικό site της vw σε μετάφραση. Κατά τη γνώμη μου πολύ βασική είναι η προσθήκη 6 σχέσης στο κιβώτιο πράγμα που έλλειπε από το κλασικό 1.6 TDI. Η ροπή παραμένει ίδια, αυξάνετε λίγο η τελική. Μου φαίνεται πιο ολοκληρωμένο από το κλασικό πάντως ελπίζω να έχουμε πληροφορίες για Ελλάδα σύντομα. Συνδυασμένη κατανάλωση 3,2 l/100km Εκπομπές CO2 85 g / 100km Κατηγορία ενεργειακής απόδοσης: A + Τύπος κινητήρα: 4-κύλινδρος κινητήρας ντίζελ, 4 βαλβίδες / κύλινδρο Κυβισμός 1.598 cc Μέγιστη ισχύς: 81 kW (110 hp) στις 3200 - 4000 / min Μέγιστη ροπή: 250 Nm / 1500 - 3000 /min Πρότυπο καυσαερίων: Euro 5 Κιβώτιο: Χειροκίνητο 6 ταχυτήτων Μπαταρία: 380 A (68 Ah) Γεννήτρια: 140 A Κενό βάρος: 1265 κιλά Τελική ταχύτητα: 200 χλμ/ώρα Επιτάχυνση των 0-100 km/h -> 10,5 sec
  4. Κανένας γνώμη για το Leon?
  5. Μόλις σήμερα πήρε το μάτι μου το νέο Seat Leon SC, στην MQB πλατφόρμα και αυτό. Και πάνω που είχα καταλήξει στο 7αρι μας (Golf 7) άρχισα να ξανά-σκέπτομαι.. Από αξιοπιστία είναι ίδια με το golf λέτε..? οι κινητήρες tdi λέει αλλά είναι οι ίδιοι? και γιατί δεν βγαίνουν και στο golf με αντιστοιχείς ιπποδυνάμεις? Άντε πάλι σκέψη και αναζήτηση από την αρχή.. Δώστε τα φώτα σας γιατί μέσα στην εβδομάδα θα πάω για παραγγελία (για πιο άραγε.. )
  6. Όλοι Golf mk5, BMW E36 και Mercedes E190.. Οτιδήποτε βγήκε μετά από όλες τις εταιρίες είναι απάτη παιδιά τόσα χρόνια μας δουλεύουν..
  7. Σίγουρα είναι παράλογο να χρεώνουν για μια αναβάθμιση που διορθώνει πρόβλημα του εργοστασίου, βεβαία τώρα δεν ξέρω τι πολιτική εφαρμόζει και η μαμά εταιρία για την εν λόγω αναβάθμιση αλλά να λυπάσαι τα 30-40 € έχοντας δώσει χιλιάδες για να πάρεις καινούργιο το αμάξι δεν το θεωρώ σώφρον. Άποψή μου πάντα έτσι μην παρεξηγηθώ..
  8. Μάλιστα, θα την δω και από κοντά και θα αποφασίσω..
  9. Επειδή δεν είχα πότε αμάξι με ηλιοροφή, όταν είναι κλειστή έχεις θέμα με τον ήλιο?
  10. Με βάλατε σε σκέψη τώρα..
  11. και γω ακριβώς την ίδια γνώμη έχω..
  12. Από μικρός μέσα στα πετρέλαια είμαι(πσσ τι είπα πάλι ) και σε επιβατικά και σε βάρια μηχανήματα, ξέρω τα κόστη επισκευής και έχεις δίκαιο σε αυτό, αλλά είναι άλλο το κόστος επισκευής σε περίπτωση βλάβης και άλλο έτσι όπως το αναφέρεις εσύ πριν σαν πάγιο έξοδο, σαν να λες στην βενζίνη αλλάζεις μπουζί στο diesel αντλία.. Για την ηλιόρφη πολλοί το λέτε ρε παιδιά είναι τόσο καλή..? μήπως θα με στραβώνει ο ήλιος μέσα? το navi δεν είναι καλό?
  13. Τo TDI το περνώ πρώτον διότι είμαι φαν της πετρελαιοκίνησης. Οποιαδήποτε στιγμή και αν έπαιρνα καινούργιο diesel θα έπαιρνα και δεν το κάνω λόγω της συγκυρίας. Σίγουρα μας ενδιαφέρει όλους οι οικονομία καυσίμου και δεν το παίζω υπεράνω αλλά δεν είναι αυτός ο κύριος λόγος. Αν ήθελα παραπάνω δύναμη θα πήγαινα σε GTD. Όσο για τις φθορές που μου είπες, (φιλικά πάντα) μάλλον είχε κάποιο TSI σε καμιά έκθεση ο αντιπρόσωπος και ήθελε να το δώσει.. Τώρα όσον αφορα τον TDI που λες ότι θα αλλάξει, δεν βρίσκω κάτι παράλογο σε αυτό, οι TSI δεν αλλάζουν πότε..? Αλίμονο αν δεν εξελισσόταν.. Με αυτήν την λογική όσοι πήρανε γκολφ πριν το 7 ας πούμε είναι κορόιδα.. Τι μου πήρανε mk1-6 αφού θα έβγαινε το 7 τώρα.. Φιλικά πάντα
  14. Λοιπόν βλέποντας την παραπάνω λίστα προαιρετικού εξοπλισμού για το 1.6 TDI Generation κατέληξα στα παρακάτω έξτρα, για πείτε γνώμες 1) Δερμάτινο πολυλειτουργικό τιμόνι 2) Light & Sight 3) Discover Media 4) Προβολείς ομίχλης 5) Ηλεκτρικά αναδιπλούμενοι καθρέπτες 6) Ζάντες Dijon 17'' 7) Μεταλλικό χρώμα Σύνολο έξτρα: 2.676 €
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.