Jump to content

PeterPan

Members
  • Posts

    76
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by PeterPan

  1. Γεια σας. Σήμερα μου έπεσε το παράθυρο του οδηγού... έχω ένα πολο 6N. το έχω πάθει άλλες 3 φορές. επειδή κουράστηκα να ζω με τον φόβο πότε θα μου πέσει το κάθε παράθυρο, θα ήθελα να μου πείτε που μπορώ να βρω στη θεσσαλονίκη μηχανισμό με μεταλλικό γρύλο. έχω ακούσει ότι κυκλοφορούν σε κάποια καταστήματα τέτοιοι μηχανισμοί που είναι πιο γεροί... σας παρακαλώ απαντήστε μου σήμερα αν μπορείτε, γιατί πρέπει να το αλλάξω άμεσα. ευχαριστώ.
  2. ευχαριστώ πολύ! θα διαβάσω το ποστ τότε, εφόσον με αφορά. να είσαι καλά Τσάκης!
  3. σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση... τώρα μόλις ξαναμπήκα στο φόρουμ... μήπως θα μπορούσες να μου προτείνεις κάποιες συγκεκριμενες απο τις motul κ τις mobil? έχω το polo 6n 1.400cc 75 άλογα, οκτώβριο 1999 μοντέλο. επίσης, πόσα λίτρα να αγοράσω... συγγνώμη, δεν ξέρω κ πολλά... ευχαριστώ πολύ Τσάκη για την άμεση απάντησή σου...!
  4. καλησπέρα παιδιά... έχω το πόλο 6n κ έχω 83.000 χλμ. πριν 1 μήνα άλλαξα ιμάντα κ τους είπα να ελέγξουν τις βαλβολίνες, κ μου είπαν πως ειναι εντάξει... τους πρότεινα να τις αλλάξουν, αλλά είπαν πως απλά συμπληρώνουν... όμως όταν είναι κρύο το αμάξι οι αλλάγές είναι πολύ ομαλές... αλλά όταν ζεσταίνεται οι αλλαγές σαν να σκαλώνουν λίγο... πήγα στην ετεα στη Θεσ/νίκη... τί προτείνετε εσείς? σας ευχαριστώ... Τσάκης σε παρακαλώ, ξέρεις τίποτα? ευχαριστώ.
  5. Σήμερα άλλαξα ιμάντα, τεντοτήρες, αντλία νερού στην ΕΤΕΑ. όλα αυτά, μαζί με τα περαστικά, μου κόστισαν 234,5 euro. αυτές είναι οι τιμές της επίσημης αντιπροσωπίας... τον άλλαξα στις 84.222 χλμ... βέβαια ο μηχανικός μου είπε πως ένας ιμάντας πρέπει να αλλάζει στις 60.000-75.000 χλμ... κατά τη γνώμη μου, δεν παίζουμε με τους ιμάντες... φίλος δεν άλλαξε αντλία, κ την επομένη πήγε από θεσ/νίκη κατερίνη κ ανέβασε 110 βαθμους σε λεόν... κατά 99% πρέπει να την αλλάξεις...
  6. θα αλλαξω μονο ιμάντα... ιμάντας, ρουλεμάν, αντλία, εργατικά... = γύρω στα 320 ευρώ... + τις βαλβολίνες... σημερα τα μίλησα μαζί τους από κοντά... πόσο να κάνει έξω?
  7. γιατι? εκει το πηγαίνω... αλλά ιμάντα θα αλλάξω... να μην κανει κανενας καμια βλακεια... να εχω την εγγύηση τουλάχιστον...
  8. Συγγνώμη, αλλά είμαι άσχετος με τα λάδια... έχω το polo 6n με τα 75 άλογα... από τα τελευταία που είχαν βγει... τί λάδια παίρνει ακριβώς... στο εγχειρίδιο τα έλεγε με τη μορφή των προδιαγραφών... όμως πχ τί είναι? 0-30W? δεν έχω καμία ιδέα... παρακαλώ βοηθείστε με... κ ποια εταιρία θα προτείνατε? aral, castrol, κάποια άλλη?
  9. δεν ξερω... ρουλεμαν μου τα ειπαν... για τις βαλβολίνες ξέρει κανείς?
  10. εχω το polo 6n κ εχω κανει 84.000 χλμ... θα παω για αλλαγη ιμάντα... μου είπαν πως πρεπει να αλλάξω παράλληλα ρουλεμαν, κ τους είπα να αλλαξω κ την αντλία νερού... για να μην έχω προβλήματα στο μελλον... εσείς την έχετε αλλάξει την αντλία παράλληλα με τον ιμάντα? μου είπαν κ για τα ρουλεμάν... οκ τους είπα... τους είπα να ελέγξουν κ τις βαλβολίνες, αν κ αυτοί είπαν πως μονο συμπληρώνουν... λέω να τις αλλάξω... κάθε πότε τις αλλάζουν? υπόψιν το πήγα στην ετεα, σε μεγάλη αντιπροσωπία της θεσ/νίκης... το ραντεβού είναι για τη δευτέρα... τα φώτα σας παρακαλώ... βέβαια όταν πρόκειται για λόγους ασφαλείας δε με ενδιαφέρουν τα λεφτά που θα δώσω... απλά δεν θέλω να με κοροϊδεύσουν...
  11. φιλε μου για πες λιγο πληροφοριες... μου εσπασε πριν 1 χρονο κ εβαλα στην ετεα 140 ευρώ με τα περαστικά... δεν ηξερα τι να ζητησω... το μαμα εβαλα... αυτο με το μεταλλικο είναι κατι διαφορετικό? πρεπει να το ζητησω διαφορετικά? εχω το polo 6n. ευχαριστώ.
  12. Ρε παιδιά, φυσικό ειναι να υπάρχουν τριγμοί... Τις προάλλες μπηκα σε ενα αλλο κάμπριο αμάξι Γάλλου κατασκευαστή κ το αμαξι ετριζε απο παντού... νομιζες οτι ησουν μεσα σε ενα πλαστικό κουτί που κινειται πανω σε ενα μεταλλικό σασί με 4 ρόδες... σε κάθε στροφή ακουγόταν οι πλάστικές πορτες... κ μιλάμε για αμάξι 27.000 κάμπριο... το αμάξι ειναι 4 ετών... πάντως παιδιά μπράβο στο κουράγιο σας...με τόσα που διαβάζω, εσείς πρέπει να δουλέυετε στην αντιπροσωπία της vw. εντάξει, μην τα θέλουμε κ όλα. υπάρχουν κ χειρότερα
  13. ρε παιδιά, για πειτε μου τί προβληματα παρουσιαζονται οταν σπασει ενα δοντακι του ιμάντα? αρρυθμίες? λοιπόν, για να εξηγησω την κατασταση μου... εχω ενα πολό 7 χρόνια κ 78.000 χλμ. το πήγα για σερβις στις 70.000 κ τους ειπα να δουν τον ιμαντα κ να τον αλλαξουμε. μου ειπαν πως ολα ειναι καλά κ πως θελει αλλαγη στις 90.000 χλμ. βεβαια παρουσιαζει καμια φορα κάποια ελαχιστη αρρυθμία στα φαναρια, οταν ειμαι στο ρελαντί. τί προτείνετε?
  14. Πως μετράτε τα 100 χιλιόμετρα ανά ώρα?Αφού το κοντέρ δείχνει 5-10 χιλιόμετρά πάνω από την πραγματική ταχύτητα. Δηλαδή όταν εσύ θα σταματήσεις το χρονόμετρο μόλις το κοντέρ θα δείχνει 100, εσύ θα τρέχεις με 90-95 χιλιόμετρα. Πρέπει να σταματήσεις το χρονομετρο όταν το κοντερ θα δείχνει 105-110. κάπου εκεί μεσα. Σωστά δε λέω?
  15. Παιδιά κ εγώ θα έρθω... Βέβαια δεν ξέρω σχεδόν κανένα, αλλά εδώ είμαστε για να γνωριστούμε... ένα time-out από το πρόγραμμα της εξεταστικής είναι αναγκαίο... τα λέμε από κοντά.
  16. Το έπαθα κ εγώ πέρυσι αυτό. το φθινόπωρο με τα λεπτά φύλλα των δέντρων, βούλωσαν οι αγωγοί που απομακρύνουν τα νερά από το χώρο που είναι το μοτέρ κ αυτό κάηκε από βραχυκύκλωμα... δυστυχώς δεν κάηκε η ασφάλεια... εγώ τα πλήρωσα ντούκου... αλλά καλό θα είναι να καθαρίζετε στο σέρβις τους αγωγούς.
  17. φίλε κ εγώ το είχα αυτό το πρόβλημα... μου είπαν ότι ήταν βρώμικη πεταλούδα, αλλά όταν το έβαλαν στο συνεργείο το διαγνωστικό έδειξε πρόβλημα στον διανομέα...(distributer)... σε μερικά polo της σειράς μου ο διανομέας αυτός είχε πρόβλημα... 3η επιλογή ίσως να είναι η βενζίνη που ίσως βούλωσε εν μέρει κάποιο σωληνάκι-αντλία...
  18. PeterPan

    Passat ή 159

    Συμφωνώ με τον dubber Stoilas. οι alfa τα τελευταία χρόνια έχουν βελτιωθεί πάρα πολύ. όσο για σχεδιασμό, απλά πανέμορφο το 159... το passat είναι ένα ακόμα καλό αυτοκίνητο. η alfa είναι ένα ξεχωριστό πολύ όμορφο αυτοκίνητο με τρομερό σχεδιασμό.
  19. κ εγώ είχα το ίδιο πρόβλημα κ το πήγα στην αντιπροσωπεία κ μου είπαν πως η πεταλούδα ήταν καθαρή, αλλά είχε πρόβλημα ο διανομέας...μου τον άλλαξαν κ τώρα βλέπω...
  20. εγώ πάντως αγόρασα προχθές ένα πινελάκι με χρώμα κ βερνίκι από την αντιπροσωπεία κ μου κόστισε 10,83 ευρώ... πολύ φθηνά ήταν...κ είσαι σίγουρος ότι είναι το δικό σου χρώμα...
  21. doctor, σκέφτομαι να γυαλίσω με τη meguiars το κουβαδάκι μου μετά από 6,5 χρόνια.έχει πολλές meguiars?σκούρο μπλέ είναι.thanks in advance...
  22. thanks... όντως,φορούσε dry στους τελευταίους 15 γύρους, αλλά τα dry της michelin πολύ καλύτερα από της bridgestone. Γι' αυτό κ ο alonso τον έφτασε...αλλά τα intermediate αν ζεσταθούν πετάνε!!!του michael,αν κ φαγωμένα με 35 γύρους, δούλευαν καλύτερα ακόμα κ από καινούριο set intermediate....τέλος πάντων, είναι όντως off topic...απλά για την τιμή τους ρώτησα...πωλούνται αυτά?
  23. αυτά τα λάστιχα της bridgestone, τα intermediate είναι κορυφαία!ο schumi πρέπει να τα κρατήσει για ενθύμιο για τη νίκη που του έδωσαν!πάντως, έτσι για την πλάκα, ξέρετε πόσο κοστίζουν αυτά τα λάστιχα πίστας των μεγάλων εταιριών? δηλαδή της miclelin κ της bridgestone? πόσο κοστίζει η τετράδα? κ κάτι ακόμα. πόσα λάστιχα καταναλώνονται σε αυτούς τους αγώνες nascar,f1,κ άλλοι...φαντάζομαι ότι η μισή παγκόσμια παραγωγή ελαστικών καταναλώνεται σε αυτούς τους αγώνες...κ μετά εγώ λυπάμαι όταν δημιουργώ τζάμπα απόβλυτα...τελικά δεν πρέπει να σκέφτεται κανείς οικολογικά πλέον.
  24. Λοιπόν Doctor είσαι Αστειάτορας!!! επειδή μου απάντησες δημόσια, θα σου απαντήσω κ εγώ δημόσια... Η καλύτερη επένδυση είναι το διάβασμα...όχι τα κονέ...αν είσαι καλός θα τρέξουν από πίσω σου αυτοί κ όχι εσύ από πίσω τους...άκου με και δε θα χάσεις... όσο για την επισήμανσή σου, δυστυχώς δεν κατάλαβες το ύφος μου [διαθέτω αυτοσαρκασμό-γιατί ξέρω ότι πληρώνω παραπάνω από όσο πρέπει-κ το τονίζω με το θαυμαστικό που χρησιμοποίησα (!) ] από την άλλη όμως, δε λέω ψέματα...το τηλ του το έχω... Γι' αυτό λοιπόν καταλήγω στο ακλόνητο συμπέρασμα, ότι θα μπορούσες να πετύχεις πολύ καλό profit σε ένα Αστειατόριο!!!
  25. Φίλε andain, σε διαβεβαιώ ότι σχετικά με αυτή την υπόθεση έχεις λάθος...ο Sir είναι μια χαρά παιδί (κ διαθέτει μια μεγάλου βαθμού ευφυ'ι'α, ώστε να μην είναι "θύμα" των κερδοσκόπων, όπως αφήνεις να εννοειθεί), κ δεν έχει καμία σχέση με τις αντιπροσωπίες, πέρα από αυτή του εξυπηρετούμενου...όπως όλοι μας άλλωστε...μάλλον έχει κάποιες αρχές και κάποια νοοτροπία διαφορετική από τη δική σου...απλά αυτή είναι η νοοτροπία του, όπως κ η δική μου...μετά από τόσα χρόνια, όλα τα κάρα της οικογένειας, είτε είναι καινούρια, είτε είναι κάποιων ετών, τα πηγαίνουμε σε μεγάλη αντιπροσωπία της θεσσαλονίκης...την ετεα...γι' αυτό κ ξέρουμε τον αρχιμηχανικό της προσωπικά με το κινητό του τηλ...!αυτό όμως δε σημαίνει ότι εγώ κ ο Sir έχουμε ίδιο όφελος από την αντιπροσωπεία, όταν εκφέρουμε τη θέση μας...αυτό πιστεύουμε...άλλοι τρώνε τα λεφτά τους στα μπουζούκια...έμεις τα τρώμε στις αντιπροσωπίες κ στην εξυπηρέτηση...γούστο μας...δε μπορείς όμως να χρησιμοποιείς πύρινη γλώσσα κ να καταφέρεσαι με αυτό τον τρόπο κατά του Sir..πιστεύω πως με τα λόγια σου ξεπέρασες τα εσκαμμένα κ έχασες το δίκαιο της γνώμης σου...καλύτερα το θέμα να τελειώσει εδώ...αυτά για την ατυχή σας αντιπαράθεση... συγγνώμη για τις υποδείξεις... δεν είμαι κάποιος μέντορας... τουλάχιστον ακόμα...! καλά να περνάτε παιδιά! dubber Stoilas συγγνώμη...όταν πόσταρα δεν είχα κάνει schroll μέχρι κάτω για να δω αυτό που έγραψες...
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.