Jump to content

Wisdover

Members
  • Posts

    24
  • Joined

  • Last visited

About Wisdover

User Information

  • Gender
    Male
  • Δήμος
    Δεν έχει οριστεί
  • Νομός
    Αττικής

Other Info

  • Car Type
    Polo 6R1 (2010)
  • Car's nickname
    Small-Eyed

Recent Profile Visitors

1,468 profile views

Wisdover's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. Να εισαι καλα αδερφε! Ετσι εδειχνε εκεινη την στιγμη.
  2. προφανως και ειναι after market. Την ιδεα την πηρα απο εδω http://www.ebay.de/itm/VW-Polo-Golf-GT-Tuning-Exterieur-Streifen-Front-Grill-Klebestreifen-Stripe-/251276777554?pt=DE_Autoteile&hash=item3a81435852 Εγω απλα πηρα λαστιχο ποτισματος μαυρο το οποιο σιγουρα θα εχεις καπου πεταμενο! Το εκοψα στα μετρα μου το εβαψα και τσουπ εγινε το θαυμα.
  3. Καλησπερα φιλαρακι μου, οριστε το Link απο ελληνικο e store http://www.zefkas.gr/index.php?page=shop.product_details&flypage=tpflypage.tpl&product_id=1998&category_id=238&keyword=polo+gti&option=com_virtuemart&Itemid=73〈=el Οσο για το κατω κομματι της γριλιας επειδη ειχα θεμα. Πηρα ενα χοντρο κομματι πλαστικο το οποιο το εβαψα με ενα απλο σπρει (praktiker) 4 χερια και μετα εσπασα αναγκαστικα το "αλλουμινενιο" κομματι ωστε να μπει στην θεση του αυτο. Κολλα στιγμης και αγιος ο θεος. τις πηρα σαν σετ απο το ebay οποτε δεν γνωριζω τους τυπους :/
  4. Ηταν στο προγραμμα. Απλα εμεινα λιγο πισω λογο χρηματων. Υπομονη και ερχεται η συνεχεια!!! Σε ευχαριστω πολυ παντως! Ακομα και μονος σου μπορεις. Απο οσο ειδα στο ebay πουλανε ενα κιτ με χρωμα + Πινελο. Δεν ξερω πως ειναι η διαδικασια αλλα μολις βρω ακρη θα ενημερωσω! Σε ευχαριστω και εσενα φιλε μου!
  5. Καλα χιλιομετρα φιλε μου! Ατρακαριστα παντα.
  6. Ευχαριστω πολυ Ptm να εισαι καλα. Το πρωτο Post ενημερωθηκε με μια μικρη εξωτερικη αλλαγη στην κατω γριλια.
  7. Πολυ ομορφο, εσυ βαμμενα τα εχεις? Σκεφτομουν μεμβρανη carbon για να μπει και σε καθρεπτες και για πιο οικονομικη λυση Σας ευχαριστω ολους για ακομη μια φορα για να μην παρεξηγηθω.
  8. Το σκεφτηκα και εγω αυτο αλλα θα ειναι λιγο τσαπατσοδουλεια πραγμα το οποιο δεν μου πολυ αρεσει. :/ Οσο για τους αισθητηρες θα φυγουν και αυτοι συντομα!
  9. http://www.ebay.com/itm/140910001251?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649 Χωρις τα μεταφορικα. Εαν και οταν τα ειχα παρει εγω τα μεταφορικα ηταν 8 ευρω. Δεν γνωριζω γιατι τα ανεβασε.
  10. 50 ευρώ έκανε η αγορά του από γερμανία ( 4 σπρέι ) μαζί με καρτούλες για το μονομα όπως και "πιστόλι" . Από το προϊόν είμαι σχετικά ευχαριστημένος. Πρέπει να γνωρίζεις να το δουλέψεις ώστε το αποτέλεσμα να είμαι τέλειο. Χωρίς γνώση και ιδιαίτερο παίδεμα κατάφερα να βγάλω ένα μέτριο αποτέλεσμα.
  11. Οι δαγκανες θα γινουν πολυ συντομα! Οσο για τα σηματα σκεφτομαι η μαυρα η carbon μαζι με τους καθρεπτες. Στην πορια θα φανουν ολα. Να ειστε καλα ολοι για το σχολια σας.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.