Jump to content

bill-mass

Members
  • Posts

    43
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by bill-mass

  1. Βασίλης- περιστέρι. Β6 Μοντέλο 2009 18 tsi με προγραμμα της revo και πάνελ επίσης της revo, 210 ps.
  2. Πολύ καλές μεμβράνες είναι και της madico. της εχω αρκετό καιρο και είμαι ευχαριστημένος.
  3. Ετσι έιναι το καλό πρέπει να ακούγεται.
  4. Τί να πώ.. αναλυτικότατος, και πάλι ευχαριστώ για τήν ενημέρωση. Τώρα για τήν εξάτμιση απ οτι μου έιπαν και εμένα οντως εχει σταματήσει η συνεργασία με την blueflame, και η εξατμισεις ειναι eurojet. και υπάρχει για passat tsi 1,8 Παρακαλώ αν κάνω κάποιο λάθος και υπάρχει ανθρωπος της revo ας με διορθώσει. Τώρα για τα κοψίματα είχα και εγώ κάποια απο τα προβλήματα που αναφέρεις άλλα με την βοήθεια των ανθρώπων της cargate λυθήκαν και το αμάξι δουλεύει άψογα, στο σημέιο αυτό θα ήθελα να ευχαριστησω κάποιο μέλλος του club που με βοήθησε πάρα μα πάρα πολύ άλλα το ονομά του δεν θα το πώ παρα μόνο με την συγκατάθεσή του. Όσο για τον θόρυβο δεν νομίζω οτι θα με ενοχλει ιδιαίτερα, ο μόνος προβληματισμος που έχω είναι η κατανάλωση και τί διαφορά θα έχω απο stage1 setting 2 που έιμαι τώρα.
  5. Καλησπέρα! πολύ ωραία και ενδιαφέρον η ανάλυση φίλε yositosi. Εχω παρακολουθήσει και την βελτίωσει του αυτοκινήτου σου και πραγματικά είναι παρα πολύ καλή η δουλεία που έχεις κάνει, Και επειδή φοράει και το δικό μου αυτοκίνητο πρόγραμμα της revo πάνελ της revo και σύντομα ολοκληρωμένο σύστημα revo exhaust. θα ήθελα άν θές πρώτον την άποψη σου για το πρόγραμμα μιας και έισαι απο τους πιό παλιούς με revo se passat, και Δευτερον γιατί θεωρείς οτι το apr είναι πιό γραμμικό. Ευχαριστώ εκ των προτέρων ( Φιλικά Βασίλης)
  6. Δεν υπάρχει! Οτι και να πώ θα είναι λίγο. Απλά τέλειο..
  7. Κάλημερα και καλή δύναμη φίλε, δυστηχώς συμβαίνουν και αυτά. Εγώ θα σου πρότεινα να πάς στην σπύρου πάτση να κάνεις μία έρευνα για ανακατασκευασμένο σασμάν. έιναι κάποιος εκεί που κάνει κάλή δουλεία. Εγώ άλλαξα σασμάν πριν 7 μέρες σε ένα transporter t4 syngro και το πήρα απο εκεί. Επισης μπορει να παιρνει και επισκευή με λιγότερα λεφτά, ψαξτο λιγο.
  8. Λοιπον ας κάνω και εγώ εδω μια μικρη παρουσίαση μιας και έκανα και δυναμομέτρηση σήμερα. passat tsi 1.8 bzb Πρόγραμμα revo stage1 performance2 για 98-100 οκτάνια απο περιφεριακά πάνελ της revo Η δυναμομέτρηση έγινε στον φωτεινέλη στην βάρης κορωπίου και μάς έδωσε 208ps με 34,5 κιλά ροπή.
  9. Εθνική στο ύψος απο γέφυρα βαρυμπόμπης μέχρι την έξοδο γιά Άγιο στέφανο έιχα μπρόστα μου ενα 106 rallye με εξάτμιση και πολύ φασαρία. Εγω είχα μια πέμπτη και πήγαινα ρολαριστος απο πίσω του μολις με καταλαβε κατεβαζε ανεβαζε ταχυτητες μηπως ξεκολλησει, αλλα μάταια. Έκανα ενα πάτημα με την πεμπτη μεχρι τα 190 και πήγα να τον περάσω απο πάνω. Μετα τον άφησα να φύγει γιατι κατάλαβα οτι θα κάψω τσάμπα βενζίνες.
  10. 12.30 Στην εθνική στο ρεύμα πρός πειραια polo λευκο με αυτοκολλητο στο πίσω μερος. μπήκε στην εξοδο για περιστερι και μέχρι τον Αγ Αντώνιο ερχοταν απο πίσω μου.
  11. Καλησπέρα σε όλους! πρίν 30 λεπτά περίπου στόν πεζόδρομο του περιστερίου golf mk6 χρώματος λευκο με μάυρες ζάντες Είδα το αυτοκόλητο πού είχαι στο πλάι..
  12. οχι δεν σε δουλέυω καθόλου φίλε σπύρο. Νυστευω αρκετά συχνα. Εξομολογούμαι και κοινωνω επίσης.
  13. Φυσικά γιατί όχι. Εγώ προσωπικά κάθε χρόνο νυστεύω σαρακοστή.
  14. πρίν δύο ώρες στην περιοχή-Αλσος Περιστερίου παρκαρισμένο golf-5 gti χρώματος ασημί. με αυτοκόλλητο του club και πίσω και στο πλάι.
  15. καλησπερα! είσαι ευχαριστημένος απο την δυναμομέτρηση, και γενικότερα απο το πρόγραμμα?
  16. bill-mass

    Giac.

    Παρακαλώ θα επιθυμούσα να κλειδωσει το θέμα καθώς το πρόγραμμα πού έχω βάλει δεν έχει καμία σχέση πλέον. Σας ευχαριστώ πολύ.
  17. bill-mass

    Giac.

    καλησπέρα σας! όπως εχω αναφέρει και πιο πάνω το πρόγραμμα της revo stage1 που έχω βάλει δουλευει στα 98 οκτάνια, σκέφτομαι να το γυρίσω setting3 στα 100 οκτάνια. στο σημείο αυτό θα ήθελα την βοηθειά σας.1)Τί διαφορά κατανάλωσεις θα έχω 2) Γενικότερα ποιά είναι η γνώμη σας. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  18. Eχοντας στό παρελθόν διάφορες μάρκες αυτοκινήτων ένα εχω να πώ, Vw group for ever!!
  19. bill-mass

    Giac.

    Θα κάνω μέρικα χιλιόμετρα να πατήσει το πρόγραμα σωστά και θα πάω τσακανίκα, Θα επανέλθω με επίσημα νούμερα. (ευχαριστώ)
  20. bill-mass

    Giac.

    Ευχαριστώ πολύ για την ενημέρωση! είναι το ίδιο αυστηρά..
  21. bill-mass

    Giac.

    Σίγουρα θα πάω κάποια στιγμή για δυναμομέτρηση, και είναι και πολύ καλή η τιμή. Δυτικά προάστια υπάρχει κάποιο αξιόλογο δυναμόμετρο?
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.