Jump to content

JazzyK

Members
  • Posts

    2
  • Joined

  • Last visited

About JazzyK

Other Info

  • Car Type
    Touran

JazzyK's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. Εμενα το κανει σχεδον καθε φορα και επισης τα πιο πολλα κομματια τα παιζει για 2- 3 λεπτα η και καθολου, δηλαδη προσπερναει 2-3 tracks για να παιξει κατι και αν το παιξει θα ειναι για κανα 3 λεπτο! Καταραμενες κινεζιες κ απ οτι βλεπω δεν λενε και τιποτα για εγγυηση καλης λειτουργιας...ας προσεχα περαστικα μου !
  2. Εγω εχω βαλει αυτο σε Touran Highline 2008 me RCD 300 mp3 http://www.ebay.com/itm/400350188466?item=400350188466&viewitem=&vxp=mtr Καθε φορα που παιζει το μηχανημα και σβησω το αμαξι η τον διακοπτη και ξαναβαλω μπροστα, δεν βλεπει τους φακελους παρα μονο το CD5, στα αλλα λεει NO CD. Ο μονος τροπος να ξαναδει τους φακελους ειναι να βγαλω το usb stick και να το ξανακουμπωσω. Οποτε με αυτον τον τροπο εκτος απο την ταλαιπωρια χανω και το last position memory. Το www.tuning-fanatics-shop.com που το αγορασα μου το εκανε αντικατασταση αλλα και αυτο που μου εστειλε τα ιδια κανει. Το μαγαζι που μου εκανε την εγκατασταση μου ειπε οτι απο πλευρας εγκαταστασης ειναι ολα ΟΚ, γιατι ειναι plug n play, και το βλεπει σαν cdiera. Καμια ιδεα ρε παιδια ποιο μπορει να ειναι το προβλημα? Ευχαριστω εκ των προτερων!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.