Jump to content

ALEX101

Members
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

About ALEX101

  • Birthday 09/30/1977

User Information

  • Gender
    Male

Other Info

  • Car Type
    Golf MK 6
  • Car's nickname
    Black Howk

ALEX101's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. Μάγκες όλο μας στεναχωρεί η VW.....Έχω ένα GOLFάκι 35000χλμ....Έχω αλλάξει δίσκο πλατό στα 15000χλμ....γιατι κροτάλιζε και μένα..Έιχα μιλήσει με τον AlexSerres εδώ και λίγο καιρό....Η αλήθεια είναι πως από τότε το αμαξάκι μου πάει καλά,δεν έχει πρόβλημα...Τώρα με το σκάνδαλο ....Γιατί??? Κάπου στενάχωριέμαι...Έδωσα 20000ευρώ να το αγοράσω έφτυσα αίμα και φοβάμε τι θα προκύψει αύριο....Άς σοβαρευτούν λίγο. GOLF TSI 120HP Μοντέλο 2009. Δηλαδή πρέπει να πούμε καλύτερη τη TOYOTA?
  2. Φιλαράκια γεια σας απο Κέρκυρα.....Το ξέρω είναι πολύ ενοχλητικός αυτός ο θόρυβος αλλά δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.'Εχω αλλάξει βέβαια δίσκο+πλατό+ρουλεμάν,(400ευρώ περίπου) αλλά και να ΜΗΝ το άλλαζα δεν υπάρχει πρόβλημα,έχω ρωτήσει πολλούς μηχανικούς,όλα τα GOLF(σχεδόν) αυτό τον ήχο τον κάνουν......Θα μου πείτε γιατί,το ξέρω δεν δικαιολογείται,τέτοια εταιρία να δημιουργεί τέτοια "προβλήματα"....Πιστέψτε με άλλες εταιρίες έχουν πολύ μεγαλύτερα θέματα με τη μετάδοση,απλά σε μας ακούγεται....Βέβαια στο δικό μου δεν ακούγεται τίποτα(άλλαξα τα εξαρτήματα που σας είπα παραπάνω το Ιάνουαριο)αλλά περιμένω κάποια στιγμή κάτι να ξανακούσω.... .
  3. Καλημέρα φίλε μου και γω κάτοχος ενός γκόλφ ίδιου με το δίκο σου είμαι απο Κέρκυρα και αντιμετώπισα το ίδιο πρόβλημα.....Φίλε το πρόβλημα ειναι στο δίσκο πλατώ.....Εκει που "κουμπώνει"το ρουλεμάν συπλέχτη στο δίσκο να ελένξουν τα σαίνια της WV άν τα χτένια του δίσκου έχουν το ίδιο ύψος....Πολλές φορές απο κατασκευάστικο λάθος τα χτενάκια αυτά δεν είναι στο ίδιο ύψος και τρίβουν το ρουλεμάν και το χαλάνε....και να αλλάξεις το ρουλεμάν αν αυτό δεν αλλαχθεί πάλι θα στο φάει....άρα θέλεις καινούργιο δίσκο πλατο και ρουλεμάν συπλεχτη και ....υσηχασες!!! Αρκει να δουν αν το καινούργιο σετ συμπλεχτη(δισκος πλατο)δεν ειναι ΚΑΙ AYTO ελαττωματικό..
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.