Jump to content

alex42q

Members
  • Posts

    16
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by alex42q

  1. Καλησπερα παιδια σημερα το βραδυ καθως παρκαρα το αμαξι ενω ειχα νεκρα πατησα τον συμπλεχτη και κατα την αποσυμπλεξη στη μεση σχεδον του πεταλ ακουγεται ενα μικρο τακ. Όταν σβησω την μηχανη και ξαναπατησω τον συμπλεχτη δεν ακουγεται τιποτα...Θελω να πιστευω οτι απλα ειναι θορυβωβες ο συμπλεχτης μας και οχι να υπαρχει καποιο προβλημα..
  2. Οχι σε βουρτσα το αμαξι δεν το εχω πλυνει ποτε...ελπιζω να μην εχει γινει καποια ζημια σε καποιο πλυσιμο γιατι και τα πιεστικα δεν ειναι οτι καλυτερο...
  3. Ευχαριστώ πολύ φίλε για τις πληροφορίες που μου έδωσες είναι πολύ χρήσιμες..Το συγκεκριμενο καταστημα που βρίσκεται???απο οτι ειδα νομιζω οτι ειναι στο περιστερι..ποσα παιρνει για ενα πλυσιμο με επιδιωρθωσεις αν επιτρεπεται..??
  4. Μάλιστα..Δηλαδή η μόνη λύση είναι λαστιχο απο το σπιτι και μονος σου... ευχαριστω για την πληροφορια..
  5. Καλησπέρα παιδιά θα θελα να ακούσω την άποψη σας γύρω από αυτό το θέμα μιας και η σωστή συντήριση του αυτοκινήτου μας είναι ένα σοβαρό θέμα...Βρήκα ένα πλυντήριο αυτοκινήτων το όποιο φημίζεται για το πλύσιμο που κάνουν μέσα σε τούνελ το οποίο περιέχει βούρτσες πολύ μαλακές από μαλλί προβάτου...ποια είναι η άποψη σας??να το πλύνω εκεί η καλυτερα στο χέρι..??
  6. 160 ευρώ έκανε μόνο το δίσκο πλατό που πλήρωσα + άλλα 7 ευρώ που πήρε η καρέντα για το "Replaced" όπως γράφει και η απόδειξη που μου δώσανε...
  7. Αναλώσιμο υλικό είναι μόνο ο δίσκος..Μόνο τον δίσκο πλήρωσα όλα τα υπόλοιπα ήταν στα πλαίσια της εγγύησης..Ευχαριστώ πόλυ Polo_TSI.. :laugh: :laugh:
  8. Τελικά παιδιά δίχαλο ήταν..Στην καρεντα μου είπαν στην αρχή ότι έφταιγε το δίσκο πλατό και μου φέρανε ολο το σετ για να το αλλαξουμε...Τελικα εφταιγε το διχαλο αλλα μου τα αλλαξανε ολα μιας και ειμαι στα πλαισια της εγγυησης.. ευχαριστω ολους για την αμεση απαντηση ..
  9. Μαλιστα..ειμαι στην εγγυηση οπως ανεφερα πιο πανω η δουλεια λογικα θα γινει τσαμπα αωστα;
  10. Καλησπέρα παιδιά είμαι κάτοχος ενός polo tsi .Τον τελευταίο καιρό έχω παρατηρήσει ότι όταν ζεστενότανε αρκέτα το αμάξι έκανε ένα τρίξιμο ο συμπλέχτης.Το πήγα αντιπροσωπεία (λόγο του ότι έχω 4ετη εγγυήση)αλλά δεν το έκανε.Μετά από ένα ταξίδι αφού είχε περάσει κάποιος καίρος μου το ξαναέκανε παλι, το ξαναπήγα το πρωί της άλλης μέρας στην αντιπροσωπεία πάλι το κουράσανε το ανεβάσανε πανω αλλα παλι δεν βρίκανε τίποτα.Κάθε φόρα που το κουράζω λίγο μου το κάνει κ έχω την εντύπωση ότι ακούω τον θορυβο απο το μοτερ απο μπρόστα.Μήπως μπορει καποιος να ρίξει τα φώτα του και να μου πει τι είναι γιατί με την καρεντα δεν μπορω να βγαλω ακρη.. Ευχαριστω εκ των προτερων..
  11. Είχα και γω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα και έφταιγαν οι δισκόπλακες..τσέκαρες τες γιατί ειναι επικίνδυνο να οδηγάς έτσι...
  12. Καλησπερα παιδια επειδη θελω να βαλω στα φωτα ημερας λεντ λωριδα ξερετε τι ειδους λαμπα ειναι ? Αν τις αλλαξω θα πρεπει οπωςδηποτε να ειναι και canbus?ξερετε περιπου το κοστος που θα πανε οι λαμπες?? :db: :db:
  13. Ευχαριστώ πολύ φίλε μου για την πληροφορία..θελω επισης να σε ρωτήσω αν ξέρεις αν θα χάσω την εγγυηση γιατί εχω την επεκταση ακόμα έναν χρονο..Να παω στην καρεντα και να τους πω να την φορέσουν? η καλύτερο θα ήταν να την αγοραζα και να την έβαζα σε συνεργειο εκτος καρεντας..? :db:
  14. Καλησπέρα παιδια θελω να ρωτησω αν έχει βαλει κανεις αυτον τον ανταπτορα που μπαινει μαζι με την ηλεκτρικη σκαστρα στο πολακι μας ..Αν ειχε κανεις κανενα προβλημα και αν εχασε καθολου απο την αποδοση του... Ευχαριστω... :pardon:
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.