Jump to content

viksugar

Members
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by viksugar

  1. Ευχαριστώ για τις Φώτο!! Έχει IGO 8 με χάρτες όλης τησ Ευρώπης 2012!!Είναι πολύ καλοί!!
  2. Φίλε Doctordim καταρχήν σε ευχαριστώ για την βοήθεια, Εννοώ το σκούρο κόκκινο κουτάκι που είναι ο decoder! Αν μπορούσες να βγάλεις φωτο και τις δύο φίσες ώστε να τις τσεκάρω, θα με βοηθούσες πολύ!! Και πάλι ευχαριστώ!
  3. Παίδες, Μετα την εγκατασταση της μονάδος οι εντυπώσεις μου είναι: 1)Αρκετα καλή λήψη FM 2)Ήχος λίγο καλύτερος απο το μαμα 3)Πολύ καλό GPS,DVD και DVB 4)Καλή ποιότητα κατασκευής 5)Πολύ καλό BT. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι δεν είναι όμορφο το περιβάλλον του Radio! Επίσης εάν κάποιος το έχει στα χέρια του χωρίς να το έχει τοποθετήσει, θα με βοηθήσει πολύ να βγάλει μία φωτο τις συνδέσεις απο τον CanBusDecoder, δίοτι το στρίμωθα στην εγκατάσταση και μου βγήκε απο την φύσα το γκρί καλώδιο και δεν ξέρω που κουμπώνει στην φύσα του μαυροκόκκινου κουτιού!
  4. Φίλε μου τελείωσες την εγκατάσταση? Το τηλεχειριστήριο δουλέυει? Επίσης πώς αλλάζεις λογότυπο?
  5. Παίδες εάν έχει κάποιος πρόχειρο τον canbus decoder και μπορεί να βγάλει φωτο τις φύσες θα με βοηθούσε!!! Βασικά μου ξεκούμπωσε το λευκό καλώδιο απο το μαύρο κουτάκι και το γκρί καλώδιο απο την φύσα που κουμπώνει στην μονάδα. Thanks!!!
  6. Το παρέλαβα και εγώ σήμερα Έχω δύο ερωτήσεις: 1)Το καλώδιο BRAKE IN το αφήνεις ασύνδετο? 2)Το μικρόφωνο δουλεύει καλά ή θέλει και εξωτερικό? Απο μία πρώτη ματιά φαίνεται ότι τα αξίζει τα λεφτά του και με το παραπάνω!!
  7. Εντυπώσεις απο την μέχρι τώρα χρήση?
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.