Jump to content

Golfxtx

Members
  • Posts

    53
  • Joined

  • Last visited

About Golfxtx

  • Birthday 04/26/1986

User Information

  • Gender
    Male
  • Δήμος
    Κεντρικής Μακεδονίας - Θεσσαλονίκης
  • Νομός
    Θεσσαλονίκης

Other Info

  • Car Type
    Golf MK 5

Golfxtx's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. Και απο οτι διαβασα ειναι γιατι δεν εχει το πλακετακι το canbus decoder. θα παω δευτερα στον μαστορα μου να δοκιμασουμε πλακετακι. αν οντως δουλευει θα το πληρωσει ο κινεζος με αναφορα στο ebay . Σε μαιλ που του εστειλα πριν την παρω την οθονη μου ειπε οτι ειναι ετοιμο και παιζουν αμεσως τα χειριστηρια.
  2. Η οθονη που πηρα ειναι αυτη http://www.****.co.uk/itm/8-Car-Radio-DVD-Player-Navigator-fit-for-VW-Golf-5-V-MK5-6-VI-PLUS-Camera-/121857171062?hash=item1c5f40de76:g:Bj4AAOSwZG9Wi3FJ απο οτι λεει λειτουργουν και τα χειριστηρια και κανει κανονικα για το αμαξι μου.
  3. Δεν ειχε καποιο τετοιο box μεσα το κουτι ειχε μονο την πλεξουδα. Το να το δωσω ρευμα απο καπου που δεν θα εχει μολις σβυνω το αμαξι ειναι ευκολο το μεγαλο θεμα μου ειναι τα χειριστηρια Sent from my iPhone using Tapatalk
  4. Καλησπερα αγορασα και εγω με τη σειρα μου μια πηγη 8'' κινεζικη. την εβαλα επανω ολα καλα παιζει τα παντα και απο gps ολα καλα εχω 2 θεμματακια και δεν μπορω να βρω τιποτα οπου και αν εχω ψαξει. 1. Κατι που βλεπω οτι το εχουν πολλοι το οτι δεν σβυνει αν βγαλεις το κλειδι. 2. δεν λειτουργουν τα χειριστηρια στο τιμονι. ( στα χαρακτηριστικα του ελεγε οτι λειτουργουν κανονικα). Απο οτι καταλαβα θα πρεπει να δουλευουν με καποια extra συνδεση με τα καλωδια που εχει (key1-key2-grd-ir) αλλα το θεμα ειναι που και ποια θα συνδεσω. αν καποιος γνωριζει κατι που μπορει να βοηθησει θα ημουν υποχρεος παλεβω 2 μερες τωρα και δεν βγαζω ακρη και ο κινεζος στελνει 1 μηνυμα ανα 24 ωρες ο αργοσχολος. υπαρχει και vcds αν χρειαζεται κατι να προγραμματισω αν και δεν νομιζω.
  5. 3E απο που το βρισκεις ομως? αντιπροσωπεια? αν ειναι να παρω οδηγου συνοδηγου να τα φτιαξω κομπλε και τα δυο. μια χαρα μου δουλευαν αλλα ειχα παρκαρισμενο το αυτοκινητο και με χτυπησε ενας και επειδη τα καθισματα ηταν στην ανακληση τρανταχτηκαν. Ειχα βγαλει το μωρο και τα αφησα ετσι. Το θεμα ειναι οτι η ασφαλεια δεν το καλυπτη αυτο γιατι και καλα δεν υπηρχε ανθρωπος στη θεση εκεινη τη στιγμη. Οποτε ειπα να ασχοληθω να τα κανω μονος. Η βιδα που λες οτι λυνεις ειναι πανω στο σιδηροδρομο του καθησματος?Ευχαριστω και για το συνεργειο θα τον επισκευτω συντομα για να αλλαξω τα αλλα κομματια
  6. Ναι δεν κανει μπροστα και δεν κραταει μνημη δηλαδη εκει που ηταν να παει. λογικα τα θελω και τα δυο. Τεντωσα λιγο την ντιζα που εχει και παει με καποια δυσκολια. Αλλα δεν γινεται ετσι. Απλα αντιπροσωπεια θα παρουν περισσοτερο γι'αυτο λεω τον chrispant αν το εκανε καπου εξω να πει αν θελει το που
  7. Καλησπερα.Σου εχω στηλει και πμ. επειδη εχω μωρο και δουλευω πολυ το καθισμα μπρος πισω αν μπορεις να μου πεις που μπορω να το επισκευασω για να γλητωσω την αντιπροσωπεια . θεσσαλονικη βρισκομαι
  8. Αν θελεις πες μας και εμας τι αλλαξες να δουμε και σε εμας μηπως γινεται να αλλαξουμε κατι
  9. αν δεν με προλαβει κανεις θα σου πω την Πεμπτη που εχω ρεπο
  10. Αυτο που εβαλες ειναι για 10 κομματια γι'αυτο και αυτη η τιμη.
  11. Τελικα δουλεψαν ολα κανονικα. Αφου παιδευτηκε ο μαστορας ακομα μια μερα πλεον περνει κανονικα μπροστα
  12. Οχι απο εκει το εχω στις πορτες κανονικα. απλα θελω οταν κλεινω την πορτα να κλεινει και η πλαφονιερα να μην μενει αναμενη για 10-12 δευτερολεπτα που μενει.Εχει βρει κανενας τετοια ρυθμιση στο vag com?
  13. Καλησπερα. Ξερει καποιος πως μπορουμε να κανουμε τα φωτα της πλαφονιερας να αναβουν μονο οταν ειναι η πορτα ανοιχτη? ή αν μπορω οταν βγαζω το κλειδι και βγαινω να μην μενουν αναμενα αν δεν κλειδωσω? η να μενουν για λιγοτερο? Σπαω το κεφαλι μου ολη μερα και δεν μπορεσα να βρω κατι? εχει καποιος καμια ιδεα?
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.