Jump to content

tomgolfgt

Members
  • Posts

    20
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by tomgolfgt

  1. Αντιμετωπιζω το ιδιο προβλημα εχω θορυβο στο ρουλεμαν του κλιματιστικου ενω δουλευει αψογα το κλιματιστηκο μου ζητησαν για καινουργιο κομπρεσερ αυθεντικο 350 χωρις περαστικα υγρα κτλ Την λυση που δινει ο Sodimitris μπορει να την αναλαβει καποιο αξιοπιστο συνεργειο απο Θεσσαλονικη? Σε μερικους που ρωτησα μου ειπανε αλλαζουνε συνηθως ολο το κοπρεσορα του κλιματιστικου.
  2. Το πρόβλημα λύθηκε με τον αντάπορα όπως αναφέρατε ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας.
  3. Σήμερα το ξαναπήγε το κοίταξε λέει είναι οκ θα πρέπει να αφήσω το αυτοκίνητο να το κοιτάξει θα σας έχω νεότερα από βδομάδα.
  4. Γειά σας παιδία αντιμετωπίζω κάποιο πρόβλημα αν και διάβασα κάποια παρόμοια προβλήματα αλλά όχι την ίδια περίπτωση το αυτοκίνητο όταν το πήρα φορούσε xenon εμπορίου στα δύο χρόνια όλα οκ με κάηκε ο ένας ο μετασχηματιστής τον οποίο τον αλλάξαμε(αλλά δεν βάλαμε τον ίδιο) απλά όταν πέφτω σε λακούβες μου σβύνει η λάμπα αν κλείσω και ξανανοίξω τον διακόπτη όλα οκ επίσης τεστάραμε και με άλλον μετασχηματιστή αλλά πάλι τα ίδια γνωρίζει κάποιος τι μπορεί να φταέι?
  5. To revo είναι με ημερομηνία λήξης σε αυτά τα χιλιόμετρα ξεκινάν τα προβλήματα?
  6. kapnia αυτο με ΤΟ μαγνητη το δοκιμασαμε ακουγοτανε οτι σκαλωνε ΚΑΤΙ αλλα δεν μπορουσαμε ΝΑ ΤΟ ΤΡΑΒΗΞΟΥΜΕ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΞΩ ΜΑΓΚΩΝΕ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΣΗΜΕΙΟ ΛΟΓΙΚΑ. turing the m3 θα το κοιταξω απλα εχει αρκετο βαθος πιστευω φτασει.
  7. MIA META ΠPIN TIΣ ΔIAKOΠEΣ KAΘAPIΣA TO AYTOKINHTO ΣTO EΣΩTEPIKO TOY TA OPΓANAKIA TOY MΠAPOMETPOY NA YΠENΘYMIΣΩ ETΣI TO AΓOPAΣA KAI TA EXEI ΣTO KENTPO EKEI ΠOY HTANE TO KAΛOPIΦEP golf gt το οργνακι ΜΟΥ ΕΦΥΓΕ ΜΕΣΑ ΞΕΒΙΔΩΣΑ ΤΟΝ ΑΕΡΑγωγο του ΤΑΜΠΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΑΣΩ ΤΟ ΟΡΓΑΝΑΚI για κακη μου τυχη μου επεσε μεσα το κατσαβιδι δεν το βλεπω πουθενα εβλεπα μονο την κυψελη ψυγειακι του κλιματιστικου. Εχω κανει περιπου 500 km χωρις τριγμους η καποια δυσλειτουργια στο κλιματιστικο υπαρχει καποιος κινδυνος στο μελλον? επισης μου ειπανε για να βγει το κατσαβιδι πρεπει να βγει ολο το ταπλο αληθευει για το συγκεριμενο σημειο?
  8. Tην όπισθεν την έλενξα το στοπ δεν τον ειδα να αναφέρω χτες άναψε πάλι η ένδειξη μετά άναψα τα φώτα και μου έσβυσε η ένδειξη Θα ξανατσεκάρω όλα από την αρχή.
  9. Ναι ανάβουν όλες κανονικά και όλες τις φορές μου το έκανε με σβυστά τα φώτα λεντάκια ναι έχω υπάρχει περίπτωση να είναι από την led πλαφονιέρα?
  10. Μέσα σε ένα μήνα μου έχει ανάψει 3 φορες η ενδειξη καμμένης λάμπας αλλά χωρίς να έχω αναμμένα τα φώτα η οτιδήποτε άλλο φλάς κτλ υπόψιν όταν έσβυσα το αμάξι και το έβαλα μπροστά έσβυσε η ένδειξη υπάρχει περίπτωση να είναι βραχυκύκλωμα? έχει τύχη σε κάποιον παρόμοιο πρόβλημα?
  11. Από κατανάλωση είχες παραπάνω με την 95αρα?
  12. Ευχαριστώ παίδες για τις απορίες.
  13. Για τα πειράκια δεν μου ανέφερε κανείς!!!
  14. Αν μου το γυρισουν σε 95 μπορω να βάζω και 100 για ταξιδια?
  15. Έχω το golf v gt revo stage2 το πρόγραμμα είναι ρυθμισμένο για 100αρα αν βάλω 95αρα θα δημιουργήσει κάποιο πρόβλημα? διάβασα για τα πειράκια αυτο ισχύει αν βάλω 95 νοθευμένη η το πρόβλημα είναι οτι θα μπει 95αρα
  16. Το δικό μου που το πήρα πρόσφατα το είχε βγάλει από τον εγκέφαλο ο προηγούμενος κάτοχος
  17. Με καλύψατε με τις απαντήσεις σας ευχαριστώ κάθε 7500 για να έχω κ το κεφάλι μου ύσηχο.
  18. Καλησπέρα σε όλους είμαι νέος στο φόρουμ και νέος κάτοχος 3βδομάδων του golf v gt revo stage2 230ps θα ήθελα να ρωτήσω αλλαγή λαδιών μου είπανε κάθε 7500km και σε άλλο συνεργείο κάθε 15000? υπάρχει κάποιος σχετικός να μου λύση την απορία Ευχαριστώ εκ τον προτέρων
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.