Jump to content

TsakasG40

Members
  • Posts

    174
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    5

Posts posted by TsakasG40

  1. 1 ώρα πριν , DarkX said:

    Έχεις ένα point, εγώ πάντως μόνο νίκες μετράω από όταν το κανα stage 2+ δηλαδή εδώ και σχεδόν 1,5 χρόνο, ενώ οι μοναδικές μου ήττες ήταν όταν ήμουν ακόμα φίλτρο-πρόγραμμα 322 hp από Ferrari 458 Italia ψηλά στην κηφισίας, ύψος ψυχικού από ένα Evo 8 που είχε παρουσιαστεί στο High Performance και πάλι κηφισίας από Porsche 997 Turbo, και τα 3 στην κατηγορία άνω των 500 hp. Τις θυμάμαι και τις 3 γιατί πολύ απλά ήταν μόνο 3. Πολλά πατήματα βέβαια τα κέρδισα με σκάρτο αμάξι διαφορά είτε λόγω DSG είτε επειδή δεν υπήρχαν αρκετά μέτρα για να φάω σούβλα από αμάξια με καλύτερο top end, τα οποία κέρδιζα μεν αλλά έχοντας χαμηλότερο trap, που όμως και αυτό νίκη είναι. Γενικά σαν φίλτρο-πρόγραμμα δεν έκανα και τις τρελλές διαφορές, οι περισσότερες ήταν εκεί στα 2-3 αμάξια. Όμως από όταν έγινα stage 2+ με 370 hp και κυρίως από όταν σταμάτησα να ενημερώνω το θέμα της παρουσίασης που έβαλα λίγο ακόμη χέρι και πλέον είμαι κοντά στα 400 hp, μετράω συνεχώς κολώνες πολύ λίγες φορές έχω νικήσει με κάτω από κολώνα όπως εκείνη την Carrera S PDK στη σελ. 304 που έφαγε 3 αμάξια και τότε ήμουν ακόμα 370. Τώρα εδώ και καιρό λέμε με τη Νάσια να δοκιμάσουμε, λογικά θα με κρατήσει κάτω από κολώνα.

    Πάντως έχουμε ξαναπεί σπανίζουν πολύ τα πραγματικά δυνατά πλέον, δηλαδή αν δεν συχνάζεις στις γνωστές "πίστες" της Αττικής που συνήθως μαζεύονται, πολύ δύσκολα να ζοριστείς σε κηφισίες βουλιαγμένες ζάχους κτλ. Και ακόμα και στα γνωστά εκείνα στέκια δεν ξέρω αν ακόμα υπάρχει δράση όπως παλαιότερα, μήπως και εκεί υπάρχει πτώση δεν ξέρω, έχουμε 4-5 χρόνια να πάμε χωριό π.χ. (πηγαίναμε για μπάνισμα πριν 4-5 χρόνια παρέα με άλλο club). Σίγουρα όμως το επίπεδο του ανταγωνισμού δεν θα έχει καμία σχέση με τα τυχαία.

    Εγω μετα το αποψινό μετράω μια ήττα απο ρενο 5 τούρμπο και ξεκινάω

    Civic EF 160hp δηλώνε 3 καρότσια μπροστά

    Polo 6N 1600 μαμα ενα Απόλλω 13 μπροστά σε φάση που παταγα με 2ταχύτητες πάνω

    Renault 5GT 1o στάδιο 2 καροτσες μαζι με ενα R19 16v τα φάγανε στο ιδιο τραπέζι

  2. Γνωστή η βόλτα στη παραλία χτες,στην ευθεία Στο Καβούρι Mazda mx5 nc αγνώστων στοιχείων ήθελε να δείξει Στο ξανθό babe που είχε Πως ήταν γρήγορος.....έφαγε κάμποσες κολόνες για 2 φανάρια και ηρέμησε....αξιόλογος αντίπαλος ευρέθη με GOLF 4Gti .....ακουγόταν λίγο περίεργα και δε δίνω σημασία....ανοίγω χαλαρά και με τό που αλλάζω Δευτέρα ανοίγει και πετάγεται ένα αμάξι.......μέγα λάθος.μέχρι τα 300μέτρα είχα βγει 1μισή μπροστά και έκοψα......Η φάτσα του όταν έφτασε δίπλα......ανεκτίμητη

    • Like 2
  3. 17 hours ago , Passatoukos said:

    Καιρο εχουμε να γραψουμε...

    Πατημα με Corsa opc 2860 Setup δηλωνει 350(?).

    1ες 30 με αποτελεσμα στα 170 μολις βαζω 4η να πεταω μουτρα και να κοβουμε.

    Πατημα με Mini cooper S r56 turbo,φανηκε αρκετα σκαλισμενο.

    Πατησε ενα τακ πρωτος,πατησα 1 αμαξι πισω,μαζεψα και του εκανα και 2 μεχρι τα 190.

    Εχω ωραια βιντεακια αλλα φαινονται ξεκαθαρα πινακιδες...

    η μας δουλευεις,η ειναι κουλοι η εσυ αρουρι.............

     

    • Like 3
  4. Αγαπητά μέλη,

     

    Το καλοκαίρι μόλις τελίωσε και το VW CLUB επέστρεψε στις εξορμίσεις του,με πρώτο μας σταθμο το THE RANCH στο σοφικό Κορίνθου.

    Το ραντεβού μας ορίζεται στις  10:00 στο  γνωστό σε όλους μας πια σημείο προ-συνάντησης το Περίπτερο Χαϊδαρίου στη Λεωφόρο Αθηνών(χάρτης),με αναχώρηση στις  10.30

    Η τιμη εισοδου ειναι στα 15Ε+Φ.Π.Α H οποια περιλαμβανει εισοδο στον χωρο,σε ολες τις δραστηριοτητες του ραντζου καθως και φαγητο με μπουφε.

    Οι δραστηριοτητες περιλαμβανουν= Γηπεδα 5χ5.βολτα με αλογα,γυρω με τρενακι η αμαξα και πολλα αλλα τα οποια ξεχναω so stay tuned ;)

    Eπισης Στις 17-18 Σεπτεμβρίου στις εγκαταστάσεις του The Ranch διοργανώνεται ο διεθνής αγώνας mountain Bike XC BIKE Festival UCI Cat.3.  με πλουσιο θεαμα για τους ποδηλατοφιλους

    STAY TUNED,τα καλητερα ερχονται......... ;)

  5. Αγαπητά μέλη,

    Ο καιρός έχει ζεστάνει για τα καλά τι πιο χαλαρωτικό να πίνεις το καφέ σου με θέα το γαλάζιο της θάλασσας ,για αυτό λοιπόν,

    η Ελληνική Αγωνιστική - Αυτοκινητιστική Λέσχη Φίλων και Κατόχων Volkswagen Οχημάτων σας προσκαλεί σε  μια ακόμα συνάντηση της.
    Το ραντεβού μας ορίζεται στις  9:00 στο  γνωστό σε όλους μας πια σημείο προ-συνάντησης το Περίπτερο Χαϊδαρίου στη Λεωφόρο Αθηνών(χάρτης),με αναχώρηση στις  9:30 ,για ευνόητους λόγους. :lol: Προορισμός μας το ΥPANEMA BEACH BAR στη μαγευτική λίμνη βουλιαγμένης(Ηραίον) Λουτρακίου.Η διαδρομή περιλαμβάνει  διόδια. 

    Εκεί θα έχουμε την δυνατότητα παλιά αλλά και νέα μέλη να συζητήσουμε την επικαιρότητα καθώς και ότι μας απασχολεί σχετικά με τα βελτιωμένα ή εργοστασιακής μορφής vw οχήματά μας,να πιούμε τον καφέ μας ή ότι άλλο θέλουμε θαυμάζοντας την υπέροχη θεα. 
    Φορέστε τα αξεσουάρ της λέσχης μας γεμίστε τα ρεζερβουάρ του οχήματός σας(30Ε) και ελάτε ακόμα και με την δική σας παρέα σε μια συνάντηση του Hellenic VWClub γεμάτη καλή διάθεση και όρεξη για συζήτηση.
    ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ,ΜΑΓΙΟ ΚΑΙ ΜΠΡΑΤΣΑΚΙΑ:lol:B)
    Δηλώστε μας την παρουσία σας για την ορθή οργάνωση μας

     

    • Like 1
  6. Τις ειρωνιες ΑΛΛΟΥ.......Εγω σου μιλαω με ονομα και επωνυμο και αλλα μου τα στοιχεια.....Και ΟΛΟΙ οσοι εχουν παρακολουθησει Γ.Σ, εχουν δει τα πρακτικα,τα οικονομικα στοιχεια τα οποια ολα ειναι παροντα μπορουν να καταλαβουν οτι καποιοι βαζουν απ τη τσεπη τους λεφτα........ΟΛΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ

    • Like 1
  7. 33 λεπτά πριν , ilias.gr said:

    Αυτα ειναι, βγήκα και διεφθαρμενος τωρα. Λοιπόν για να μη διαφθειρω και τα υπόλοιπα μελη θα διαγραφω απο το κλαμπ.

    Θα περιμενω μερικές μέρες για να με μαλωσετε, να εκτονωθειται για να μην πειτε οτι διαγραφομαι για να γλυτωσω το σκατο

    Κατι ακομα , απο πουθενα δεν βγαζεται χρηματα αλλα το κλαμπ χρειάζεται πολλα για να λειτουργήσει , πειτε μου που βρηκατε τις λιρες για να ψαξω και γω. Ή εχετε κανενα μηχανημα που βγαζει ευρω

    Να σου πω ρε φιλε γιατι το υφακι σου με ερεθιζει πραγματικα και επειδη γνωριζω εκτος απ τα ατομα σαν ποστο,αλλα και σαν προσωπικοτητες,οπως δεν εχουν αναφερει χαρακτηρισμους για σενα καλο θα ηταν να μην τους χαρακτηριζεις επισης......Ολοι μας εχουμε υποχρεωσεις και δουλειες,αγαπαμε αυτο που κανουμε,πολλοι φτανουν τον εαυτο τους στα ακρα για να μπορεις εσυ να λες μα**κιες μεσα στο τοπικ και κατηγοριεσ,ειρωνιες και κοκορευματα,οπως και παλιοτερα να κανεις το κομματι σου σαν Συντονιστης θεσσσαλονικης.ΚΑΙ ΣΟΥ ΜΙΛΑΩ ΣΑΝ ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΑΚΑΝΙΚΑΣ-ΜΕΛΟΣ VIP ΕΔΩ ΚΑΙ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΣΑΝ ΕΚΝΕΥΡΙΣΜΕΝΟΣ ΕΤΑΙΡΟΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΩΝ...... Το μονο ευκολο να μιλησεις χωρις να ξερεις τιποτα.ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕ ΣΕΝΑ..........ΕΓΩ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΒΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΛΕΦΤΑ ΜΕΣΟ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ?

    • Like 3
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.