Jump to content

takispapas

Members
  • Posts

    21
  • Joined

  • Last visited

About takispapas

Other Info

  • Car Type
    Polo 6R (2009)

takispapas's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

1

Reputation

  1. κατα 90% νομιζω ειναι πανω στις φυσες των εργοστασιακων... υστερα απο καινουργια ενημερωση μου ειπαν οτι κατα την διαρκεια που ειναι το αμαξι σβηστο πολυ πιθανον ο εγκεφαλος να αντιλαμβανεται τα xenon ως ξενο σωμα, να αναβει και να προσπαθει να τα διαβασει τραβοντας ρευμα απο την μπαταρια... θα μου βαλουν τα μαμα φωτα πανω και θα ξανακανουν τις μετρησεις....
  2. εγινε φιλε μου! θα τον ζητησω και θα σου στειλω μηνυμα
  3. οχι δεν εχω αλλαξει ραδιο... ειναι στην αντιπροσωπεια τωρα.. πες μου που ειναι ο εγκεφαλος δικτυου και οταν το παρω θα σου στειλω τον κωδικο σε μηνυμα... το θεμα μου ειναι οτι υπαρχει τετοια περιπτωση? να εδωσαν τα xenon αντιθετο ρευμα?
  4. Καλησπερα. Εχω το polo 6r μοντελο του 2010... Ειχε το εξης προβλημα... ενω ηταν σταθμευμενο στο γκαραζ και υστερα συνηθως απο μια βδομαδα ακινησια τελειωνε η μπαταρια... το ειχα παει σε 2 ηλεκτρολογους και κανεις δεν εβρισκε διαρροη... τελευταια φορα τελειωσε η μπαταρια υστερα απο 2 μερες ακινησιας και ετσι πηρα την μεγαλη αποφαση να το παω στν αντιπροσωπεια.. υστερα απο 4 μερες με πηραν τηλεφωνο και μου ειπαν οτι εχει προβλημα ο εγκεφαλος δικτυου και αναβει μονος του ενω το αμαξι ειναι σβηστο εχοντας το παραπανω αποτελεσμα. οταν τους ρωτησα που ωφειλεται το προβλημα μου ειπαν πολυ πιθανον τα xenon (τα οποια δν ειναι μαμα και τα οποια ειναι τοποθετημενα πανω στο αμαξι 2 χρονια τωρα) να εδωσαν αντιθετο ρευμα στον εγκεφαλο και να εβγαλε το προβλημα... το κοστουμι? 500 ευρω... θελω να ακουσω γνωμες... ισχυουν αυτα που μου ειπαν?
  5. Mπορει να μας ενημερωσει καποιος αν στο POLO 6R χρειαζεται αυτο το εξαρτηματακι http://www.ebay.com/itm/VW-ORIGINAL-CAN-BUS-GATEWAY-7N0-907-530-P-C-G-H-VW-AUDI-SKODA-RNS510-RCD510-/300882123404?ssPageName=STRK:MESE:IT , ετσι ωστε να μην εχουμε διαρροη ρευματος απο το RCD510
  6. Καλημερα. Ας μας δωσει καποιος που τοποθετησε την εν λογω οθονη ενα αξιοπιστο link απο το ebay καθως και links απο ολα τα περαιτερω ειδη που αγορασε, οπως επισης να μας ενημερωσει αν η οθονη λειτουργει κανονικα ή εχει καποιο προβλημα. Ευχαριστω
  7. Ναι! Η λυχνια παραμενει σβηστη σαν να φορας παντα ζωνη!
  8. ουτε το λαμπακι αναβει, ουτε θορυβο κανει... δηλαδη με λιγα λογια ειναι σαν να φορας παντα τη ζωνη...
  9. ευχαριστω. χρειαζεται να το παω αντιπροσωπεια να το αλλαξω? θα χω καποιο μελλοντικο προβλημα?
  10. Εψαξα στο φορουμ και δεν βρηκα κατι αναλογο... Συγκεκριμενα η λυχνια για τη ζωνη μενει σβηστη ειτε φοραω τη ζωνη ειτε δεν τη φοραω στη θεση του οδηγου.. Η λυχνια δουλευει κανονικα καθως οταν καθεται ο συνοδηγος αναβει και σβηνει οταν αυτος φοραει τη ζωνη του. Καμμια ιδεα? Υπαρχει καποιος ιδιαιτερος λογος να το παω στην αντιπροσωπεια να το κοιταξουν?
  11. ευχαριστω πολυ! θα το κοιταξω!
  12. Καλησπερα. Εχω ενα POLO 6R και απο τον κεντρικο αεραγωγο του air condition - πανω απο το ραδιοφωνο και συγκεκριμενα ο αεραγωγος απο τη μερια του οδηγου- εσπασαν οι περσιδες.. Εβαλα φακο και αποτι ειδα απλως πρεπει να εχουν ξεπιαστει απο το πλαστικο που της συγκρατει μαζι... Θα ηθελα να μου πειτε πως μπορω να αφαιρεσω το κομματι μηπως μπορω να το επιδιορθωσω μονος μου.
  13. οκ! να σαι καλα για τη βοηθεια!
  14. καταλαβα. οσο για το νερο που εριχνα στη ραγα αναμεσα στο καπο και στο φτερο?!? ειναι λογικο να παιρνει λιγο απο μεσα και να σταζει μερικες σταγονεσ απο το κατω μερος?
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.