Jump to content

ntemis21

Members
  • Posts

    26
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    2

Everything posted by ntemis21

  1. λογικα με καθρεπτη ειναι γιατι με τον προτζεκτορα εβγαινε με led projector. αν παρεις ενα σετ καλο canbus δεν θα εχεις κανενα προβλημα. πχ. hyluxtek
  2. εγω εδώ και λίγους μήνες το εχω προγραμματίσει στην svsport με ρύθμιση 100αρας με τα λεγόμενα του προγραμματιστή χωρίς δυναμό περιπου 195
  3. εμενα οταν εχω αναμμενο το ambient χανω την ενταση στα εσωτερικα φωτα μονο για ξεχωριστα αλλα την εχω για ολα μαζι. δλδ δεν μπορω να ρυθμισω τα ποδια μονο χωρις πορτες.
  4. ναι τις εκανα ακριβως αλλα δεν ειναι οτι δεν μου λειτουργει απλα οτι δεν εχει μαλλον memory. κανει κινηση προς τα κατω και επιστρεφει κανονικα μολις ξεκινήσω , απλα απο οπου και να το εχω αρχικα ρυθμισμενο κανει με την οπισθεν μια κινηση προς τα κατω περιπου 15 μοιρες και επειτα επιστρεφει. επιστρεφει παντα οπου ηταν πριν, δλδ αν τον εχω ηδη χαμηλα πολυ οπως και τον εχω τωρα κανει παλι την μικρη κινηση και βλεπω λιγο πεζοδρομιο. αν τον εχω ωηλα δεν προκειτε να παει τερμα κατω.
  5. Εκεί έχω θεμα. Το ρύθμισα με την όπισθεν αλλά μετά όταν φεύγω κάνει ελάχιστα επάνω όχι εκεί που ήταν αρχικά. Δλδ όπου και να το ρυθμίσω πάντα κάνει μικρή κίνηση.
  6. για πες μας και πως γίνεται γιατί το προσπάθησα αλλά ο καθρέπτης κατεβαίνει πάρα πολύ λίγο. και έπειτα επιστρέφει κανονικά στην θέση του. επίσης αν έχεις βρει κάτι άλλο από obd11 που γίνεται στο roc μας γραψτα να τα δούμε μήπως κάνουμε και εμείς τίποτα.
  7. δεν ειμαι εδω μονο τωρα που βγηκες, εχεις κλειδωσει την συζητηση μας στην σελιδα και δεν μπορω να απαντησω, γιατι την κλειδωσες?? αρα δεν ηθελες να σου δωσω λυση για το προβλημα σου. εγω το κανω αυτο γιατι μου αρεσει, και αν εχεις προβλημα εδω ειμαι να στο φτιαξω. τελοσπαντων, αν καποιο παιδι απο εδω μεσα τα παρει αφου λες οτι τα δινεις και ειναι και αθηνα να ξερετε οτι τα τοποθετω δωρεαν και στο υψος που προβλεπεται χωρις θεματα.
  8. φιλε μου εδω ειμαι και δεν κρυβομαι να σου μιλησω, εγω ειμαι ο themis retrofit creations για οσους δεν το καταλαβαν. τα φαναρια σου αρχικα ειναι με 4 bixenon και οχι 2 που αναφερεις πιο πανω. παμε επειτα στο εσωτερικο τους, κανενας ρεγουλατορος δεν εσπασε εδω η κατα την μεταφορα η ακομα και απο τους μαστορες σου, απλα δεν ξερουν τι τους γινεται γενικα. τον ρεγουλατορο τον ξεβιδωσε ο μάστορας σου στην προσπαθεια του να ρυθμισει το υψος, δεν σπαει απλα τελειωνει το σπειρωμα και βγαινει, αλλα που να το ξερει αυτο. δεν θα ξερει καν πως ειναι μεσα ο ρεγουλατορος. και αυτο εγινε γιατι οταν σου ειχα πει παρε με οταν τα βαζεις επανω εσυ το αφησες, με αποτελεσμα τους κατω ρεγουλατορους να τους κρυψεις με τον προφ και παλευατε μονο με τον επανω. μετα οταν στο ξαναπα στο τηλ αν τους ρυθμισατε μου λεγες α τωρα εβαλα τον προφ. ε δεν γινονται ομως ετσι αυτα, πρεπει να μπουνε σωστα επανω, γιαυτο το υψος ειναι τερμα κατω και σου φεγγει 5 μετρα. η συνδεσμολογια παλι κανατε λαθος και δεν ξερω αν εχετε καψει τιποτα μεσα, στα καλωδια που εχουν ρευμα μου συνδεσατε επισης ρευματα και ποιος ξερει με τι πολικοτητα τα βαζατε, αραγε ο μαστορας δεν μετραει τα καλωδια πριν συνδεσει κατι επανω τους. μετα απο αρκετα τηλεφωνηματα με τον μαστορα καταφερα να του εξηγησω και σε εσενα πως συνδεετε το κανσελερ πισω και πως την εξτρα καλωδιωση, αλλα δεν ειμαι εκει για να το δω κιολας αν το κανατε σωστα, δεν ευθυνωμαι εγω για ζημιες συνδεσμολογιας και τοποθετησης επανω στο αμαξι. οταν τα πηρες δεν κουναγαν και μετα απο τον μαστορα σου κουνανε, ε τοτε δεν παει το μυαλο σου τι εγινε; εγω εχω ολη την καλη διαθεση να σε βοηθησω να τα βαλεις επανω σωστα αλλα πρεπει να ακουτε πως γινεται σωστα και οχι οπως το θελει ο καθενας. και τα φαναρια δεν κοστισαν ενα χιλιαρικο που ακουγεται αλλα 600 περιπου ευρω σαν ανταλλακτικα μαζι με την δουλεια και τα 200 ηταν μονο τα 2 σετ canbus xenon. ναι ξερω μερικοι βλεπετε στο ebay οπως και εγω κοιταω βεβαια για να ενημερωνομαι σετακια και με 40 ευρω αλλα οτι πληρωνεις παιρνεις. το φως που μου ελεγες επισης οτι κατι εχει σαν Ζ ετσι πρεπει να ειναι, δεν ειναι προβλημα. η φωτο αυτη ειναι το ενα φαναρι μονο αναμμενο η μεσαια σκαλα. αν αυτη η δεσμη δεν σε ικανοποιει τοτε φιλε μου αδικα μπηκες στον κοπο να φτιαξεις φαναρια γιατι μαλλον σου αρεσουν οι δεσμες που πεταγονται μεχρι τον 4ο οροφο των σπιτιων. γιατι αυτη την δεσμη που την ειχα βγαλει και σε δρομο να την δω ηταν τουλαχιστον 150-180 μετρα σε σκοτεινο δρομο ευθεια γραμμη, ειναι για ανθρωπους ομως που θελουν ενταση στον δρομο και οχι στα μπαλκονια.
  9. εγω σημερα πηγα seat ειδαν και το σφαλμα που εχω για την καδενα. αλλα επειδη αργησα για ενα service το 2013 χανω την επεκταση λεει και δεν καλυπτουν τιποτα. κοστος 450+ αραγε μπορω να παω και σε VW να μου το δουν μηπως το αναλαμβανουν και εκει?
  10. Και εγω ψαχνω κοντα στον πειραια αλλα δεν εχω βρει τιποτα.
  11. πέρα από τα πατήματα, έχω μια απορία όταν έβαλες το intercooler με τόσους μακριούς σωλήνες σε σχέση με τον εργοστασιακό δρόμο που είναι ακριβώς δίπλα, έχει καθυστέρηση στο φούσκωμα, στο γκάζι στον δρόμο??? έχεις μετρήσει ποτέ θερμοκρασία εισαγωγής με κάνα torque να δούμε διαφορές με του περιβάλλοντος?
  12. ετσι και επισης κατι που μου λεγαν εμενα οτι θα χρειαστει ανοιγμα του εγκεφαλου ηταν ολα τριχες. περαστηκε απο την obd2 και δουλεψε ρολοι οπως επισης τωρα περαστηκε το προγραμμα decat και παλι δουλευει ρολοι απο την πρωτη στιγμη. πιστευω για τα λεφτα του ειναι οτι καλυτερο. ακομα δεν το εχω δυναμομετρησει το αμαξι για να μπορω να πω με σιγουρια τα αλογα του αλλα θελω να πιστευω οτι ειναι 135-140.
  13. δεν ειναι εποχη ρε παιδια για τοσα πολλα λεφτα για ενα αντικειμενο που η εταιρεια αποφασισε να το πουλησει ακριβο επειδη ηθελε ασχετα με το φτηνο κοστος κατασκευης. καντε λιγο υπομονη και κοιτατε ebay ωρες ωρες παιζουν κατι δημοπρασιες που ειναι ευκαιριαρες. εγω την αγορασα απο αγγλια μεσω δημοπρασιας καινουργια στο κουτι τις, 70€ μαζι με μεταφορικα
  14. αλλος ενας και εγω seat ibiza 1.2 tsi 5dr SE overloaded. ++++πολλες αισθητικες βελτιωσεις!!!
  15. Πολυ ωραιο το Polακι σου να το χαιρεσαι, θα ηθελα να δω διαφορες μαζι σου μιας που εχω και εγω 1.2 tsi ibiza με προγραμμα.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.